6 döbbenetes átváltozás, ami megdöbbentette a világot
2016. augusztus 02. 15:34
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Egyik jobb, mint a másik.
2016. augusztus 02. 16:12
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Michael esete merőben különbözik a többiekétől.
Egy kis utánaolvasás nem ártott volna.
1 felhasználónak tetszik:
Éowyn
2016. augusztus 02. 16:37
Szerintem mindenki sokkal jobban nézett ki a beavatkozás előtt. Michael pedig a többiekhez képest nagyon speciális eset, így szerintem őt semmilyen alapon sem lehet savazni, pláne úgy, hogy aki szidja, nem is tudja, mit miért csinált -.-
A többi sztárnak viszont le kellett volna nyelnie, hogy igen, rajtuk is látszódnak a koruk jelei. Szerintem, ha nem piszkáltak volna bele az arcukba, akkor sokkal természetesebb és így fiatalosabb maradt volna a kinézetük, ami a céljuk is lett volna.
A többi sztárnak viszont le kellett volna nyelnie, hogy igen, rajtuk is látszódnak a koruk jelei. Szerintem, ha nem piszkáltak volna bele az arcukba, akkor sokkal természetesebb és így fiatalosabb maradt volna a kinézetük, ami a céljuk is lett volna.
Éowyn
2016. augusztus 02. 17:55
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Akárki mondhat akármit de nekem Michael sem tetszik így, szerintem ő is ugyanolyan rusnya lett mint a többi de ha ennyi eszük van viseljék a következményeket... Az biztos hogy én nem érezném jól magam plasztikai műtét után főleg ilyen végeredménnyel!
2016. augusztus 02. 18:33
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
Khm.Kezdjük ott hogy Michaelnek kellett magán változtatni (vagyis ő úgy döntött hogy kell) értem hogy a világ bizonyára megdöbbent a változásán.
És Sütikexdd Kendall nem plasztikázatott még és nem is szabad neki hiszen modell
tudod elöbb gondolkozz
És Sütikexdd Kendall nem plasztikázatott még és nem is szabad neki hiszen modell
2016. augusztus 02. 21:11
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Idézet (BLulu88 @ 2016.08.02. 17:55)
Akárki mondhat akármit de nekem Michael sem tetszik így, szerintem ő is ugyanolyan rusnya lett mint a többi de ha ennyi eszük van viseljék a következményeket... Az biztos hogy én nem érezném jól magam plasztikai műtét után főleg ilyen végeredménnyel! 
Ha Michael bármit is tett a külsejéért, az azért volt mert szeretett volna normálisan kinézni.Michael sem tetszett saját magának,utálta a külsejét, hogy folyton csúfolták olyan dolgok miatt amikről nem tehetett.Nagyon nagy gátlások gyötörték mert az egész világ arról beszélt ami miatt ő a legcsunyábbnak érezte magát.És egyáltalán nem érezte jól magát ő sem. Szerintem soha.
2016. augusztus 02. 22:56
|
bubikahhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 197988 offline
|
Micheal Jacksonnak vitiligo miatt letg feher a bore, nem kifeheritette magat. Es az orrat ugy lett plasztikazva, hogy egy baleset folytan eltort az orra, es valaszthatott: vagy vissza csinaljak a regore, vagy uj orrot kap. Amugy is sokan csufoltak az orrat, meg apja is. Szoval szerintem nagyon idesrorolhato Micheal Jackson.
2016. augusztus 02. 23:08
|
|
Marie Whiteúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.27. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 226654 offline
|
Michael Jackson.. Nos, o nem onszantabol fekudt kes ala. Ugyanis meg a Thriller idejeben a testvereivel egyutt kozremukodott a Pepsi Colaval. A reklam forgatasa alatt pedig az egyik tuzijatek tulsagosan kozel lett kilove Michaelhez, igy a megserult. Viszont a langok elertek az arcat, ezert esett at orrplasztikan, csakhogy az elso nem sikerult jol, mert nem kapott rendesen levegot, ezert ujabb beavatkozast hajtottak vegre rajta. Ami pedig a borszinet illeti.. Edesapja agarol a nagyapjatol orokelte az ugynevezett 'Vitilligo' nemu betegseget, ami a pigment sejteket tamadja meg, igy az adott ember borszine megvaltozik. Tudom, mert nagymamamnak is ilyen betegsege van. Szoval elobb mindenki utananezhete a hattersztorinak.
Éowyn
2016. augusztus 03. 16:01
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Renée teljesen felismerhetetlen.
2016. augusztus 03. 19:17
|
|
Sz.Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 486 Csatolások: 0 Azonosító: 229971 offline
|
Perversequeen egyetértek , szerintem is hihetetlen , talán ő változtatott magán a legtöbbet . (Ha Michael Jacksont nem vesszük közéjük , mivel a vitiligo miatt lett fehér , és az orrát sem jókedvében csináltatta meg )
Éowyn
2016. augusztus 03. 20:07
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Alapvetően én magának, a plasztikai sebészetnek úgymond csak rossz oldalát nem nagyon látom. Akinek van lehetősége és pénze, naná, hogy bevállalja, hogy pár dolgot megcsináltat magán. Én is csináltatnék. A probléma szerintem nem ezzel az "iparággal" (sajnos mára kicsit azzá vált) van, hanem a használatával. Aki egy-két dolgot megcsináltat magán egészségügyi okok miatt, de esetleg még esztétikai beavatkozások is sikerülhetnek természetes és szép eredménnyel, azzal szerintem különösebb gond nincs. Értelemszerűen aki már a komplett arcát és testét átműtteti (különböző beavatkozásokra gondolok, nem nemátalakító műtétre, az ugyebár más tészta) annál valami nem lehet fejben rendben. Előfordul, hogy nem úgy alakul a műtét, ahogyan azt eltervezték, de azt, hogy még ezek után, további beavatkozásokat végeztessen a delikvens és ne álljon le vele, ott már agyilag lehet a gond.
Szóval: nem rossz dolog a plasztikai sebészet, csak ésszel és mértékkel.
Egyébként, való igaz, hogy Jacksonnak tényleg vitilligója volt
Szóval: nem rossz dolog a plasztikai sebészet, csak ésszel és mértékkel.
Egyébként, való igaz, hogy Jacksonnak tényleg vitilligója volt
Phaedra
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.