Luxusautóval lepte meg magát közelgő születésnapja alkalmából Kylie Jenner
2016. augusztus 03. 12:40
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Idézet (Selena Gomez Fan.2 @ 2016.08.03. 10:07)
Ha megteheti, akkor miért ne vehetné meg? Ugyan már. Nem vagyok nagy rajongója(de nem is utálom), de ez az irigység(irigykedés), már nagyon unalmas. Most úgy csináltok, mintha nem költenétek a pénzt, ha lenne ennyire való. És előre is boldog születésnapot neki! 
Szerintem meg tökre igazad van!
Ha van rá pénze miért ne költhetné arra amire ő akarja nem??
Többen is írtátok hogy "jajj, én mindennap adakoznék meg blabblabblaaa"..(Maradjunk annyiban hogy hiszem ha látom)
Az ő szülinapja az ő élete az ő pénze azt kezd vele amit csak akar..Ha ő úgy döntött meglepi magát egy ilyen autóval akkor had lepje..
Elég keményen megdolgozott szerintem érte,igen jól olvassátok szerintem igen is megdolgozott érte!!!
Más különben meg MINDENKINEK LEHET VÉLEMÉNYE,tudjátok? Ez az a mondat amivel mindenki szeret takarózni ezen az oldalon..
Nektek sem esne jól szerintem!!!
(Amúgy ez nem kötekedés mielőtt valaki félre értené)
2016. augusztus 03. 12:55
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Ezen már felesleges kiakadni. Neki kellett még egy méregdrága luxusautó a többi mellé, hogy aztán mindenkinek elmondhassa, és bebizonyítsa mennyire gazdag. Sajnos ezt már meg lehetett szokni tőle.
2016. augusztus 03. 13:20
majd bepötyögi, h. a rajongói elvárásának akart megfelelni, mert valójában nem is akart új kocsit, de a fanok mindig kérték, h. vegyen magának egy tizenvalahányadikat...
2016. augusztus 03. 13:56
Akik savazzák Kylie-t azoktól megkérdezném,hogy ők mit vennének a SZÜLINAPJUKON,ha milliói lennének?Adományoznátok,komolyan?Lehet hogy sok autója van,de ha erre akarja költeni akkor költse erre.Azért fotózza/videózza le,mert érdekli az embereket,ha meg téged nem érdekel akkor minek kommentelsz/nézed meg ezt a cikket.Azt meg honnan veszed hogy nem adományoz?Onnan hogy nem teszi fel mindenhova mint a kis Taylor Swift?Gyerekkórházakat látogatott meg Tygával,ne állítsuk be Kylie-t úgy,mintha egy 19 éves ribi lenne akinek nincsenek érzései.Biztos te is kurvára örülnél neki,ha elkezdenének savazni azért mert veszel egy új autót a szülinapodra:))
2016. augusztus 03. 13:57
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Annyira imádom h egy elkezdte h az ő szülinapja meg ne h már a szülinapján adakozzon de itt ki mondta h a szülinapján adakozzon? az csak egy példa volt amit felhoztam,itt azon akadt ki mindenki h megint egy kocsit vett magának, senki nem mondta h épp a szülinapján adakozzon vagy tegyen jót másokért. Persze az ő pénze és azt kezd vele amit csak akar és ezektől a komiktól semmi nem fog változni. És Coreline igazad van mindenkinek van egy véleménye de amit te bemásoltál komiban is benne van h ő hozta szóba h " úgy csináltok mintha.." szóval ő szólt bele mások komijába. Épp az a gond h sokan csak azért követik meg istenítik őt mert a képeit a beállásait és a szavait koppintják. Kövezzetek meg nem érdekel de annyira uncsi amit itt sokan csinálnak, egyszer leköpik aztán lenyalják ez szánalom ha egyszer leköpted tarsd magad ahhoz. És igen Coreline én írtam h ha nekem ennyi pénzem lenne mindennap adakoznék sőt alapítványokat hoznék létre nem azért hogy azt lássák az emberek hogy milyen jó vagyok vagy ilyesmi hanem egyszerűen mert ha van pénzem akkor miért ne tenném? Látom te még sose adtál senkinek egy ft ot se különben ezt nem így reagáltad volna le. Ha nem inged nem veszed magadra, nem csípem ha beszólnak úgy hogy az alapot nem olvassák el.
