Újabb sztár támadta meg Taylor Swiftet
2016. augusztus 06. 16:30
|
|
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline
|
Taylor nem fordít senkit senki ellen, sőt, ahogy emlékszem, senki sem kért bárkit a felsoroltak közül, hogy foglaljanak állást. Az emberek egyszerűen vonzódnak a drámához. (Egyébként nem tudom, ti hogy emlékeztek, de nem Taylor kezdte, tudtommal Kanye nevezte őt ribancnak, és nem pedig fordítva...) Amúgy miért állítaná, hogy jóváhagyta a szöveget, ha nem hagyta jóvá? Teljesen logikátlan lépés lenne. Amúgy a beszédében csak utalt Kanye Westre, nem említette név szerint, tehát jelent valamit, hogy Kardashianék azonnal magukra vették... Igen... TeamTaylor
2016. augusztus 06. 16:36
|
|
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline
|
De azt elismerem, hogy a körülmények eléggé ellene szólnak, tehát aki nem fanatikus rajongó (én és a többiek) vagy nem utál nagyon valakit a Kanye oldalon (kb az egész Taylor Squad, kivéve talán Selena) annak logikus, hogy Kanye oldalára álljon, avagy pártatlan legyen.
2016. augusztus 06. 18:44
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Sosem volt semmi bajom Taylorral, de most úgyérzem, magának csinálta a bajt. Azt egyáltalán nem értem, miért kellett neki korábban is ellenszenveskednie Justinnal. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
2016. augusztus 07. 11:22
|
|
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1185 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline
|
Hát nem tudom, én eddig nagyon szerettem Taylort, de ez a perpatvar elég zűrös. Én nem tudom, ki tudja hogy mi az igazság úgyhogy többé ezeket a cikkeket nem is kommentálom...
2016. augusztus 07. 13:34
Húzzon már Taylor a picsába.. Ezt nem hiszem el..
2016. augusztus 07. 14:00
|
|
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline
|
TeamTaylor
2016. augusztus 07. 18:31
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Justinkának szokás szerint nem tetszik ha valamilyen nagy balhé nem róla szólhat ezért folyton bele kell szólnia.
De a listán engem még is Harry Styles neve zavar a legjobban.
Taylor Harryről már vagy két éve nem mondott semmit és nem is tett ellene semmit és
igazából Harry sem nyilatkozott soha a Taylorral való kapcsolatáról és ha jól tudom a napokban nem tett és nem mondott semmit (nyilvánosan) ami arra utalna hogy ellene vagy mellette állna a directionerek egy része meg amúgy is folyton támadja ez nem újdonság.
Harryt én pedig sokkal értelmesebbnek tartom annál, hogy 3 év után elkezdje támadni az exét és bele keveredjen egy ilyen balhéba mint ez van neki jobb dolgai is.
Amúgy az a lista nagyon szánalmas mert a nevek közül csak olyanokat soroltak fel akik vagy az exei voltak vagy pedig ezelőtt a Kim&Kannye balhé előtt is utálták.
De a listán engem még is Harry Styles neve zavar a legjobban.
Taylor Harryről már vagy két éve nem mondott semmit és nem is tett ellene semmit és
igazából Harry sem nyilatkozott soha a Taylorral való kapcsolatáról és ha jól tudom a napokban nem tett és nem mondott semmit (nyilvánosan) ami arra utalna hogy ellene vagy mellette állna a directionerek egy része meg amúgy is folyton támadja ez nem újdonság.
Harryt én pedig sokkal értelmesebbnek tartom annál, hogy 3 év után elkezdje támadni az exét és bele keveredjen egy ilyen balhéba mint ez van neki jobb dolgai is.
Amúgy az a lista nagyon szánalmas mert a nevek közül csak olyanokat soroltak fel akik vagy az exei voltak vagy pedig ezelőtt a Kim&Kannye balhé előtt is utálták.
2016. augusztus 08. 01:13
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
azta, jó sokan vannak ellene! és mellette is persze. kíváncsi vagyok mi volt a baja jbvel, meg hogy mi igaz az egészből. mit kell itt szapulni a másikat?! dehát az dolguk, csinálják a fesztivált..
2016. augusztus 08. 11:26
|
|
FatAmyMermaid867visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 251619 offline
|
#TeamTaylor
2016. augusztus 09. 11:11
Én nem szeretem Justint, de most mellette állok. Csodálkozik valaki, hogy ezek után Taylor ellen van?!
Egyébként meg, gratulálok Fifth Harmony és Little Mix, tényleg. Selenából még kinézem, hogy Taylor mellett áll, de ez a két együttes, komolyan? Na most elásták magukat nálam.
Egyébként meg, gratulálok Fifth Harmony és Little Mix, tényleg. Selenából még kinézem, hogy Taylor mellett áll, de ez a két együttes, komolyan? Na most elásták magukat nálam.
2016. augusztus 09. 12:13
|
|
Bereczki Anitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.12. Hozzászólás: 95 Csatolások: 2 Azonosító: 241384 offline
|
Nagyon unatkozhatnak szegények
2016. augusztus 26. 20:04
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Imádom Imádom imádom
"I have Sel, and u?"
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: