De tudom, én kis butuska minek kérdezek/írok ilyet egy már rengeteg (és minőségi
6 döbbenetes átváltozás, ami megdöbbentette a világot
2016. augusztus 04. 16:13
Úgy szeretem, amikor sokadszorra sem tudom még csak hinni sem, hogy valaki esetlegesen utánanézett volna néhány dolognak, ha már egy ilyesfajta (főleg negatív célból megírt, mint látom
)cikket szándékozott megírni. Mint már előttem is írták (és igen, hálás vagyok érte többek között én is, hogy vannak még, akik tisztában vannak ilyen dolgokkal) én sem hallottam róla, hogy Michael Jackson esetlegesen elégedetlen lett volna a bőrszínével. Szerintetek amikor már a vitiligo miatt szinte hófehér bőrrel is azt énekli, hogy "Black man, black male" (ami fekete férfit jelent, kis segítség) akkor is elégedetlen lehet vele? Mindig is feketeként tekintett magára, büszke volt az őseire, a múltjukra, ha nem akart volna az lenni, szerintem mindez nem lenne róla elmondható.
De tudom, én kis butuska minek kérdezek/írok ilyet egy már rengeteg (és minőségi
) cikket megírt tag egy újabb műve alá.
2016. augusztus 04. 16:22
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Michael Jackson sztorijában én is ferdítést látok
Szerintem mindannyian szebbek voltak / lettek volna plasztika nélkül. Most, valljuk be, olyanok, mint a használt k... mindegy
Szerintem mindannyian szebbek voltak / lettek volna plasztika nélkül. Most, valljuk be, olyanok, mint a használt k... mindegy
1 felhasználónak tetszik:
Éowyn
2016. augusztus 04. 20:45
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Idézet (Move @ 2016.08.04. 16:13)
Úgy szeretem, amikor sokadszorra sem tudom még csak hinni sem, hogy valaki esetlegesen utánanézett volna néhány dolognak, ha már egy ilyesfajta (főleg negatív célból megírt, mint látom
)cikket szándékozott megírni. Mint már előttem is írták (és igen, hálás vagyok érte többek között én is, hogy vannak még, akik tisztában vannak ilyen dolgokkal) én sem hallottam róla, hogy Michael Jackson esetlegesen elégedetlen lett volna a bőrszínével. Szerintetek amikor már a vitiligo miatt szinte hófehér bőrrel is azt énekli, hogy "Black man, black male" (ami fekete férfit jelent, kis segítség) akkor is elégedetlen lehet vele? Mindig is feketeként tekintett magára, büszke volt az őseire, a múltjukra, ha nem akart volna az lenni, szerintem mindez nem lenne róla elmondható.
) cikket megírt tag egy újabb műve alá. 
Éowyn
2016. augusztus 04. 23:28
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
A pofám leszakad (csak hogy témába vágó legyek.)
Futószalagon készülnek ezek a cikkek, a legtöbbször nem is szólok hozzájuk, de most muszáj egy aprócska kérdést feltennem:
Michael hogy a bánatba tartozik ide?
"bőrszínével is elégedetlen volt" WTF ?! MJ-amit nem tudtál
Futószalagon készülnek ezek a cikkek, a legtöbbször nem is szólok hozzájuk, de most muszáj egy aprócska kérdést feltennem:
Michael hogy a bánatba tartozik ide?
"bőrszínével is elégedetlen volt" WTF ?! MJ-amit nem tudtál
2016. augusztus 09. 00:57
|
|
LYDIA.LoVe.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.03. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 243382 offline
|
Mennyire tudtam, hogy nem fogják tudni kihagyni soha egy ilyen cikkben Michaelt
Sajnos bármennyire is erőlködik itt mindenki, akik olvassák és még sohasem vettek erőt magukon, hogy utána nézzenek (ami kicsit sem ártana) csak egy vállrántás azt csá lesz amivel letudják majd. El is felejti 2 perc után..
Sajnos bármennyire is erőlködik itt mindenki, akik olvassák és még sohasem vettek erőt magukon, hogy utána nézzenek (ami kicsit sem ártana) csak egy vállrántás azt csá lesz amivel letudják majd. El is felejti 2 perc után..
Éowyn
2016. augusztus 09. 09:47
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Nagyon jókat röhögök mikor a cikkíró nincs tisztában a dolgokkal és utána sem néz csak azt írja le amit másoktól hallott :DDDDDD
Tény, hogy Michael nagyon sokat változott az évek alatt, de az ő esete ezerszer másabb mint a plasztikcicáké akik nem elégedettek az ajkaikkal meg a mellük méretével. Mike nem tudta befolyásolni a bőrszíne megváltozását, mert két súlyos betegsége volt. Nem tudom meddig lehet még oltogatni mikor alapból elég baja volt emiatt...-.-"
Tény, hogy Michael nagyon sokat változott az évek alatt, de az ő esete ezerszer másabb mint a plasztikcicáké akik nem elégedettek az ajkaikkal meg a mellük méretével. Mike nem tudta befolyásolni a bőrszíne megváltozását, mert két súlyos betegsége volt. Nem tudom meddig lehet még oltogatni mikor alapból elég baja volt emiatt...-.-"
Éowyn
2016. augusztus 17. 20:34
|
|
Csenge02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.15. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 237283 offline
|
Na először is!
Michael Jackson arcvonásai nem változtak meg!!!
Egy baleset volt, ami miatt meg kellett műttetnie az orrát. Sajnos nem sikerült, ezért további műtétekkel próbálta helyrehozatni sikertelenül.
A BŐRÉVEL IGENIS ELÉGEDETT VOLT!!! VITILIGO!!!! Pigment hiány! Lupus!
Te rohadt cikkíró, mielőtt baromságot írsz olvass utána!!!
A 2009-es kép pedig nemj is Ő! Nézzetek már rá, az nem Mike, hanem Barry Shaw!!!!
JÉZUSOOOM, DE IDEGES TUDOK ILYENKOR LENNI!!!
Michael Jackson semmiről nem tehet!
Michael Jackson arcvonásai nem változtak meg!!!
Egy baleset volt, ami miatt meg kellett műttetnie az orrát. Sajnos nem sikerült, ezért további műtétekkel próbálta helyrehozatni sikertelenül.
A BŐRÉVEL IGENIS ELÉGEDETT VOLT!!! VITILIGO!!!! Pigment hiány! Lupus!
Te rohadt cikkíró, mielőtt baromságot írsz olvass utána!!!
A 2009-es kép pedig nemj is Ő! Nézzetek már rá, az nem Mike, hanem Barry Shaw!!!!
JÉZUSOOOM, DE IDEGES TUDOK ILYENKOR LENNI!!!
Michael Jackson semmiről nem tehet!
2016. augusztus 31. 13:07
|
|
tumblrgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.11. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 258802 offline
|
A cikkíró, azért utána nézhettett volna a dolgoknak.Michael vitilogo-val szenvedett.Nem volt elégedetlen semmivel -.-
2016. szeptember 04. 14:34
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Sajnos Michael Jackson a vitiligo nevezetű betegségben szenvedett, már 20 éves kora előtt fehér foltok jelentek meg rajta, amiket kezdetben sminkeléssel tüntettek el, de később már olyan súlyos volt a helyzet, hogy a degpigmentálás tűnt a legésszerűbb megoldásnak. Ami annyit jelent, hogy a maradék pigmenteket is kiölték a bőréből.
A másik súlyos betegség a lupus volt, talán ez a legrosszabb hiszen ez nem csak a bőrének elváltozását okozta, hanem már komolyabb egészségügyi problémákat is eredményezett, mint például a súlyveszteség, vagy a fáradékonyság, de sokszor küzdött lázzal és gyengeséggel. Sőt! Még a szőrzetkihullását is okozhatja, éppen ezért kellett szemöldökét tetováltatnia.
Akármilyen hihetetlen, de Michael csak egy testrésze miatt feküdt kés alá, az pedig az orra volt, ahogy azt a cikkírója meg is említette. Az első beavatkozásra még 1978-ban volt szükség, mivel hirtelen baleset érte, a második beavatkozásra meg azért volt szükség, mert nem kapott rendesen levegőt, a további műtétekre csak esztétikai funkciók miatt volt szükség.
A másik súlyos betegség a lupus volt, talán ez a legrosszabb hiszen ez nem csak a bőrének elváltozását okozta, hanem már komolyabb egészségügyi problémákat is eredményezett, mint például a súlyveszteség, vagy a fáradékonyság, de sokszor küzdött lázzal és gyengeséggel. Sőt! Még a szőrzetkihullását is okozhatja, éppen ezért kellett szemöldökét tetováltatnia.
Akármilyen hihetetlen, de Michael csak egy testrésze miatt feküdt kés alá, az pedig az orra volt, ahogy azt a cikkírója meg is említette. Az első beavatkozásra még 1978-ban volt szükség, mivel hirtelen baleset érte, a második beavatkozásra meg azért volt szükség, mert nem kapott rendesen levegőt, a további műtétekre csak esztétikai funkciók miatt volt szükség.
Szívünkben örökké élni fogsz, Jackson!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.