Joe Jonas a legszívesebben kinyírná Gigi Hadidot
2016. augusztus 02. 14:02
Gyors gondolkodás után rájött, hogy ha Taylort mondaná arra, hogy kit nyírna ki, akkor beperelné,úgyhogy...
Amúgy akármit mond, mindenből lehet cikket csinálni(és gondolom ez is volt a cél) úgyhogy felesleges ezt komolyan venni.
Amúgy akármit mond, mindenből lehet cikket csinálni(és gondolom ez is volt a cél) úgyhogy felesleges ezt komolyan venni.
2016. augusztus 02. 15:15
|
|
AdriLovaticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.04. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 256836 offline
|
Örülök neki^^
2016. augusztus 02. 15:38
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Pusztán csak viccelődött, minek ennek ekkora feneket keríteni?
2016. augusztus 02. 16:39
Ez olyan hülye kérdés, hogy ezt felteszik neki!
De ilyen a sztárvilág és a bulvár...
2016. augusztus 03. 12:56
|
|
avonsvoidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.23. Hozzászólás: 238 Csatolások: 2 Azonosító: 256574 offline
|
teljesen megertem Joe-t, hogy Gigi-t kinyirna, en is megtennem lol annyira idegesito az a csaj es a teny, hogy frissen szakitottaK, de mar talalt mast.
amugy en ugy hallottam sok helyen, hogy mikor Joe es Gigi szakitottak, akkor Gigi egy hettel kesobb kezdett el randizgatni Zayn-nel, nem egy honap utan
amugy en ugy hallottam sok helyen, hogy mikor Joe es Gigi szakitottak, akkor Gigi egy hettel kesobb kezdett el randizgatni Zayn-nel, nem egy honap utan
2016. augusztus 03. 13:35
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
teljesen megértem, hogy ki akarja nyírni!
Joe szerintem ennél sokkal jobb csajt érdemel, mint ezt a kis Gigit
2016. augusztus 03. 15:58
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Jól választott.
2016. augusztus 03. 18:50
Meg is értem, amiért meg kinyírná. Segítenék én neki, nagyon irritál a csaj.
2016. augusztus 03. 19:26
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Dododó én is ezt olvastam
Egyébként teljesen megértem ,hogy miért utálja ot mivel Joe tényleg szerette ot és Gigi meg lapátra tette ot. :S
Egyébként teljesen megértem ,hogy miért utálja ot mivel Joe tényleg szerette ot és Gigi meg lapátra tette ot. :S
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: