A népszerű valóságshow-sztár augusztus 10-én ünnepli 19. születésnapját, de már most felkészül a nagy eseményre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Luxusautóval lepte meg magát közelgő születésnapja alkalmából Kylie Jenner
2016. augusztus 03. 09:24
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Coreline
2016. augusztus 03. 09:32
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Luxus autót vesz magának de egy alapítványt nem bír létrehozni, és semmi hasznos dolgot nem csinál azon kívül h képeket posztol arról hogy mit vett magának. Ez a tipikus tele van pénzel és csak költi de az hogy tegyen vmit az emberekért azt ő már úgy fogja fel hogy azzal tesz az emberekért h képeket posztol..
2016. augusztus 03. 09:44
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Minek neki még egy luxus autó amikor már van neki egy luxus ferrária úgyse megy sehova csak a luxus házba fotózza magát a luxus telefonjával vagy ha el is menne valahova akkor is luxus limuzinnal megy amit egy luxus sofőr vezet!
2016. augusztus 03. 09:45
Hmmm csak én gondolom úgy hogy ez a csaj kinéz 26nak is?
2016. augusztus 03. 10:07
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Ha megteheti, akkor miért ne vehetné meg? Ugyan már. Nem vagyok nagy rajongója(de nem is utálom), de ez az irigység(irigykedés), már nagyon unalmas. Most úgy csináltok, mintha nem költenétek a pénzt, ha lenne ennyire való. És előre is boldog születésnapot neki!
2016. augusztus 03. 10:12
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Selena Gomez Fan.2 Hát ha nekem ennyi pénzem lenne napi szinten adakoznék állatmenhelyeken és kórházakban, mikor láttad te ettől a nőtől hogy bármi ilyen helyen járt volna? leszámítva h kórházat csak akkor lát ha plasztikázzák. Ez nem az irigységről szól hanem arról h mennyire tudatlan, és h mennyire nem ér semmit se. szóval hiába véded te is és még sokan mások h ez csak irigység mert bizony ez nem az.
2016. augusztus 03. 10:31
Hát. ha neki ez jól esik. Máshol éheznek, ő meg kocsikat vásárol. Kövezni szabad, csak véleményt nyilvánítok.
2016. augusztus 03. 10:35
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
emily92-17
Egyetértek.
Selena Gomez Fan2.
Igen,ez nem az irigykedésről szól. Istenőrizz,dehogy akarok én így dúskálni pénzben.nekem sose volt vágyam a gazdagság,csak az, hogy megtudjak élni. És nem,nem szegény családban lakom!
És akkor hogy személyes véleményt is írjak...
Na,ez a csaj minek mutogatja magát???? Senki nem kíváncsi rád drágaságom,legközelebb a legújabb rucid mutatod meg? A legszörnyűbb viszont az.hogy a Starity meg ebből cikket ír! Atyaúristen! Na,meg könyörgöm! Valaki egész életén keresztül szörnyen sokat dolgozik,mások éhesnek,szomjaznak,ennek meg az a legnagyobb baja(gondolom én) hogy elfogyott otthon a sminkkészlete,az autójából meg elfogyott a benzin,így kénytelen gyalog elmenni a boltba,sminkeletlen arccal. Nane. Ezt ne. Könyörgöm. Ez meg 19 évesen itt pazarolja a pénzt. Várom azt a napot,amikor piros hó esik,mert akkor Kiley végre biztosan adományozni fog egy menhelynek...hamár kutyája van...
Egyetértek.
Selena Gomez Fan2.
Igen,ez nem az irigykedésről szól. Istenőrizz,dehogy akarok én így dúskálni pénzben.nekem sose volt vágyam a gazdagság,csak az, hogy megtudjak élni. És nem,nem szegény családban lakom!
És akkor hogy személyes véleményt is írjak...
Na,ez a csaj minek mutogatja magát???? Senki nem kíváncsi rád drágaságom,legközelebb a legújabb rucid mutatod meg? A legszörnyűbb viszont az.hogy a Starity meg ebből cikket ír! Atyaúristen! Na,meg könyörgöm! Valaki egész életén keresztül szörnyen sokat dolgozik,mások éhesnek,szomjaznak,ennek meg az a legnagyobb baja(gondolom én) hogy elfogyott otthon a sminkkészlete,az autójából meg elfogyott a benzin,így kénytelen gyalog elmenni a boltba,sminkeletlen arccal. Nane. Ezt ne. Könyörgöm. Ez meg 19 évesen itt pazarolja a pénzt. Várom azt a napot,amikor piros hó esik,mert akkor Kiley végre biztosan adományozni fog egy menhelynek...hamár kutyája van...
2016. augusztus 03. 11:27
Undorító! Inkább gondolna a szegényekre, és adományozna. Minek menősködik? Azt hiszi, hogy ezzel nagyobb ember lesz? Meg nem elég neki az a sok 100 luxuskocsi, ami ott van neki / nekik? Komolyan mondom, hányni tudnék ettől csajtól, meg az egész családjától. És még sokan mondják, hogy ő különb, meg hű, de jószívű? Aha, hát hogyne. Egy cikket, egy videót se láttam, hogy ő tett bármit is a másikért. Különben is ... Egy 19 éves senkiházinak nem luxuskocsi kell, meg minden drága dolog! Meg a semmi sminkjét azt nagyon tudja reklámozni .. Aha, ahhoz nagyon ért, meg a ribizli élethez ... Oké, értem én! Sokaknak ez a példakép. GYERE LE ISTEN!
2016. augusztus 03. 11:48
Tejesen egyetértek az előttem szólókkal, nem értem ezt a nőt, minek ennyi autó? Valaki egyetlen egy darabra gyűjt egész álló életében ...
2016. augusztus 03. 11:49
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Most miért kapja fel mindenki a vizet ezen? Nyilván milliárdjai vannak mit gondoltok? Szülinapja alkalmából majd adományozni fog? Így is ő a legértékelhetőbb a Kardashian/Jenner famíliából...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.