Starity

Tarjával lép fel Alissa White-Gluz?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 02. 13:13 #1
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Már csak néhány nap és a boltokba kerül a Nightwish egykori dalospacsirtájának legújabb korongja, melynek hivatalos bemutatójára a megjelenés napján kerül sor a Wacken fesztiválon.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. augusztus 02. 13:25 #2
wewearblack
wewearblack
banshee queen

StátuszI ignore the pain ‘cause the pain will never stop
Hozzászólás: 1389
Csatolások: 72
Azonosító: 258531
Hát kíváncsi vagyok hogy szólnak együtt xd
2016. augusztus 02. 13:34 #3
rocknroller
rocknroller
Hozzászólás: 1803
Csatolások: 0
Azonosító: 17168
Engem azért kilóra megvett Alissa és nem az Agonistba meg az Arc Enemyben nyújtott teljesítménye!
2016. augusztus 02. 13:59 #4
Coreline
Coreline
» FETISH «

Státusz
Hozzászólás: 2240
Csatolások: 0
Azonosító: 256979
Tarja?? ohmy.gif
Picit félre értettem a cikk címét xxdd mellow.gif rolleyes.gif
2016. augusztus 03. 05:51 #5
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Kukkom se volt,hogy ki ez a Tarja,így hát beírtam a netre a nevét,és...azta,eladó tarja a Sparban! De jó,és találtam egy finom tarja receptet,megkérem anyut,hogy csinálja megmm.nyamjnyami(amúgy utálom a tarjá)
2016. augusztus 03. 07:31 #6
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
A
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.08.03. 05:51)
Kukkom se volt,hogy ki ez a Tarja,így hát beírtam a netre a nevét,és...azta,eladó tarja a Sparban! De jó,és találtam egy finom tarja receptet,megkérem anyut,hogy csinálja megmm.nyamjnyami(amúgy utálom a tarjá)

Ahogy látom most sincs...De nem kéne kicsit felnőni ahhoz,hogy ne olvasson más ekkora marhaságot?! Egyébként meg ajánlok egy finn szótárt,amiben benne van,hogy a Tarja egy FINN NŐI NÉV(és semmi köze a magyar jelentéséhez!)
2016. augusztus 04. 16:32 #7
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Hajni és Gézacica
Oké, az előzőnél bírtam, mert törölték, és akkor már nem írtam választ. De most aztán komolyan erőlködnöm kell.
Szóval, ha egy picit utánanéztél volna, ad1. a 'Tarja' egy finn női név, ad2. ha esetleg a teljes nevét írod be (Tarja Turunen) - csatolva is van a cikkhez- vagy a régi együttesét 'Tarja Nightwish', akkor meg is találnád, de mivel nem megtalálni szeretnéd, csak kötözködni, ezért hagyjuk.
A nevével való viccelődés nagyon mainstream, ne érezd magad viccesnek wink.gif Minden cikkje alatt akad egy ilyen :c Sajnos ez egy olyan típusú oldal, ahova 10-14 éves korlátolt kislányok járnak, és valami furcsa frusztrációt szeretnének levezetni a számukra ismeretlen sztárokon.
Ja és csak hogy most már tudd:
Tarja Turunen 1996. óta a metál első számú istennője. Hivatásos operaénekesnőként végzett. '96-tól 2005-ig tevékenykedett a Nightwish-sal, azóta szólózik. Különlegesen tehetséges és elsőrangú számai vannak.
Innentől kezdve nem akarlak látni a róla szóló cikkek alatt.

ON: Amikor a Nightwish az Arch Enemy-vel turnézott, volt szerencsém meghallgatni őket, és nagyon jó volt. Szerintem remekül hangzanának együtt *w*
2 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish, Jolie_77
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok