Starity

Újabb sztár támadta meg Taylor Swiftet

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 02. 21:07 #21
- törölt felhasználó -    
"Ezennel megkezdődött a Sztárok viadala, amit nemsokára követ az első nagy mészárlás. És sose hagyjon el benneteket a remény!" rohog.gif

Viccet félretéve Bieber-t sem tartom sokkal többre, mint Swift-et. Ő valószínűleg csak újabb reklámfogásként csatlakozott a Taylor-ellenes ligához. A szöszike meg ne csodálkozzon, hogy azok, akiket lealázott most megpróbálnak kiállni magukért és visszaszólnak neki. Ha nem kezdett el volna kavarni a sz*rt meg nem képzelné magát mindenkinél különbnek, akkor most nem lenne ez az egész... -.-
1 felhasználónak tetszik: blvckthelegend
2016. augusztus 02. 21:08 #22
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 214153
Martin annyival felette áll ennek a sok botrányhős idiótának, szóval nem örülnék neki, ha Justin miatt belefolyna a dologba. Koncentráljon csak a készülődő albumára, ezt a fúrást meg hagyja azokra, akik olimpiai sportágként űzik a sárdobálást!
Taylorról meg annyit, hogy a felsorolt embereket Selenán és Martha Hunton kívül baromira nem hatja meg a Kanyéval és Kimmel folytatott médiaháborúja, mi sem bizonyítja ezt annál jobban, hogy kettőjükön kívül senki más nem állt ki nyíltan Taylor mellett. Ennyit a nagy "squadról". Taylornak csak érdekbarátai vannak, akikkel jó megjelenni és lehet menő, badass klippet forgatni.
2016. augusztus 02. 21:09 #23
YourPrincess
YourPrincess
új tag

Státusz"You'd lose your mind trying to understand mine."
Hozzászólás: 50
Azonosító: 256954
Justin-on nem csodálkozom, teljesen meg tudom őt érteni. Nem tudom, Taylornak mi volt a problémája azzal, hogy ő és Selena együtt voltak, de már engem is nagyon idegesített, hogy folyton támadta őt. dry.gif
Amúgy ez tényleg kezd már nevetségessé válni, főleg ha erről dalt is írnak. _nevet.gif rohog.gif
2016. augusztus 02. 21:09 #24
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Mi lenne, ha esetleg fogná magát ez a méretes brigád és odamenne Taylorkához, mondjuk két-három napra? Mondják a szemébe a problémájukat és ne Twitteren meg egyéb sz*rságokon fröcsögjenek. rolleyes.gif Mint egy rakás óvodás, esküszöm...
2016. augusztus 02. 21:10 #25
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

StátuszMerj elni meghalni barki tud
Hozzászólás: 417
Azonosító: 255101
Ha szamit valamit de sztm nem en is Kanye West mellett allok :'D
2016. augusztus 02. 21:11 #26
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
Szerintem ez gyerekes viselkedés, mind West-től, mind Bieber-től. De mit is vártam tőlük? Taylor azóta sem csinált semmit, és ők meg folyamatosan támadják. Bieber meg leállhatna, mert egy normális dala nincs(Kanye-nak meg neki együtt kettejüknek nincs annyi), mint Taylor-nak. Tay meg jól teszi, hogy nem szólal meg. Ő legalább nem indít folyamatos harcot ellenük, hanem csendben tervezgeti a győzelmet. Hát igen, mit is vártunk, ebben a ˝banda háborúban˝ ő a felnőtt. Ja és még mielőtt valami szép kis szöveget idebiggyesztenél, megspórolok neked egy kis időt, és NEM ÉRDEKEL A VÉLEMÉNYED! Akik az ők ˝oldalukra˝ álltak sem jobbak, mint Bieber... Még Katy-t megértem, meg Orlando-t, de a többieknek mit ártott Swift, most komolyan?!
2016. augusztus 02. 21:13 #27
bestgirlever
bestgirlever
visszatérő vendég

StátuszMy current situation is not my final destination.
Hozzászólás: 456
Azonosító: 256897
Mikor lesz ennek már vége? Nagyon gyerekesek mindannyian :/ Példát kéne mutatniuk, nem ezt.
2016. augusztus 02. 21:14 #28
blvckthelegend
blvckthelegend

Státuszeyes r the evil
Hozzászólás: 531
Csatolások: 7
Azonosító: 258545
Eddig se szerettem Taylort, de ezek után már szerintem nem is fogom.. Annak meg nagyon örülök, hogy Justin meg Kanye West "összeálltak". smileeee.gif
2016. augusztus 02. 21:14 #29
- törölt felhasználó -    
Nem csodálom,hogy mindenki ellene van.Nem véletlen. biggrin.gif Közös visszavágó dalra meg nem sok esélyt látok valahogy. Kitudja. biggrin.gif
2016. augusztus 02. 21:17 #30
- törölt felhasználó -    
Megérdemelte!!! reklamalo.gif
2016. augusztus 02. 21:18 #31
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Ez már tényleg kezd egy kicsit gyerekessé válni. Mindenkinek be kéne fejeznie ezt az egészet, mert csupán tovább szítják a tüzet.
2016. augusztus 02. 21:21 #32
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

Selena Gomez fan van igazad de Bibernek is artott hisz azt mondta Taylor regebben h alig varja h Biber tonkre tegye Gomezt es raadasul eloben megtamadta Bibert ez a riharongy es negativ jelzoket mondott ra .. Szvl megertem Bibert es inkabb egy tehetseges embert kene tamogatni nem pedig egy olyat aki nem tud meg enekelni se (nem inge nem veszi magara ) es biber sokkal tehetsegesebb zenei eloado es Kanye mellett tobb tehetseges es befolyasosabv ember all..
2016. augusztus 02. 21:22 #33
Taissa.
Taissa.
visszatérő vendég

Státuszbroken
Hozzászólás: 299
Csatolások: 30
Azonosító: 256288
Erre nem tudok mit mondani rohog.gif
Egyébként aranyos a többiektől, hogy Taylor mellett állnak smileeee.gif
2016. augusztus 02. 21:22 #34
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
Hölgyeim és uraim, a világ legnagyobb óvodája a világ legnagyobb óvodásaival! Nevetnem kellene, csak nem találok benne semmi vicceset, ez elszomorító, semmint vicces. Ez nevetséges, csak sajnos nem abban az értelemben, mert ezen még kínomban sem tudnék nevetni, még akkor sem ha akarnék.
A középiskolás lánybandák szoktak így egymás ellen fordulni, mikor azon vitatkoznak hogy melyik ruhamárka a jobb, komolyan? Ahhoz, hogy két felnőtt ember le tudja rendezni a konfliktusait bele kell vonni az egész celeb közösséget az életedbe, nekik pedig mindenképpen oldalt kell választaniuk?
Tenném hozzá Taylornak vannak olyan exei is, akik még nem "fordultak ellene". Akármit is csinált, úgy tudom nem mindenki kezdett el utána gyerekeskedni. Hoznám fel példának Harryt. Akár szakítottak akár nem, ő egy büdös alkalommal "nem fordult ellene", ugyan is még mikor kiparodizálta őt a fake-angol akcentussal SEM mondott róla egyetlen rossz szót sem, ha jól emlékszem. Na mindegy, ez a téma totálisan felejtős.
Egyszóval csak nem értem, hogy mivel ezek az emberek olyan sok más rajongó példaképei, mégis miért teszik tönkre az egészet azzal, hogy itt gyerekeskednek? Bieber is, Kayne meg Kim is, Mark is, miért ilyen rettentően gyerekes mindenki, ezek nem tudnak felnőni vagy mi?!
2016. augusztus 02. 21:22 #35
bestgirlever
bestgirlever
visszatérő vendég

StátuszMy current situation is not my final destination.
Hozzászólás: 456
Azonosító: 256897
Ha erről dalt írnak, én fejbelövöm magam. Miért Twitteren üzengetnek? Szánalmasak.
2016. augusztus 02. 21:23 #36
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

Es te is csak azert vagy Taylor melett mer Selena ott van de te tudod ..
2016. augusztus 02. 21:27 #37
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Én természetesen Taylor Swift mellett vagyok és még a csapata is jobb nevekből áll!
2016. augusztus 02. 21:33 #38
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Azonosító: 252466
OMG,ez már túlzás,amit csinálnak ezek mind! És most a kedvenceimet is leszólom! Legyen már vége ennek a vitának!
Justina és Garrix pedig r.hadjon meg! Minek kell még nekik is beleköpni? Az lenne a leghelyesebb,hogy ha kimaradnak ebből! Justin(a) meg ne játsza az ártatlan angyalt,ki is drogozott évekkel ezelőtt?
Minden sztárnak vissza kéne vonnia a vádját,és szép csendben k.ssolni,és az ellenségre rá se hederíteni. Nem gyerekek,ezek a pénzért csinálják,na,meg persze a hírnévért!
2016. augusztus 02. 21:33 #39
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
bestgirlever | Ma, 21:22
Ha erről dalt írnak, én fejbelövöm magam. Miért Twitteren üzengetnek? Szánalmasak.

Számból vetted ki a szót. Merjenek egymás szemébe nézni,mert bezzeg neten nagy a szájuk!
2016. augusztus 02. 21:36 #40
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica

Pityang | Ma, 21:22
Hölgyeim és uraim, a világ legnagyobb óvodája a világ legnagyobb óvodásaival! Nevetnem kellene, csak nem találok benne semmi vicceset, ez elszomorító, semmint vicces. Ez nevetséges, csak sajnos nem abban az értelemben, mert ezen még kínomban sem tudnék nevetni, még akkor sem ha akarnék.
A középiskolás lánybandák szoktak így egymás ellen fordulni, mikor azon vitatkoznak hogy melyik ruhamárka a jobb, komolyan? Ahhoz, hogy két felnőtt ember le tudja rendezni a konfliktusait bele kell vonni az egész celeb közösséget az életedbe, nekik pedig mindenképpen oldalt kell választaniuk?

Ha tudnék telefonról meghajlongó gifet küldeni,raknék neked százat! Abszolúté egyet értek!
1 felhasználónak tetszik: Pityang
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok