Újabb sztár támadta meg Taylor Swiftet
2016. augusztus 03. 17:58
|
|
AdriLovaticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.04. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 256836 offline
|
TeamKanye
2016. augusztus 03. 19:01
Hogy nem unják még ezt az egészet?xd Kíváncsi vagyok Justinék vissza fognak-e vágni valamivel, és hogy Taylor és "csapata" meddig fogja ezt tűrni. Mindenesetre én most az egyszer Kanye oldalán állok.
2016. augusztus 03. 21:15
Én eltévelyedett lélek hogy is képzelhettem,hogy pont Jusztinka fog kimaradni a bulájból?
2016. augusztus 03. 21:33
|
|
Ancsucsuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 213 Csatolások: 1 Azonosító: 151918 offline
|
Ez most komoly?! Mekkora problémák, hogy oda ne rohanjak! Annyi minden másra fordíthatnák a fölös energiájukat, de neeem, ők kakaskodnak, holott példaképek. Gyönyörű, hova fejlődik a világ. Az össze magába nézhetne egy kicsit.
2016. augusztus 03. 22:25
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Visszajöttem megnézni ,hogy lesznek-e még e féle vicces kommentek. (Nagyon feldobták a napomat azok a kommentek) és nagy örömmel láttam ,hogy elkezdtétek használni a TeamKanye jelzőmet.
És őszintén nagyon jó ezt látni. ^^
2016. augusztus 04. 14:02
|
|
Voilletvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.25. Hozzászólás: 131 Csatolások: 6 Azonosító: 223172 offline
|
Nem értem, hogy Lorde , hogy szeretheti azt a libát, nem mintha szeretném Kanye-t (sőt) de megértem miért utálják.Elég kétszínű nő.
De tényleg inkább nézzétek az Olimpiát
annyira várom!!(ez most nem nagyon tartozik ide)
De tényleg inkább nézzétek az Olimpiát
2016. augusztus 04. 14:44
És mégis miért olyan nagy szám ez? Mindenkinek Taylor mellett kell állnia?
2016. augusztus 04. 15:09
Jaj nem értem Selena mit akar ettől a hárpiától -.-
2016. augusztus 04. 17:21
|
|
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline
|
Justin: Mizu Taylor?
Taylor: Köszi, jól vagyok, nekem itt van Selena. Na mi újság?
Taylor: Köszi, jól vagyok, nekem itt van Selena. Na mi újság?
2016. augusztus 04. 18:15
TeamKanye!!
Taylort én sem szeretem, "talán" azért mert kétszínű egy nőszemély az eddigi hallottak alapján.
Bocs rajongók
2016. augusztus 04. 19:26
|
|
RosesNicoleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.02. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 258569 offline
|
TeamKanye. Igazából utálom JB-t, de most az egyszer igaza van...
2016. augusztus 05. 13:35
Akik elkezdik irogatni hogy mekkora óvodások meg hogy kit érdekel stb...,azok miért olvassák el,minek kommentelnek?A cikket olyanok fogják elolvasni,akik Swift vagy Kanye mellett állnak,akiket érdekel.Az meg aki nem érti,miért van ekkora balhé,meg hogy ez milyen megrendezett ez az egész,attól megkérdezném,hogy szerintük az egész sztárvilág belekezdett ebbe a megrendezett színjátékba?Azért ennyire nem kell sokat feltételezni a dologról,Taylorka csak túl nagy emberekbe kötött bele,ezt az egészet magának köszönheti(Ha nem hazudozott volna hónapokon keresztül ez nem történik meg,főleg hogy Kim figyelmeztette is).Ideje volt már,hogy véget vessenek Swift uralmának,megértem,hogy pl.Justinban,Harryban elég mély nyomott hagyott Swift,hiszen mindkettőjüket rendesen megalázta,de most a fagyi visszanyal,Taylor is megtapasztalja hogy milyen amikor nem ő irányít:).Egyébként ha jól tudom Selena Gomezen kívül senki nem vállalta nagyon fel hogy Taylor Swift mellett áll,Gigi pedig jóba van Kendall Jennerrel,és azért a KenGi jóval híresebb mint a Taylor Swift Gigi Hadid páros.Amúgy TeamKanye
2016. augusztus 06. 11:16
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Látom nagyon unatkoznak. Nincs jobb dolguk, de komolyan?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: