Rajongója kihozta a béketűrésből Niall Horant
2016. augusztus 02. 15:59
|
|
Dia28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.24. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 248868 offline
|
En ertem hogy nem tetszik ez Niallnak, de akkor mi a fenenek rakta ki a twitterere? Hogy reklamozza hogy hogyan alszik, meg hogy vannak "elvetemult" rajongoi? Ugyanmar. Mar megszokhatta volna
2016. augusztus 02. 16:14
Az oké, hogy lefotózta, nyilván én is ezt tettem volna a helyében, ha találkozok egy általam kedvelt hírességgel. De legalább a netre ne rakta volna fel. ._.
2016. augusztus 02. 17:53
|
|
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline
|
Huh én is szívesen ültem volna Niall mellett kilenc óráig.. *-*
Rendben van, hogy lefotózta amikor aludt, mert ugye amiről nem tud az nem fáj, de legalább ne tette volna ki. Bár azért kicsit sajnálom a csajt, mert most valószínűleg bűntudata van, de erre nyílván gondolhatott volna azelőtt, mielőtt feltette a képet.
Rendben van, hogy lefotózta amikor aludt, mert ugye amiről nem tud az nem fáj, de legalább ne tette volna ki. Bár azért kicsit sajnálom a csajt, mert most valószínűleg bűntudata van, de erre nyílván gondolhatott volna azelőtt, mielőtt feltette a képet.
2016. augusztus 02. 18:25
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Van kb 2000 előnytelen kép erről a szerencsétlenről, de ezen húzza fel magát... Oks
2016. augusztus 02. 18:27
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Azt nem értem ha Nial külön megkérte hogy ne fotózza mert pihenésre van szüksége, ráadásul beteg is, akkor mégis mi a szarért fotózza le?? Az meg egy másik hogy közzé is teszi...szánalmas és szemétség. Nial-el értek egyet és én jó dolognak tartom hogy visszaszólt. A csajnak meg csak gratulálni tudok. szánalmas
2016. augusztus 02. 18:29
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Az alvásra azt mondják, hogy amolyan intim dolog. Szörnyen idegesítő, ha lefotóznak közben. Ez a csaj meg elég idióta lehet, ha még a szép szó sem hatott rá.
2016. augusztus 02. 19:22
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Érthető, hogy épp az egyik kedvenc sztárjával futott össze, de attól még tiszteletben tarthatta volna a kérését.
2016. augusztus 02. 19:37
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Azért tekintettel lehetett volna Niallre
2016. augusztus 02. 20:01
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Ha már nem tett eleget a kèrèsènek, legalább ne rakta volna fel a netre.
2016. augusztus 02. 21:59
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Miért nem kért inkább autógrammot? Szegény Niall, bár erre lehetett számítani, hisz celeb.
2016. augusztus 03. 06:21
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Én is lefotóztam volna (szemétség vagy sem), de a netre biztos nem raktam volna fel. Kis ribanc aki csak a "pár perces hírnévre" vágyott. Hatalmas gerinctelenséget csinált...
2016. augusztus 03. 08:04
Ne legyeünk álszentek, mindenki lefotózta volna a kedvenc sztárját, ha egy repülőúton egymás mellett ülnek...
Az más kérdés, hogy a fotót ki is rakta, mert az már bunkóság.
Viszonr szerintem Niall is gondolkodhatott volna, hisz egy repülőn utazik, ahol más utasok is vannak, nagyjából az egész világ ismeri, vagy hallott már róla, és még ki is derül, hogy egy rajongója ül mellette. Azt hiszem, hogy így nem nehéz arra a következtetésre jutni, hogy tuti, hogy valaki le fogja fotózni. Ha ez zavarja, utazzon magángépen.
Az más kérdés, hogy a fotót ki is rakta, mert az már bunkóság.
Viszonr szerintem Niall is gondolkodhatott volna, hisz egy repülőn utazik, ahol más utasok is vannak, nagyjából az egész világ ismeri, vagy hallott már róla, és még ki is derül, hogy egy rajongója ül mellette. Azt hiszem, hogy így nem nehéz arra a következtetésre jutni, hogy tuti, hogy valaki le fogja fotózni. Ha ez zavarja, utazzon magángépen.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: