Viccet félretéve Bieber-t sem tartom sokkal többre, mint Swift-et. Ő valószínűleg csak újabb reklámfogásként csatlakozott a Taylor-ellenes ligához. A szöszike meg ne csodálkozzon, hogy azok, akiket lealázott most megpróbálnak kiállni magukért és visszaszólnak neki. Ha nem kezdett el volna kavarni a sz*rt meg nem képzelné magát mindenkinél különbnek, akkor most nem lenne ez az egész... -.-
Újabb sztár támadta meg Taylor Swiftet
2016. augusztus 02. 21:07
"Ezennel megkezdődött a Sztárok viadala, amit nemsokára követ az első nagy mészárlás. És sose hagyjon el benneteket a remény!"
Viccet félretéve Bieber-t sem tartom sokkal többre, mint Swift-et. Ő valószínűleg csak újabb reklámfogásként csatlakozott a Taylor-ellenes ligához. A szöszike meg ne csodálkozzon, hogy azok, akiket lealázott most megpróbálnak kiállni magukért és visszaszólnak neki. Ha nem kezdett el volna kavarni a sz*rt meg nem képzelné magát mindenkinél különbnek, akkor most nem lenne ez az egész... -.-
1 felhasználónak tetszik:
blvckthelegend
2016. augusztus 02. 21:08
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Martin annyival felette áll ennek a sok botrányhős idiótának, szóval nem örülnék neki, ha Justin miatt belefolyna a dologba. Koncentráljon csak a készülődő albumára, ezt a fúrást meg hagyja azokra, akik olimpiai sportágként űzik a sárdobálást!
Taylorról meg annyit, hogy a felsorolt embereket Selenán és Martha Hunton kívül baromira nem hatja meg a Kanyéval és Kimmel folytatott médiaháborúja, mi sem bizonyítja ezt annál jobban, hogy kettőjükön kívül senki más nem állt ki nyíltan Taylor mellett. Ennyit a nagy "squadról". Taylornak csak érdekbarátai vannak, akikkel jó megjelenni és lehet menő, badass klippet forgatni.
Taylorról meg annyit, hogy a felsorolt embereket Selenán és Martha Hunton kívül baromira nem hatja meg a Kanyéval és Kimmel folytatott médiaháborúja, mi sem bizonyítja ezt annál jobban, hogy kettőjükön kívül senki más nem állt ki nyíltan Taylor mellett. Ennyit a nagy "squadról". Taylornak csak érdekbarátai vannak, akikkel jó megjelenni és lehet menő, badass klippet forgatni.
2016. augusztus 02. 21:09
|
|
YourPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 256954 offline
|
Justin-on nem csodálkozom, teljesen meg tudom őt érteni. Nem tudom, Taylornak mi volt a problémája azzal, hogy ő és Selena együtt voltak, de már engem is nagyon idegesített, hogy folyton támadta őt.
Amúgy ez tényleg kezd már nevetségessé válni, főleg ha erről dalt is írnak.
Amúgy ez tényleg kezd már nevetségessé válni, főleg ha erről dalt is írnak.
2016. augusztus 02. 21:09
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Mi lenne, ha esetleg fogná magát ez a méretes brigád és odamenne Taylorkához, mondjuk két-három napra? Mondják a szemébe a problémájukat és ne Twitteren meg egyéb sz*rságokon fröcsögjenek.
Mint egy rakás óvodás, esküszöm...
2016. augusztus 02. 21:11
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Szerintem ez gyerekes viselkedés, mind West-től, mind Bieber-től. De mit is vártam tőlük? Taylor azóta sem csinált semmit, és ők meg folyamatosan támadják. Bieber meg leállhatna, mert egy normális dala nincs(Kanye-nak meg neki együtt kettejüknek nincs annyi), mint Taylor-nak. Tay meg jól teszi, hogy nem szólal meg. Ő legalább nem indít folyamatos harcot ellenük, hanem csendben tervezgeti a győzelmet. Hát igen, mit is vártunk, ebben a ˝banda háborúban˝ ő a felnőtt. Ja és még mielőtt valami szép kis szöveget idebiggyesztenél, megspórolok neked egy kis időt, és NEM ÉRDEKEL A VÉLEMÉNYED! Akik az ők ˝oldalukra˝ álltak sem jobbak, mint Bieber... Még Katy-t megértem, meg Orlando-t, de a többieknek mit ártott Swift, most komolyan?!
2016. augusztus 02. 21:13
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Mikor lesz ennek már vége? Nagyon gyerekesek mindannyian :/ Példát kéne mutatniuk, nem ezt.
2016. augusztus 02. 21:14
|
|
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline
|
Eddig se szerettem Taylort, de ezek után már szerintem nem is fogom.. Annak meg nagyon örülök, hogy Justin meg Kanye West "összeálltak".
2016. augusztus 02. 21:14
Nem csodálom,hogy mindenki ellene van.Nem véletlen.
Közös visszavágó dalra meg nem sok esélyt látok valahogy. Kitudja.
2016. augusztus 02. 21:18
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Ez már tényleg kezd egy kicsit gyerekessé válni. Mindenkinek be kéne fejeznie ezt az egészet, mert csupán tovább szítják a tüzet.
2016. augusztus 02. 21:21
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Selena Gomez fan van igazad de Bibernek is artott hisz azt mondta Taylor regebben h alig varja h Biber tonkre tegye Gomezt es raadasul eloben megtamadta Bibert ez a riharongy es negativ jelzoket mondott ra .. Szvl megertem Bibert es inkabb egy tehetseges embert kene tamogatni nem pedig egy olyat aki nem tud meg enekelni se (nem inge nem veszi magara ) es biber sokkal tehetsegesebb zenei eloado es Kanye mellett tobb tehetseges es befolyasosabv ember all..
2016. augusztus 02. 21:22
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Hölgyeim és uraim, a világ legnagyobb óvodája a világ legnagyobb óvodásaival! Nevetnem kellene, csak nem találok benne semmi vicceset, ez elszomorító, semmint vicces. Ez nevetséges, csak sajnos nem abban az értelemben, mert ezen még kínomban sem tudnék nevetni, még akkor sem ha akarnék.
A középiskolás lánybandák szoktak így egymás ellen fordulni, mikor azon vitatkoznak hogy melyik ruhamárka a jobb, komolyan? Ahhoz, hogy két felnőtt ember le tudja rendezni a konfliktusait bele kell vonni az egész celeb közösséget az életedbe, nekik pedig mindenképpen oldalt kell választaniuk?
Tenném hozzá Taylornak vannak olyan exei is, akik még nem "fordultak ellene". Akármit is csinált, úgy tudom nem mindenki kezdett el utána gyerekeskedni. Hoznám fel példának Harryt. Akár szakítottak akár nem, ő egy büdös alkalommal "nem fordult ellene", ugyan is még mikor kiparodizálta őt a fake-angol akcentussal SEM mondott róla egyetlen rossz szót sem, ha jól emlékszem. Na mindegy, ez a téma totálisan felejtős.
Egyszóval csak nem értem, hogy mivel ezek az emberek olyan sok más rajongó példaképei, mégis miért teszik tönkre az egészet azzal, hogy itt gyerekeskednek? Bieber is, Kayne meg Kim is, Mark is, miért ilyen rettentően gyerekes mindenki, ezek nem tudnak felnőni vagy mi?!
A középiskolás lánybandák szoktak így egymás ellen fordulni, mikor azon vitatkoznak hogy melyik ruhamárka a jobb, komolyan? Ahhoz, hogy két felnőtt ember le tudja rendezni a konfliktusait bele kell vonni az egész celeb közösséget az életedbe, nekik pedig mindenképpen oldalt kell választaniuk?
Tenném hozzá Taylornak vannak olyan exei is, akik még nem "fordultak ellene". Akármit is csinált, úgy tudom nem mindenki kezdett el utána gyerekeskedni. Hoznám fel példának Harryt. Akár szakítottak akár nem, ő egy büdös alkalommal "nem fordult ellene", ugyan is még mikor kiparodizálta őt a fake-angol akcentussal SEM mondott róla egyetlen rossz szót sem, ha jól emlékszem. Na mindegy, ez a téma totálisan felejtős.
Egyszóval csak nem értem, hogy mivel ezek az emberek olyan sok más rajongó példaképei, mégis miért teszik tönkre az egészet azzal, hogy itt gyerekeskednek? Bieber is, Kayne meg Kim is, Mark is, miért ilyen rettentően gyerekes mindenki, ezek nem tudnak felnőni vagy mi?!
2016. augusztus 02. 21:22
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Ha erről dalt írnak, én fejbelövöm magam. Miért Twitteren üzengetnek? Szánalmasak.
2016. augusztus 02. 21:27
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Én természetesen Taylor Swift mellett vagyok és még a csapata is jobb nevekből áll!
2016. augusztus 02. 21:33
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
OMG,ez már túlzás,amit csinálnak ezek mind! És most a kedvenceimet is leszólom! Legyen már vége ennek a vitának!
Justina és Garrix pedig r.hadjon meg! Minek kell még nekik is beleköpni? Az lenne a leghelyesebb,hogy ha kimaradnak ebből! Justin(a) meg ne játsza az ártatlan angyalt,ki is drogozott évekkel ezelőtt?
Minden sztárnak vissza kéne vonnia a vádját,és szép csendben k.ssolni,és az ellenségre rá se hederíteni. Nem gyerekek,ezek a pénzért csinálják,na,meg persze a hírnévért!
Justina és Garrix pedig r.hadjon meg! Minek kell még nekik is beleköpni? Az lenne a leghelyesebb,hogy ha kimaradnak ebből! Justin(a) meg ne játsza az ártatlan angyalt,ki is drogozott évekkel ezelőtt?
Minden sztárnak vissza kéne vonnia a vádját,és szép csendben k.ssolni,és az ellenségre rá se hederíteni. Nem gyerekek,ezek a pénzért csinálják,na,meg persze a hírnévért!
2016. augusztus 02. 21:33
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
bestgirlever | Ma, 21:22
Ha erről dalt írnak, én fejbelövöm magam. Miért Twitteren üzengetnek? Szánalmasak.
Számból vetted ki a szót. Merjenek egymás szemébe nézni,mert bezzeg neten nagy a szájuk!
Számból vetted ki a szót. Merjenek egymás szemébe nézni,mert bezzeg neten nagy a szájuk!
2016. augusztus 02. 21:36
|
|
|
Pityang | Ma, 21:22
Hölgyeim és uraim, a világ legnagyobb óvodája a világ legnagyobb óvodásaival! Nevetnem kellene, csak nem találok benne semmi vicceset, ez elszomorító, semmint vicces. Ez nevetséges, csak sajnos nem abban az értelemben, mert ezen még kínomban sem tudnék nevetni, még akkor sem ha akarnék.
Ha tudnék telefonról meghajlongó gifet küldeni,raknék neked százat! Abszolúté egyet értek!
Ha tudnék telefonról meghajlongó gifet küldeni,raknék neked százat! Abszolúté egyet értek!
1 felhasználónak tetszik:
Pityang
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.