Starity

5 ok, miért ne melegedj össze újra az exeddel

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 03. 10:53 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Az exed az újrakezdést szorgalmazza, te pedig nem tudod, mit tegyél? Nem szeretnél egyedül maradni, így afelé tendálsz, hogy igent mondasz neki? Segítünk eldönteni a kérdést, és rámutatunk, miért nem jó döntés az újrakezdés.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. augusztus 03. 11:15 #2
anzu
anzu
visszatérő vendég

Státuszi don't like your fashion style
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 150
Csatolások: 0
Azonosító: 257288
MEGÉRTETTEM! Nem számít mit akarok majd a jövőben csinálni, ezt véghez fogom vinni. Úgy érzem ezek a cikkek a szívemhez szólnak, értelmet és élethez való tapasztalatot sugároznak! Nem olyanok, mint a kis tinimagazinos cikkek, pfff..
2016. augusztus 03. 11:30 #3
- törölt felhasználó -    
Mindent értek! biggrin.gif
2016. augusztus 03. 11:35 #4
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
Hát a cikk egy része hülyeség de van benne igazság amúgy. De ez hülyeség h nem szabad összejönni az exeddel, ez..áh nem találok rá jelzőt. Ez a cikk tipikusan a tiniknek lesz megint hasznos akiket lehet vezetni mert még csak most csöppennek bele a kapcsolatokba. És ne támadjatok ez csak vélemény. Azt hülyeségnek tartom hogy gondolj arra h megbántott meg h hány éjszakát sírtál át miatta, meg kell tanulni megbocsátani ami alatt nem azt értem hogy újra összejönni vele de haragudni rá sokáig nem szabad, mert ez csak téged emészt fel.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2016. augusztus 03. 11:42 #5
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
emily92-17 én még tini létemre is érzékelem hogy vannak benne butaságok. Azt senki sem mondhatja meg másoknak hogy összejöjjön e az exével újra vagy sem mert mi van akkor ha másodjára minden jobban sikerül mint először mert már ismerik egymást és ha újra össze akarnak jönni akkor gondolnak arra is hogy a másikért változni kell különben megintcsak nem lesz belőle semmi. Az hogy az emberek nem változnak azt meg egyszerűen nem értem rengeteg ember tud teljesen megváltozni másért én ezt már tapasztaltam is
2016. augusztus 03. 12:05 #6
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
1 ok, miért csináld azt, amit szeretnél: EZ A TE ÉLETED, te rendelkezel felette, a te hibáid, a te leckéid, a te tapasztalataid. A lényeg, hogy azt tedd, ami boldoggá tesz és ne azt, amit elvárnak tőled. Nehogy már más mondja meg mit csinálj és mit ne. (Leegyszerűsített változata az életbölcseletemnek. lol)
2016. augusztus 03. 12:16 #7
AriG.Fan
AriG.Fan
bãbÿgírł

StátuszPlay whit my hair not my feelings.
Hozzászólás: 2582
Csatolások: 377
Azonosító: 244176
Cassie3 ott a pont;) nagyon adlak biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Cassie3
2016. augusztus 03. 12:22 #8
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
BLulu88 nem úgy értettem a tinit, hanem arra értettem aki még csak most kezd bele csöppeni ebbe a szituba azok tuti elhiszik tudod mint vannak a tini magazinok a bravo meg ilyesmi ahol csak arról írnak h nem vagy tökéletes ha nem hasonlitasz a sztárokra, bár ezer éve volt h én olvastam olyat de akkor kb ez ment benne, és ez a cikk épp ilyen..
2016. augusztus 03. 12:38 #9
- törölt felhasználó -    
Na, ez egy nagyon értelmes és érdekes cikk volt...
Hasonló kaliberű, mint az "x jel, amiből kiderül, hogy szerelmes vagy". Miért egy akárvalahány pontos cikk mondja meg valakinek, hogy mit hogyan kell csinálnia? Akinek van egy kis esze, annak úgy sem kell ilyenekben tippeket adni. Aki meg ilyen útmutatók nélkül nem tud mit kezdeni magával, azon meg semmi sem segíthet -.-
2016. augusztus 03. 15:21 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gothic01 @ 2016.08.03. 12:38)
Na, ez egy nagyon értelmes és érdekes cikk volt... 
Hasonló kaliberű, mint az "x jel, amiből kiderül, hogy szerelmes vagy". Miért egy akárvalahány pontos cikk mondja meg valakinek, hogy mit hogyan kell csinálnia? Akinek van egy kis esze, annak úgy sem kell ilyenekben tippeket adni. Aki meg ilyen útmutatók nélkül nem tud mit kezdeni magával, azon meg semmi sem segíthet -.-