2016. augusztus 03. 14:12
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Coreline Köszönöm. És igen, sajnos, ha nekem lenne..., akkor én. Ezt a részt mindenki úgy folytatja ahogy akarja. Ő nem akar és nem is fog. De attól még nem rossz ember. Szerintem pont nincs senkinek köze ahhoz, hogy a pénzét mire költi.
2016. augusztus 03. 15:43
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Végül is szülinapja van. De miért pont autó, ha van neki ezen kívül még nény?
2016. augusztus 03. 19:05
Most egyébként senki se kritizálhatja. Szülinapja lesz. Meg hát az ő pénze, azt csinál vele, amit akar.
2016. augusztus 03. 19:59
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Van pénze jól teszi ,hogy megveszi magának azt ,amit akar. Én is megszoktam lepni magam pár dologgal igaz nem egy autóval ,de ha oromet szerez az embernek ,akkor meg mért ne?
2016. augusztus 03. 22:54
Sosem értettem, hogy miért kell ennyi autó, de az Ő döntése.
2016. augusztus 04. 18:39
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet (Zita Krajner @ 2016.08.03. 13:56)
Akik savazzák Kylie-t azoktól megkérdezném,hogy ők mit vennének a SZÜLINAPJUKON,ha milliói lennének?Adományoznátok,komolyan?Lehet hogy sok autója van,de ha erre akarja költeni akkor költse erre.Azért fotózza/videózza le,mert érdekli az embereket,ha meg téged nem érdekel akkor minek kommentelsz/nézed meg ezt a cikket.Azt meg honnan veszed hogy nem adományoz?Onnan hogy nem teszi fel mindenhova mint a kis Taylor Swift?Gyerekkórházakat látogatott meg Tygával,ne állítsuk be Kylie-t úgy,mintha egy 19 éves ribi lenne akinek nincsenek érzései.Biztos te is kurvára örülnél neki,ha elkezdenének savazni azért mert veszel egy új autót a szülinapodra:))
Részben egyetértek, részben nem. Nem vagyok milliomos, de nem egyszer adakoztam már a saját pénzemből a születésnapomon menhelyeknek, vagy csak önkénteskedtem valahol. Itt sokan azért vannak felháborodva, mert minek vesz megának még egy autót, amikor már így is van neki egy csomó. Más embernek még autója sincs, nem hogy 5! Abban igazad van, hogy az ő pénze, azt csinál vele, amit akar, csak azért azt se felejtsük el, hogy jobb célokra is fordíthatná a pénzét. És az, hogy adományoz, csak nem rakja ki a netre..ezt vitatnám, tekintve azt, hogy szinte majdnem mindent kipakol a rajongóinak, és azt is biztos kirakná, hiszen azok a videók is napvilágra kerültek amiket akkor készített, amikor a bronzosítóját vitte meglepetésként a rajongóinak. De ki tudja, lehet valóban adakozik, csak nem teszi ki a médiának. A ribis dologról meg annyit, hogy nyilvánvalóan senki sem hívná ribinek, ha néha nem úgy viselkedne.
És ami a záró mondatod volt: nos, szerintem lehetetlen, hogy az itt fent lévő starity-s tagok tudnának maguknak venni egy autót.
(Véletlenül sem akarok vitába kezdeni, csupán leírtam a gondolataimat erről a dologról. Nem fogom emiatt elítélni, ha így szerez magának örömöt, akkor csak tessék.)
2016. augusztus 04. 22:13
az ő pénze,hadd csináljon már vele azt,amit akar.
(előre is boldog születésnapot az én királynőmnek
)
(előre is boldog születésnapot az én királynőmnek
2016. augusztus 06. 11:08
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Hát figyelj, akinek telik rá...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: