Az exed az újrakezdést szorgalmazza, te pedig nem tudod, mit tegyél? Nem szeretnél egyedül maradni, így afelé tendálsz, hogy igent mondasz neki? Segítünk eldönteni a kérdést, és rámutatunk, miért nem jó döntés az újrakezdés.
A teljes cikkhez kattints ide!
5 ok, miért ne melegedj össze újra az exeddel
2016. augusztus 03. 10:53
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 03. 11:15
|
|
anzuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.21. Hozzászólás: 150 Csatolások: 0 Azonosító: 257288 offline
|
MEGÉRTETTEM! Nem számít mit akarok majd a jövőben csinálni, ezt véghez fogom vinni. Úgy érzem ezek a cikkek a szívemhez szólnak, értelmet és élethez való tapasztalatot sugároznak! Nem olyanok, mint a kis tinimagazinos cikkek, pfff..
2016. augusztus 03. 11:35
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Hát a cikk egy része hülyeség de van benne igazság amúgy. De ez hülyeség h nem szabad összejönni az exeddel, ez..áh nem találok rá jelzőt. Ez a cikk tipikusan a tiniknek lesz megint hasznos akiket lehet vezetni mert még csak most csöppennek bele a kapcsolatokba. És ne támadjatok ez csak vélemény. Azt hülyeségnek tartom hogy gondolj arra h megbántott meg h hány éjszakát sírtál át miatta, meg kell tanulni megbocsátani ami alatt nem azt értem hogy újra összejönni vele de haragudni rá sokáig nem szabad, mert ez csak téged emészt fel.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. augusztus 03. 11:42
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
emily92-17 én még tini létemre is érzékelem hogy vannak benne butaságok. Azt senki sem mondhatja meg másoknak hogy összejöjjön e az exével újra vagy sem mert mi van akkor ha másodjára minden jobban sikerül mint először mert már ismerik egymást és ha újra össze akarnak jönni akkor gondolnak arra is hogy a másikért változni kell különben megintcsak nem lesz belőle semmi. Az hogy az emberek nem változnak azt meg egyszerűen nem értem rengeteg ember tud teljesen megváltozni másért én ezt már tapasztaltam is
2016. augusztus 03. 12:05
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
1 ok, miért csináld azt, amit szeretnél: EZ A TE ÉLETED, te rendelkezel felette, a te hibáid, a te leckéid, a te tapasztalataid. A lényeg, hogy azt tedd, ami boldoggá tesz és ne azt, amit elvárnak tőled. Nehogy már más mondja meg mit csinálj és mit ne. (Leegyszerűsített változata az életbölcseletemnek. lol)
2016. augusztus 03. 12:22
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
BLulu88 nem úgy értettem a tinit, hanem arra értettem aki még csak most kezd bele csöppeni ebbe a szituba azok tuti elhiszik tudod mint vannak a tini magazinok a bravo meg ilyesmi ahol csak arról írnak h nem vagy tökéletes ha nem hasonlitasz a sztárokra, bár ezer éve volt h én olvastam olyat de akkor kb ez ment benne, és ez a cikk épp ilyen..
2016. augusztus 03. 12:38
Na, ez egy nagyon értelmes és érdekes cikk volt...
Hasonló kaliberű, mint az "x jel, amiből kiderül, hogy szerelmes vagy". Miért egy akárvalahány pontos cikk mondja meg valakinek, hogy mit hogyan kell csinálnia? Akinek van egy kis esze, annak úgy sem kell ilyenekben tippeket adni. Aki meg ilyen útmutatók nélkül nem tud mit kezdeni magával, azon meg semmi sem segíthet -.-
Hasonló kaliberű, mint az "x jel, amiből kiderül, hogy szerelmes vagy". Miért egy akárvalahány pontos cikk mondja meg valakinek, hogy mit hogyan kell csinálnia? Akinek van egy kis esze, annak úgy sem kell ilyenekben tippeket adni. Aki meg ilyen útmutatók nélkül nem tud mit kezdeni magával, azon meg semmi sem segíthet -.-
2016. augusztus 03. 15:21
Idézet (Gothic01 @ 2016.08.03. 12:38)
Na, ez egy nagyon értelmes és érdekes cikk volt...
A számból vetted ki a szót. Nem is értem.. a cikk fele teljesen értelmetlen és hülyeség. Az utolsó pont azért felháborító, mindenki változik. Könyörgöm emberek...
2016. augusztus 03. 19:01
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Nagyon egyetértek Cassie3
Cassie3
2016. augusztus 03. 19:54
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Szerintem épp ,hogy ellenkezoleg az emberek változnak!
2016. augusztus 03. 20:11
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nem értem a nagy lázongást.
Ennek a cikknek épp annyi a létjogosultsága, mint bármelyik másiknak. Ráadásul, persze, sablonos és amolyan tini-magazinos, de attól még nem teljesen hülyeség. Az tény, hogy mindenki maga dönt, mit kezd az életével, de aki volt már benne igazi se veled, se nélküled kapcsolatban felnőtt fejjel! az kábé tudja, hogy ami ebben a cikkben meg van fogalmazva sajnos többnyire pontról pontra igaz.
Az ember ugyanis valóban okkal szakít valakivel. Mert az a valaki mondjuk hónapokon, vagy netalán éveken keresztül nem volt képes változtatni bizonyos dolgokon a kapcsolat ideje alatt. Elmondom, bár láttunk már karón varjút, az ilyen szakítás után se változtat. Az iszákos inni fog, a nőcsábász nőzni, és ha notóriusan a padlóra dobálta a szennyesét annak idején, talán egy-két hónapig nem fogja az újra melegítés után, de aztán kezdődik minden megint elölről. A szakítás után hónapokkal érkező, váratlan "mi van veled, beszélgessünk már" jellegű üzenetek arra mutatnak rá, hogy éppen nincs nője és unatkozik, nem arra, hogy nagy magányában rájött, mennyire szeret téged. Ez ugyanis nem Hollywood.
Megemlíteném, hogy vannak kivételek, amik, mint olyanok, erősítik a szabályt, de emiatt meg felesleges feldühödni egy cikken.
Beyla
2016. augusztus 04. 14:15
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Ez az egész cikk egy baromság..
Grat az írójának.
Édes Istenem.. Remélem senki nem innen, a Starityről fog párkapcsolati vagy szerelmi tanácsot megfogadni. Lol.
Grat az írójának.
Édes Istenem.. Remélem senki nem innen, a Starityről fog párkapcsolati vagy szerelmi tanácsot megfogadni. Lol.
2016. augusztus 04. 18:58
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
o-oo gyakorlatilag azt a tanácsot kaptuk, hogy ne menjünk el vele beszélgetni, hanem titokban (és elárulom: retek szánalmasan) fikszírozzuk a közösségi oldalait? Szép, nagyon jó.
Én meg, ha már bölcselkedünk ("az ember nem változik"), azt mondanám, hogy a hibáiból tanul. Vagyis, ha mindenki riogatja (na persze itt aligha van olyan ember, aki innen informálódik a témából), hogy ne érintkezzék azokkal, akiket lepasszolt, pedig teszem azt, csak egy félreértés volt, vagy bokám tudja mi, akkor bizalmatlan lesz az emberekkel.
És (nem jellemző
), de lehet valaki rendes ember is.
Oh, és tökéletes, olyan nincs. Szóval azt ne keressétek. Ha az exed a legkisebb rossz, igenis melegedj vele össze
Én meg, ha már bölcselkedünk ("az ember nem változik"), azt mondanám, hogy a hibáiból tanul. Vagyis, ha mindenki riogatja (na persze itt aligha van olyan ember, aki innen informálódik a témából), hogy ne érintkezzék azokkal, akiket lepasszolt, pedig teszem azt, csak egy félreértés volt, vagy bokám tudja mi, akkor bizalmatlan lesz az emberekkel.
És (nem jellemző
Oh, és tökéletes, olyan nincs. Szóval azt ne keressétek. Ha az exed a legkisebb rossz, igenis melegedj vele össze
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.