A számból vetted ki a szót. Nem is értem.. a cikk fele teljesen értelmetlen és hülyeség. Az utolsó pont azért felháborító, mindenki változik. Könyörgöm emberek...
2016. augusztus 03. 19:01 #11
bestgirlever
bestgirlever
visszatérő vendég

StátuszMy current situation is not my final destination.
Hozzászólás: 456
Azonosító: 256897
Nagyon egyetértek Cassie3 rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Cassie3
2016. augusztus 03. 19:14 #12
- törölt felhasználó -    
Hát..ez egy brutál nagy hülyeség..már bocs. xd
2016. augusztus 03. 19:54 #13
Miss.Vicious
Miss.Vicious

StátuszI need money cause i like drugs and expensive clothes.
Hozzászólás: 962
Azonosító: 213748
Szerintem épp ,hogy ellenkezoleg az emberek változnak!
2016. augusztus 03. 20:11 #14
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Nem értem a nagy lázongást. blink.gif Ennek a cikknek épp annyi a létjogosultsága, mint bármelyik másiknak. Ráadásul, persze, sablonos és amolyan tini-magazinos, de attól még nem teljesen hülyeség. Az tény, hogy mindenki maga dönt, mit kezd az életével, de aki volt már benne igazi se veled, se nélküled kapcsolatban felnőtt fejjel! az kábé tudja, hogy ami ebben a cikkben meg van fogalmazva sajnos többnyire pontról pontra igaz. pardon.gif Az ember ugyanis valóban okkal szakít valakivel. Mert az a valaki mondjuk hónapokon, vagy netalán éveken keresztül nem volt képes változtatni bizonyos dolgokon a kapcsolat ideje alatt. Elmondom, bár láttunk már karón varjút, az ilyen szakítás után se változtat. Az iszákos inni fog, a nőcsábász nőzni, és ha notóriusan a padlóra dobálta a szennyesét annak idején, talán egy-két hónapig nem fogja az újra melegítés után, de aztán kezdődik minden megint elölről. A szakítás után hónapokkal érkező, váratlan "mi van veled, beszélgessünk már" jellegű üzenetek arra mutatnak rá, hogy éppen nincs nője és unatkozik, nem arra, hogy nagy magányában rájött, mennyire szeret téged. Ez ugyanis nem Hollywood. pardon.gif Megemlíteném, hogy vannak kivételek, amik, mint olyanok, erősítik a szabályt, de emiatt meg felesleges feldühödni egy cikken.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2016. augusztus 03. 20:12 #15
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Mindenki úgy dönt ahogy szeretne, ez a saját életünk, ha végül nem jó döntést hozunk és megbánjuk azzal is a saját leckénkből tanulunk. Nem más problémája.
2016. augusztus 04. 00:40 #16
Claire12
Claire12
visszatérő vendég

StátuszNow or never
Hozzászólás: 419
Csatolások: 43
Azonosító: 248699
Ez a cikk értelmetlen ! És ha szakítottak , de újra ősszejöttek , akkor mi van ? Mindenki követ el hibákat!
2016. augusztus 04. 08:09 #17
Dóra119
Dóra119
*Los Angeles*

StátuszRelax...
Hozzászólás: 2156
Csatolások: 17
Azonosító: 232436
Már nem azért, de ez saját döntés, mindenki eldönti a saját kapcsolatában, hogy mihez akar kezdeni...
2016. augusztus 04. 14:15 #18
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗

Státuszbe a sunflower in a field of roses.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Ez az egész cikk egy baromság..
Grat az írójának. biggrin.gif
Édes Istenem.. Remélem senki nem innen, a Starityről fog párkapcsolati vagy szerelmi tanácsot megfogadni. Lol.
2016. augusztus 04. 18:58 #19
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
o-oo gyakorlatilag azt a tanácsot kaptuk, hogy ne menjünk el vele beszélgetni, hanem titokban (és elárulom: retek szánalmasan) fikszírozzuk a közösségi oldalait? Szép, nagyon jó.
Én meg, ha már bölcselkedünk ("az ember nem változik"), azt mondanám, hogy a hibáiból tanul. Vagyis, ha mindenki riogatja (na persze itt aligha van olyan ember, aki innen informálódik a témából), hogy ne érintkezzék azokkal, akiket lepasszolt, pedig teszem azt, csak egy félreértés volt, vagy bokám tudja mi, akkor bizalmatlan lesz az emberekkel.
És (nem jellemző rolleyes.gif ), de lehet valaki rendes ember is.
Oh, és tökéletes, olyan nincs. Szóval azt ne keressétek. Ha az exed a legkisebb rossz, igenis melegedj vele össze rohog.gif
2016. augusztus 04. 21:43 #20
- törölt felhasználó -    
Egyre szánalmasabbak a cikkek.
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!