Az énekesnőnek egy vágya van: minél előbb új albummal szolgálhasson a világ számára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kesha ismét pereskedik – folytatja a harcot Dr. Luke-kal
2016. augusztus 02. 18:52
Azt hittem, hogy ennek már vége! De mindenesetre igaza van Kesha-nak. Harcoljon csak tovább. <3
2016. augusztus 02. 19:11
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Szurkolok neki, hogy minden jól sikerüljön!
2016. augusztus 02. 19:29
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Megértem őt. Ez a hülye Luke visszatartotta őt a zene alkotástól,és még erőszakoskodott is vele! Ez felháborító!
2016. augusztus 02. 20:03
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Nem hiszem hogy valaha is vége lesz ennek a herce-hurcának.
2016. augusztus 02. 20:06
Sajnálom Keshát, drukkolok neki. Remélem, végre sikerül kiadnia a zenéit.
2016. augusztus 02. 21:39
Szurkolok neki én is ahogy az előttem szólók.. De egyetértek abban is, hogy nem lesz egyhamar vége.
2016. augusztus 02. 21:41
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Ennyire nem lehet embertelen ez az alak, komolyan.
2016. augusztus 02. 23:03
Ennek a huzavonának sajnos nem lesz még egyhamar vége, de szurkolok Keshának.
2016. augusztus 03. 09:27
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Persze h nem lesz hamar vége, gondoljatok bele ha Luke engedne a kérésnek h kiadhassa az új albumot azzal beismerné h Keshának igaza van, és ő sem hülye h saját maga ellen dolgozzon. szóval érthető h nem engedi És kesha is érthető h mennyire akarja a dolgot csak hát ha most nem dől el h kiadhatja az albumot vagy sem akkor kb Kesha karrierje véget is ér és elfelejtik az emberek őt. Vagy eláll az ügytől és zenél tovább vagy pereskedik és búcsút int a gyönyörű szép hangjának és a karriernek. Remélem ebből szerencsésen fog kimászni, hátha még vmi csoda is lenne h kiadhassa az új albumot.
2016. augusztus 03. 09:37
|
|
freedominyoureyesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.17. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 248543 offline
|
Egy hamar nem, de maximum fél éven belül talán véget ér az ügy (legalábbis remélem). Kesha ugyanis tegnapelőtt elállt a vádak egy részétől és csak a zenei jogaiért küzdik már. Az egyik bennfentes még az ügyvédje. Ja igen, szóval az a helyzet hogy a kaliforniai pert mondta vissza miután az ottani bíróság úgy határozott hogy Dr Luke vonja be Kesha jogosultságát meg egyéb ilyen drasztikus szöveg
2016. augusztus 03. 09:42
|
|
freedominyoureyesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.17. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 248543 offline
|
Forrás ahol tájékozódhatunk, persze akit érdekel:
http://keshahungary.blogspot.ie/2016/08/elkeszult-kesha-uj-albuma.html
http://keshahungary.blogspot.ie/2016/08/elkeszult-kesha-uj-albuma.html
2016. augusztus 03. 09:44
Gyerünk Kesha sikerülni fog. Én nagyon kiváncsi vagyok az albumára.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: