A lány kilenc órán át utazott a One Direction énekese mellett egy repülőgépen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rajongója kihozta a béketűrésből Niall Horant
2016. augusztus 02. 13:49
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 02. 13:55
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Sajnálom szegényt, de mit gondolt? Elaludt, így nem volt tudatánál persze, hogy lefotózta a csaj a kérése ellenére. Valaki ezt tiszteletben tartotta volna, hát ő nem tette sajnos...
2016. augusztus 02. 14:05
Ha valaki óriási nagy rajongó és találkozik vele,akkor nyilván nem megy el kép nélkül pls
Már nem azért xd Értem én,hogy megkérte rá Niall meg stb ,de akkor is..Így se sok látszik belőle szóval xd
2016. augusztus 02. 14:17
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Ha volt olyan pofátlan, hogy nem tartotta tiszteletben Niall kérését, akkor legalább ne posztolta volna ki ez a szerencsétlen hülye a netre. Ennyire kellett a rengeteg like, meg az öt perc hírnév? Most legalább tudja a csaj, hohy Niall és a fandom nagy része mit gondol róla. Idióta!!
2016. augusztus 02. 14:21
|
|
JungKook1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 247715 offline
|
Igaza van Niall-nak megkérte a csajt,hogy ne fotózza le.Mondjuk én sem bírtam volna ki,hogy ne fotózzam le de nem raktam volna fel Twitterre se máshova
2016. augusztus 02. 15:05
Miért, mit hitt? Hogyha a szelfit és a fényképet készít, az nem ugyanaz? "He was sick and asked for no selfies, but..." Tiszteletlenség.
Ez a fotózgatás is csak arra volt jó, hogy kitegye a netre. Ergo az egója fontosabb volt, mint egy ember kérése.
Ez a fotózgatás is csak arra volt jó, hogy kitegye a netre. Ergo az egója fontosabb volt, mint egy ember kérése.
2016. augusztus 02. 15:06
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Most az nem is olyan nagy dolog hogy le fotózta mert a helyébe én is ezt tettem volna
de nem tettem volna ki a képet sehova.
2016. augusztus 02. 15:30
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Ha valamelyik kedvenc sztárom mellettem ült volna, tuti csináltam volna képet. De ha azt, kéri, hogy ne rakjam ki, nem rakom.
2016. augusztus 02. 15:40
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Azt megértem, hogy lefotóza a kedvenc híreségét de miért rakja ki, jobb lesz tőle az élete?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: