Rajongója kihozta a béketűrésből Niall Horant
2016. augusztus 03. 09:30
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Minden normális ember lefotózta volna kedvencét még akkor is ha ő azt mondja hogy ne! De ha már nem tett eleget a kérésének akkor ne tegye ki!
2016. augusztus 03. 19:28
|
|
YourPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 256954 offline
|
A híres embereknek számolnia kell azzal, hogy lefotózzák őket, néha akaratuk ellenére, főleg egy repülőgépen.
Ez nem az a szakma, ahol sok magánélete van az embernek, de ezt neki pontosan tudnia kéne. A hírnévnek ára van. Amúgy nem hiszem, hogy annyira vállalhatatlan lenne a kép, a lesifotósok, gondolom, készítettek róla már előnytelenebb fotókat is. Kissé erősen reagálta le, tekintve, hogy egy rajongójáról van szó, akit szerintem nem a rosszindulat, hanem a lelkesedés és boldogság vezérelt, amikor kitette a képet.
2016. augusztus 03. 19:33
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Hoxa18: csak tudod a hírességeknek valamivel nehezebb a magánéletüket maguknak megőrizni. Mellesleg ez azért nem olyan nagy kaliberű dolog volt. Persze a kiscsaj egy oltári nagy tahó, hogy kirakja Twitterre a képet és még hozzá is írja, hogy Niall megkérte: ne fotózza le őt, de azért a fotókészítés várható volt. Nem kell bunkózni, a hozzászólásod miatt inkább te tedd azt, amit javasoltál az utolsó mondatodban Bory Eszternek, akinek mellesleg teljesen igaza volt...
2016. augusztus 03. 19:36
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
YourPrincess: én anélkül is boldog lennék egy ilyen találkozás/kép miatt, hogy kirakom a netre. Szerintem igaza volt Niallnek. A képkészítés oké, de az, hogy ki is rakta...
Ha annyira szeretné Niallt és olyan nagy rajongója lenne, akkor megtenné amit kér tőle. Csak a párperces hírnévre vágyott, mikor kirakta a képet, ez egyértelmű
Ha annyira szeretné Niallt és olyan nagy rajongója lenne, akkor megtenné amit kér tőle. Csak a párperces hírnévre vágyott, mikor kirakta a képet, ez egyértelmű
2016. augusztus 03. 20:19
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Hát megértem a kiakadását tudom ,hogy a híresség ezzel jár ,de ha megkéri ,hogy ne fotózzák tartsa már tiszteletben..
2016. augusztus 03. 20:46
|
|
xRituxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 242024 offline
|
Ez a csaj nem ért a szép szóból.... Egyszerűen miért nem lehet megérteni hogy ne fotózza ,mert nincs túl jó bőrben? Kért volna inkább autogramot... ( Egyébként szerintem meg senki sem szereti ha alvás közben fotózzák :/
)
2016. augusztus 04. 13:38
|
|
samteatimevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 128 Csatolások: 63 Azonosító: 213364 offline
|
Magamból kiindulva, szerintem én sem tudtam volna megállni azt, hogy ne fényképezzem le, hogy a kedvencem épp mellettem tartózkodik. Viszont az, hogy ezt mindenképp közöljem a nagyvilággal, meg tudtam volna állni, főleg ha erre az adott híresség engem megkér. Elég taplóság volt a lánytól ez a lépés, de nembaj, a 15 perc hírnév mindenkinek kijár na
2016. augusztus 05. 09:46
Én is lefényképeztem volna az tuti, hisz ki az aki nem fényképezi le a kedvencét amikor közel van hozzá meg amúgy is?
De én nem tettem volna fel a netre inkább megmutattam volna azoknak akik szeretik, ismerőseimnek barátoknak családnak.
2016. augusztus 05. 10:01
Kevés olyan ember van, aki ne tudta volna megállni, hogy ne fotózza le, hisz egy hírességgel találkozni azért nagy dolog. Én is ezt tettem volna a lány helyébe, max. nem tettem volna fel sehová.
2016. augusztus 06. 11:23
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Az oké hogy lefenyképezni, én se bírtam volna ki, hogy ne (mondjuk, ezek szémlyi jogok sértése de mindeeegy) de milyen jogon rakja fel bárhova?
2016. augusztus 15. 13:57
|
|
Leah Walkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 245091 offline
|
Ez aljas volt. Miért kellett kirakni a netre?
2016. augusztus 18. 22:01
|
|
lolus_2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 257353 offline
|
Meg értem hogy mérges lett Niall én is az lettem volna hogy ha meg kértem volna arra hogy ne fenyképezen le mert nem vagyok jól
2016. augusztus 24. 08:48
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
tuti csináltam volna egy képet Niallról hiszen ő a kedvencem a One Directionből, de azért nem raktam volna ki a netre a képet.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: