Elsőnek nektek:
Nem vagyok profi fotós így nem is profi képek. Ráadásul a frissen javított objektívemmel csináltam őket.
Képek A Pécsi Helikopterbalesetről! 30x Hq
2005. március 31. 16:37
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Először azt hittem valami nagyobb baleset...
de szerencsére nem vesztette életét senki!
Köszi a helyszini tudósítást! A végére azt kellett volna írnod, hogy "Hqparadise, ViC, Pécs"
Köszi a helyszini tudósítást! A végére azt kellett volna írnod, hogy "Hqparadise, ViC, Pécs"
2005. március 31. 16:49
Látom azért a 2 néni befigyel ...
Csak a nők ejnye ...
Csak a nők ejnye ...
2005. március 31. 17:05
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Randa egy látvány volt. egy 20 képet tuti elszúrtam az elején mert remegett a kezem.
A cimborám a pécsi speciális mentők tagja, mentős és gyakran helikopteres mentéseken is részt vesz. Szerencsére nem a volt a gépen.
A rendőrök nem engedtek közel senkit, látták a cirka 40cm es objektívet a gépemen és erre engem beengedtek
Csajok, na ők még jobban buktak a méretes obira:) Asszem ez lesz az új csajozós felszerelésem
A cimborám a pécsi speciális mentők tagja, mentős és gyakran helikopteres mentéseken is részt vesz. Szerencsére nem a volt a gépen.
A rendőrök nem engedtek közel senkit, látták a cirka 40cm es objektívet a gépemen és erre engem beengedtek
Csajok, na ők még jobban buktak a méretes obira:) Asszem ez lesz az új csajozós felszerelésem
2005. március 31. 19:44
|
|
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline
|
király, van egy bennfentesünk.
én is megrémültem kicsit, amikor meghallottam a TV-ben, hogy baleset volt, lezuhant helikopter, de megtudtam, hogy senki nem halt meg, megnyugodtam.
de ha mondjuk lett volna egy beteg is velük, akkor mi lett volna?
a szemtanú azt mondta, hogy látta, amint elkezdett forogni a gép. szerintem a hátsó propeller eshetett ki, mert nem volt ellenerő, igy elkezdett forogni a törzs a rotorok forgásirányába. ez az én véleményem.
én is megrémültem kicsit, amikor meghallottam a TV-ben, hogy baleset volt, lezuhant helikopter, de megtudtam, hogy senki nem halt meg, megnyugodtam.
de ha mondjuk lett volna egy beteg is velük, akkor mi lett volna?
a szemtanú azt mondta, hogy látta, amint elkezdett forogni a gép. szerintem a hátsó propeller eshetett ki, mert nem volt ellenerő, igy elkezdett forogni a törzs a rotorok forgásirányába. ez az én véleményem.
2005. április 01. 04:00
|
|
LukiVolt Repost Checker™ v2.0 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Én csak most hallottam a rádióban, egyidőben ahogy ezeket a képeket nézegetem. 
Szerencsére nem történt nagyobb baj. Pl. simán ráeshetett volna egy kocsira is, amiben többen utaznak. (Apropó, ViC, ez melyik utca? Nem sikerül felismernem. Talán a Kürt utca?)
Szerencsére nem történt nagyobb baj. Pl. simán ráeshetett volna egy kocsira is, amiben többen utaznak. (Apropó, ViC, ez melyik utca? Nem sikerül felismernem. Talán a Kürt utca?)
2005. április 01. 04:13
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Idézet(ViC @ 2005, April 1. - 04:10)
Na mégis felismerted 
[right][/right]
[right][/right]
Ja, de kellett hozzá térkép
Idézet(ViC @ 2005, April 1. - 04:10)
Az az a Kürt utca.. Naponta 1x 2x járok arra, így én is a szerencsések közé tartozom.
[right][/right]
[right][/right]
Hú, és mennyivel a baleset után jártál arra?
2005. április 01. 04:17
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Egy laza fél óra.
Épp téptem hazafele, mikor ugrásszerüen megnőtt az egy négyzetméterre jutó rendőrök száma.
Letámasztottam az autóm, fogtam a gépet és lőttem pár képet.
Épp téptem hazafele, mikor ugrásszerüen megnőtt az egy négyzetméterre jutó rendőrök száma.
Letámasztottam az autóm, fogtam a gépet és lőttem pár képet.
2005. április 01. 04:29
|
|
|
Fél óra? Az sok. 
Képzeld el annak az autósnak az arcát -- ha volt ilyen --, amelyik a csattanásra belenéz a visszapillantótükörbe és látja a roncsot.
Vagy amelyik felfelé jött az utcán, és látta az egészet.
Brrrrr.
Képzeld el annak az autósnak az arcát -- ha volt ilyen --, amelyik a csattanásra belenéz a visszapillantótükörbe és látja a roncsot.
2005. április 01. 04:52
|
|
ViCCAP-tain |
|
Na igen, ha épp lógtam volna egy csöppet a cégtől akkor lehet hogy az én tetőablakomon kucskált volna be a pilóta. Brrrr
viszont a tömebben az a hátizsákos lányzó ott a sarokban .... na vele igazán megismerkednék.
viszont a tömebben az a hátizsákos lányzó ott a sarokban .... na vele igazán megismerkednék.
2005. április 01. 04:57
|
|
|
Idézet(ViC @ 2005, April 1. - 04:52)
[right][/right]
[right][/right]
Nem az esetem (na, meg az a cirka 260km
2005. április 01. 05:00
|
|
ViCCAP-tain |
|
Idézet(Luki @ 2005, April 1. - 03:57)
Nem az esetem (na, meg az a cirka 260km
), viheted.

[right][/right]
[right][/right]
Pedig ami látszik az hibátlan, és tetszik ahogy öltözött. Szal csini (mát ha egy farmerre lehet mondani hogy csinos
2005. április 01. 05:05
|
|
|
Egész jól eldödörgünk itt ketten, nem? 
Augusztus 20-a (ha előbb nem is) környékén megyek Pécsre. Esetleg megbeszélhetnénk egy
-ést.
(Teljesen szétoffojuk a topikot.
majd jól a fejükre koppant!
)
Augusztus 20-a (ha előbb nem is) környékén megyek Pécsre. Esetleg megbeszélhetnénk egy
2005. április 01. 05:15
|
|
|
Idézet(ViC @ 2005, April 1. - 05:07)
Vágül is egy hqp találkozót csaphatunk. majd max iszunk a távolmaradók nevében is 
[right][/right]
[right][/right]
Ez jó!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: