Már csak néhány nap és a boltokba kerül a Nightwish egykori dalospacsirtájának legújabb korongja, melynek hivatalos bemutatójára a megjelenés napján kerül sor a Wacken fesztiválon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tarjával lép fel Alissa White-Gluz?
2016. augusztus 02. 13:13
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
2016. augusztus 02. 13:25
|
|
wewearblackbanshee queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.31. Hozzászólás: 1389 Csatolások: 72 Azonosító: 258531 offline
|
Hát kíváncsi vagyok hogy szólnak együtt xd
2016. augusztus 02. 13:34
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Engem azért kilóra megvett Alissa és nem az Agonistba meg az Arc Enemyben nyújtott teljesítménye!
2016. augusztus 03. 05:51
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Kukkom se volt,hogy ki ez a Tarja,így hát beírtam a netre a nevét,és...azta,eladó tarja a Sparban! De jó,és találtam egy finom tarja receptet,megkérem anyut,hogy csinálja megmm.nyamjnyami(amúgy utálom a tarjá)
2016. augusztus 03. 07:31
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
A
Ahogy látom most sincs...De nem kéne kicsit felnőni ahhoz,hogy ne olvasson más ekkora marhaságot?! Egyébként meg ajánlok egy finn szótárt,amiben benne van,hogy a Tarja egy FINN NŐI NÉV(és semmi köze a magyar jelentéséhez!)
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.08.03. 05:51)
Kukkom se volt,hogy ki ez a Tarja,így hát beírtam a netre a nevét,és...azta,eladó tarja a Sparban! De jó,és találtam egy finom tarja receptet,megkérem anyut,hogy csinálja megmm.nyamjnyami(amúgy utálom a tarjá)
Ahogy látom most sincs...De nem kéne kicsit felnőni ahhoz,hogy ne olvasson más ekkora marhaságot?! Egyébként meg ajánlok egy finn szótárt,amiben benne van,hogy a Tarja egy FINN NŐI NÉV(és semmi köze a magyar jelentéséhez!)
2016. augusztus 04. 16:32
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Hajni és Gézacica
Oké, az előzőnél bírtam, mert törölték, és akkor már nem írtam választ. De most aztán komolyan erőlködnöm kell.
Szóval, ha egy picit utánanéztél volna, ad1. a 'Tarja' egy finn női név, ad2. ha esetleg a teljes nevét írod be (Tarja Turunen) - csatolva is van a cikkhez- vagy a régi együttesét 'Tarja Nightwish', akkor meg is találnád, de mivel nem megtalálni szeretnéd, csak kötözködni, ezért hagyjuk.
A nevével való viccelődés nagyon mainstream, ne érezd magad viccesnek
Minden cikkje alatt akad egy ilyen :c Sajnos ez egy olyan típusú oldal, ahova 10-14 éves korlátolt kislányok járnak, és valami furcsa frusztrációt szeretnének levezetni a számukra ismeretlen sztárokon.
Ja és csak hogy most már tudd:
Tarja Turunen 1996. óta a metál első számú istennője. Hivatásos operaénekesnőként végzett. '96-tól 2005-ig tevékenykedett a Nightwish-sal, azóta szólózik. Különlegesen tehetséges és elsőrangú számai vannak.
Innentől kezdve nem akarlak látni a róla szóló cikkek alatt.
ON: Amikor a Nightwish az Arch Enemy-vel turnézott, volt szerencsém meghallgatni őket, és nagyon jó volt. Szerintem remekül hangzanának együtt *w*
Oké, az előzőnél bírtam, mert törölték, és akkor már nem írtam választ. De most aztán komolyan erőlködnöm kell.
Szóval, ha egy picit utánanéztél volna, ad1. a 'Tarja' egy finn női név, ad2. ha esetleg a teljes nevét írod be (Tarja Turunen) - csatolva is van a cikkhez- vagy a régi együttesét 'Tarja Nightwish', akkor meg is találnád, de mivel nem megtalálni szeretnéd, csak kötözködni, ezért hagyjuk.
A nevével való viccelődés nagyon mainstream, ne érezd magad viccesnek
Ja és csak hogy most már tudd:
Tarja Turunen 1996. óta a metál első számú istennője. Hivatásos operaénekesnőként végzett. '96-tól 2005-ig tevékenykedett a Nightwish-sal, azóta szólózik. Különlegesen tehetséges és elsőrangú számai vannak.
Innentől kezdve nem akarlak látni a róla szóló cikkek alatt.
ON: Amikor a Nightwish az Arch Enemy-vel turnézott, volt szerencsém meghallgatni őket, és nagyon jó volt. Szerintem remekül hangzanának együtt *w*
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: