Starity

6 döbbenetes átváltozás, ami megdöbbentette a világot

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 04. 16:13 #41
- törölt felhasználó -    
Úgy szeretem, amikor sokadszorra sem tudom még csak hinni sem, hogy valaki esetlegesen utánanézett volna néhány dolognak, ha már egy ilyesfajta (főleg negatív célból megírt, mint látom rolleyes.gif )cikket szándékozott megírni. Mint már előttem is írták (és igen, hálás vagyok érte többek között én is, hogy vannak még, akik tisztában vannak ilyen dolgokkal) én sem hallottam róla, hogy Michael Jackson esetlegesen elégedetlen lett volna a bőrszínével. Szerintetek amikor már a vitiligo miatt szinte hófehér bőrrel is azt énekli, hogy "Black man, black male" (ami fekete férfit jelent, kis segítség) akkor is elégedetlen lehet vele? Mindig is feketeként tekintett magára, büszke volt az őseire, a múltjukra, ha nem akart volna az lenni, szerintem mindez nem lenne róla elmondható.
De tudom, én kis butuska minek kérdezek/írok ilyet egy már rengeteg (és minőségi rofl.gif ) cikket megírt tag egy újabb műve alá. blush.gif
3 felhasználónak tetszik: Phaedra, Éowyn, exoverdose
2016. augusztus 04. 16:22 #42
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Michael Jackson sztorijában én is ferdítést látok pardon.gif
Szerintem mindannyian szebbek voltak / lettek volna plasztika nélkül. Most, valljuk be, olyanok, mint a használt k... mindegy rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Éowyn
2016. augusztus 04. 20:45 #43
Moonwalker4ever
Moonwalker4ever
visszatérő vendég

Státusz"Nothing is impossible, the word itself says i'm possible!"-Audrey Hepburn
Hozzászólás: 341
Csatolások: 0
Azonosító: 251568
Idézet (Move @ 2016.08.04. 16:13)
Úgy szeretem, amikor sokadszorra sem tudom még csak hinni sem, hogy valaki esetlegesen utánanézett volna néhány dolognak, ha már egy ilyesfajta (főleg negatív célból megírt, mint látom  rolleyes.gif )cikket szándékozott megírni. Mint már előttem is írták (és igen, hálás vagyok érte többek között én is, hogy vannak még, akik tisztában vannak ilyen dolgokkal) én sem hallottam róla, hogy Michael Jackson esetlegesen elégedetlen lett volna a bőrszínével. Szerintetek amikor már a vitiligo miatt szinte hófehér bőrrel is azt énekli, hogy "Black man, black male" (ami fekete férfit jelent, kis segítség) akkor is elégedetlen lehet vele? Mindig is feketeként tekintett magára, büszke volt az őseire, a múltjukra, ha nem akart volna az lenni, szerintem mindez nem lenne róla elmondható.
De tudom, én kis butuska minek kérdezek/írok ilyet egy már rengeteg (és minőségi  rofl.gif ) cikket megírt tag egy újabb műve alá.  blush.gif

thumbsup.gif
2016. augusztus 04. 23:28 #44
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869
A pofám leszakad (csak hogy témába vágó legyek.)
Futószalagon készülnek ezek a cikkek, a legtöbbször nem is szólok hozzájuk, de most muszáj egy aprócska kérdést feltennem:
Michael hogy a bánatba tartozik ide? blink.gif

"bőrszínével is elégedetlen volt" WTF ?! MJ-amit nem tudtál
3 felhasználónak tetszik: exoverdose, Phaedra, LYDIA.LoVe.
2016. augusztus 09. 00:57 #45
LYDIA.LoVe.
LYDIA.LoVe.
új tag

Státuszi don't wanna be like that--
Hozzászólás: 99
Azonosító: 243382
Mennyire tudtam, hogy nem fogják tudni kihagyni soha egy ilyen cikkben Michaelt smileeee.gif
Sajnos bármennyire is erőlködik itt mindenki, akik olvassák és még sohasem vettek erőt magukon, hogy utána nézzenek (ami kicsit sem ártana) csak egy vállrántás azt csá lesz amivel letudják majd. El is felejti 2 perc után..
2016. augusztus 09. 09:47 #46
Britney Spears Fun
Britney Spears Fun
Fuck you

StátuszHinni annyit tesz, mint nem tudni semmit
Hozzászólás: 1534
Azonosító: 192261
Nagyon jókat röhögök mikor a cikkíró nincs tisztában a dolgokkal és utána sem néz csak azt írja le amit másoktól hallott :DDDDDD
Tény, hogy Michael nagyon sokat változott az évek alatt, de az ő esete ezerszer másabb mint a plasztikcicáké akik nem elégedettek az ajkaikkal meg a mellük méretével. Mike nem tudta befolyásolni a bőrszíne megváltozását, mert két súlyos betegsége volt. Nem tudom meddig lehet még oltogatni mikor alapból elég baja volt emiatt...-.-"
2016. augusztus 17. 20:34 #47
Csenge02
Csenge02
új tag
Hozzászólás: 55
Azonosító: 237283
Na először is!
Michael Jackson arcvonásai nem változtak meg!!!
Egy baleset volt, ami miatt meg kellett műttetnie az orrát. Sajnos nem sikerült, ezért további műtétekkel próbálta helyrehozatni sikertelenül.
A BŐRÉVEL IGENIS ELÉGEDETT VOLT!!! VITILIGO!!!! Pigment hiány! Lupus!
Te rohadt cikkíró, mielőtt baromságot írsz olvass utána!!!
A 2009-es kép pedig nemj is Ő! Nézzetek már rá, az nem Mike, hanem Barry Shaw!!!!
JÉZUSOOOM, DE IDEGES TUDOK ILYENKOR LENNI!!!
Michael Jackson semmiről nem tehet!
2016. augusztus 31. 13:07 #48
tumblrgirl
tumblrgirl
új tag

StátuszA legkegyetlenebb dolog a csalfa remény.
Hozzászólás: 14
Azonosító: 258802
A cikkíró, azért utána nézhettett volna a dolgoknak.Michael vitilogo-val szenvedett.Nem volt elégedetlen semmivel -.-
2016. szeptember 04. 14:34 #49
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Sajnos Michael Jackson a vitiligo nevezetű betegségben szenvedett, már 20 éves kora előtt fehér foltok jelentek meg rajta, amiket kezdetben sminkeléssel tüntettek el, de később már olyan súlyos volt a helyzet, hogy a degpigmentálás tűnt a legésszerűbb megoldásnak. Ami annyit jelent, hogy a maradék pigmenteket is kiölték a bőréből.

A másik súlyos betegség a lupus volt, talán ez a legrosszabb hiszen ez nem csak a bőrének elváltozását okozta, hanem már komolyabb egészségügyi problémákat is eredményezett, mint például a súlyveszteség, vagy a fáradékonyság, de sokszor küzdött lázzal és gyengeséggel. Sőt! Még a szőrzetkihullását is okozhatja, éppen ezért kellett szemöldökét tetováltatnia.

Akármilyen hihetetlen, de Michael csak egy testrésze miatt feküdt kés alá, az pedig az orra volt, ahogy azt a cikkírója meg is említette. Az első beavatkozásra még 1978-ban volt szükség, mivel hirtelen baleset érte, a második beavatkozásra meg azért volt szükség, mert nem kapott rendesen levegőt, a további műtétekre csak esztétikai funkciók miatt volt szükség.

Szívünkben örökké élni fogsz, Jackson!heart.gif
2016. szeptember 04. 19:24 #50
Csenge02
Csenge02
új tag
Hozzászólás: 55
Azonosító: 237283
Utolsó válaszoló, köszönöm!! Végre valaki leírta és fáradt vele!
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Lil' Kim Lil' Kim 3999.