Már csak néhány nap és a boltokba kerül a Nightwish egykori dalospacsirtájának legújabb korongja, melynek hivatalos bemutatójára a megjelenés napján kerül sor a Wacken fesztiválon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tarjával lép fel Alissa White-Gluz?
2016. augusztus 02. 13:13
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
2016. augusztus 02. 13:25
|
|
wewearblackbanshee queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.31. Hozzászólás: 1389 Csatolások: 72 Azonosító: 258531 offline
|
Hát kíváncsi vagyok hogy szólnak együtt xd
2016. augusztus 02. 13:34
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Engem azért kilóra megvett Alissa és nem az Agonistba meg az Arc Enemyben nyújtott teljesítménye!
2016. augusztus 03. 05:51
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Kukkom se volt,hogy ki ez a Tarja,így hát beírtam a netre a nevét,és...azta,eladó tarja a Sparban! De jó,és találtam egy finom tarja receptet,megkérem anyut,hogy csinálja megmm.nyamjnyami(amúgy utálom a tarjá)
2016. augusztus 03. 07:31
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
A
Ahogy látom most sincs...De nem kéne kicsit felnőni ahhoz,hogy ne olvasson más ekkora marhaságot?! Egyébként meg ajánlok egy finn szótárt,amiben benne van,hogy a Tarja egy FINN NŐI NÉV(és semmi köze a magyar jelentéséhez!)
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.08.03. 05:51)
Kukkom se volt,hogy ki ez a Tarja,így hát beírtam a netre a nevét,és...azta,eladó tarja a Sparban! De jó,és találtam egy finom tarja receptet,megkérem anyut,hogy csinálja megmm.nyamjnyami(amúgy utálom a tarjá)
Ahogy látom most sincs...De nem kéne kicsit felnőni ahhoz,hogy ne olvasson más ekkora marhaságot?! Egyébként meg ajánlok egy finn szótárt,amiben benne van,hogy a Tarja egy FINN NŐI NÉV(és semmi köze a magyar jelentéséhez!)
2016. augusztus 04. 16:32
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Hajni és Gézacica
Oké, az előzőnél bírtam, mert törölték, és akkor már nem írtam választ. De most aztán komolyan erőlködnöm kell.
Szóval, ha egy picit utánanéztél volna, ad1. a 'Tarja' egy finn női név, ad2. ha esetleg a teljes nevét írod be (Tarja Turunen) - csatolva is van a cikkhez- vagy a régi együttesét 'Tarja Nightwish', akkor meg is találnád, de mivel nem megtalálni szeretnéd, csak kötözködni, ezért hagyjuk.
A nevével való viccelődés nagyon mainstream, ne érezd magad viccesnek
Minden cikkje alatt akad egy ilyen :c Sajnos ez egy olyan típusú oldal, ahova 10-14 éves korlátolt kislányok járnak, és valami furcsa frusztrációt szeretnének levezetni a számukra ismeretlen sztárokon.
Ja és csak hogy most már tudd:
Tarja Turunen 1996. óta a metál első számú istennője. Hivatásos operaénekesnőként végzett. '96-tól 2005-ig tevékenykedett a Nightwish-sal, azóta szólózik. Különlegesen tehetséges és elsőrangú számai vannak.
Innentől kezdve nem akarlak látni a róla szóló cikkek alatt.
ON: Amikor a Nightwish az Arch Enemy-vel turnézott, volt szerencsém meghallgatni őket, és nagyon jó volt. Szerintem remekül hangzanának együtt *w*
Oké, az előzőnél bírtam, mert törölték, és akkor már nem írtam választ. De most aztán komolyan erőlködnöm kell.
Szóval, ha egy picit utánanéztél volna, ad1. a 'Tarja' egy finn női név, ad2. ha esetleg a teljes nevét írod be (Tarja Turunen) - csatolva is van a cikkhez- vagy a régi együttesét 'Tarja Nightwish', akkor meg is találnád, de mivel nem megtalálni szeretnéd, csak kötözködni, ezért hagyjuk.
A nevével való viccelődés nagyon mainstream, ne érezd magad viccesnek
Ja és csak hogy most már tudd:
Tarja Turunen 1996. óta a metál első számú istennője. Hivatásos operaénekesnőként végzett. '96-tól 2005-ig tevékenykedett a Nightwish-sal, azóta szólózik. Különlegesen tehetséges és elsőrangú számai vannak.
Innentől kezdve nem akarlak látni a róla szóló cikkek alatt.
ON: Amikor a Nightwish az Arch Enemy-vel turnézott, volt szerencsém meghallgatni őket, és nagyon jó volt. Szerintem remekül hangzanának együtt *w*
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: