Ugyan hazánkban csak 2001 októberében mutatták be a Neveletlen hercegnőt, ám az már hónapokkal korábban, júliusban került bemutatásra először a tengerentúlon. A jubileum alkalmából összegyűjtöttünk 15 érdekességet a forgatással kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
15 dolog, amit nem tudtál az idén 15 éves Neveletlen hercegnőről
2016. augusztus 02. 11:45
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 02. 11:56
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Szupi cikk! Csak így tovább!
Érdekes pontok,bár az utsót félig tudtam(:
Érdekes pontok,bár az utsót félig tudtam(:
2016. augusztus 02. 12:50
Én nagyon szeretem ezt a filmet, régen ez volt az egyik legnagyobb kedvencem. A 4. tény elég vicces, meg aranyos is.
Érdekes cikk, jó volt olvasni.
2016. augusztus 02. 12:59
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Robert Schwartzman Michael Moscovitz-ot alakította, nem Rooneyt.
2016. augusztus 02. 14:35
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Jó cikk lett, bár én már mindegyiket tudtam. Egy igazi Neveletlen hercegnő, Julie Andrews és Anne Hathaway fannak, akinek ráadásul Garry az egyik nagy kedvenc rendezője, annak tudnia kell. A 3. pont az tényleg úgy van, direkt azért néztem meg többször mindkettő filmet. A 9-es meg azért volt, mert a film stylistja teljesen oda volt azért, hogy egy olyan kaliberű színésznőnek tervezhet, mint Julie ellenben Anne akkor még nem volt olyan híres. Szerintem ő volt a legjobb választás Mia szerepére. Azt hiányoltam egyedül, hogy a Joet alakító Hector Elizondo Garry Marshall ÖSSZES filmjében szerepelt. Meg hogy a szerelmi szálat Joe és Clarisse között Hector és Julie találták ki.
2016. augusztus 02. 19:27
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Imádom ezt a filmet, az egyik kedcvencem! Elég sokat tudtam.
2016. augusztus 02. 22:09
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Nagyon jó film lett
2016. augusztus 03. 11:38
Érdekes cikk lett, kedvelem a filmet, jó volt olvasni róla.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: