Elsőnek nektek:
Nem vagyok profi fotós így nem is profi képek. Ráadásul a frissen javított objektívemmel csináltam őket.
Képek A Pécsi Helikopterbalesetről! 30x Hq
2005. március 31. 16:37
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Először azt hittem valami nagyobb baleset...
de szerencsére nem vesztette életét senki!
Köszi a helyszini tudósítást! A végére azt kellett volna írnod, hogy "Hqparadise, ViC, Pécs"
Köszi a helyszini tudósítást! A végére azt kellett volna írnod, hogy "Hqparadise, ViC, Pécs"
2005. március 31. 16:49
Látom azért a 2 néni befigyel ...
Csak a nők ejnye ...
Csak a nők ejnye ...
2005. március 31. 17:05
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Randa egy látvány volt. egy 20 képet tuti elszúrtam az elején mert remegett a kezem.
A cimborám a pécsi speciális mentők tagja, mentős és gyakran helikopteres mentéseken is részt vesz. Szerencsére nem a volt a gépen.
A rendőrök nem engedtek közel senkit, látták a cirka 40cm es objektívet a gépemen és erre engem beengedtek
Csajok, na ők még jobban buktak a méretes obira:) Asszem ez lesz az új csajozós felszerelésem
A cimborám a pécsi speciális mentők tagja, mentős és gyakran helikopteres mentéseken is részt vesz. Szerencsére nem a volt a gépen.
A rendőrök nem engedtek közel senkit, látták a cirka 40cm es objektívet a gépemen és erre engem beengedtek
Csajok, na ők még jobban buktak a méretes obira:) Asszem ez lesz az új csajozós felszerelésem
2005. március 31. 19:44
|
|
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline
|
király, van egy bennfentesünk.
én is megrémültem kicsit, amikor meghallottam a TV-ben, hogy baleset volt, lezuhant helikopter, de megtudtam, hogy senki nem halt meg, megnyugodtam.
de ha mondjuk lett volna egy beteg is velük, akkor mi lett volna?
a szemtanú azt mondta, hogy látta, amint elkezdett forogni a gép. szerintem a hátsó propeller eshetett ki, mert nem volt ellenerő, igy elkezdett forogni a törzs a rotorok forgásirányába. ez az én véleményem.
én is megrémültem kicsit, amikor meghallottam a TV-ben, hogy baleset volt, lezuhant helikopter, de megtudtam, hogy senki nem halt meg, megnyugodtam.
de ha mondjuk lett volna egy beteg is velük, akkor mi lett volna?
a szemtanú azt mondta, hogy látta, amint elkezdett forogni a gép. szerintem a hátsó propeller eshetett ki, mert nem volt ellenerő, igy elkezdett forogni a törzs a rotorok forgásirányába. ez az én véleményem.
2005. április 01. 04:00
|
|
LukiVolt Repost Checker™ v2.0 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Én csak most hallottam a rádióban, egyidőben ahogy ezeket a képeket nézegetem. 
Szerencsére nem történt nagyobb baj. Pl. simán ráeshetett volna egy kocsira is, amiben többen utaznak. (Apropó, ViC, ez melyik utca? Nem sikerül felismernem. Talán a Kürt utca?)
Szerencsére nem történt nagyobb baj. Pl. simán ráeshetett volna egy kocsira is, amiben többen utaznak. (Apropó, ViC, ez melyik utca? Nem sikerül felismernem. Talán a Kürt utca?)
2005. április 01. 04:13
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Idézet(ViC @ 2005, April 1. - 04:10)
Na mégis felismerted 
[right][/right]
[right][/right]
Ja, de kellett hozzá térkép
Idézet(ViC @ 2005, April 1. - 04:10)
Az az a Kürt utca.. Naponta 1x 2x járok arra, így én is a szerencsések közé tartozom.
[right][/right]
[right][/right]
Hú, és mennyivel a baleset után jártál arra?
2005. április 01. 04:17
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Egy laza fél óra.
Épp téptem hazafele, mikor ugrásszerüen megnőtt az egy négyzetméterre jutó rendőrök száma.
Letámasztottam az autóm, fogtam a gépet és lőttem pár képet.
Épp téptem hazafele, mikor ugrásszerüen megnőtt az egy négyzetméterre jutó rendőrök száma.
Letámasztottam az autóm, fogtam a gépet és lőttem pár képet.
2005. április 01. 04:29
|
|
|
Fél óra? Az sok. 
Képzeld el annak az autósnak az arcát -- ha volt ilyen --, amelyik a csattanásra belenéz a visszapillantótükörbe és látja a roncsot.
Vagy amelyik felfelé jött az utcán, és látta az egészet.
Brrrrr.
Képzeld el annak az autósnak az arcát -- ha volt ilyen --, amelyik a csattanásra belenéz a visszapillantótükörbe és látja a roncsot.
2005. április 01. 04:52
|
|
ViCCAP-tain |
|
Na igen, ha épp lógtam volna egy csöppet a cégtől akkor lehet hogy az én tetőablakomon kucskált volna be a pilóta. Brrrr
viszont a tömebben az a hátizsákos lányzó ott a sarokban .... na vele igazán megismerkednék.
viszont a tömebben az a hátizsákos lányzó ott a sarokban .... na vele igazán megismerkednék.
2005. április 01. 04:57
|
|
|
Idézet(ViC @ 2005, April 1. - 04:52)
[right][/right]
[right][/right]
Nem az esetem (na, meg az a cirka 260km
2005. április 01. 05:00
|
|
ViCCAP-tain |
|
Idézet(Luki @ 2005, April 1. - 03:57)
Nem az esetem (na, meg az a cirka 260km
), viheted.

[right][/right]
[right][/right]
Pedig ami látszik az hibátlan, és tetszik ahogy öltözött. Szal csini (mát ha egy farmerre lehet mondani hogy csinos
2005. április 01. 05:05
|
|
|
Egész jól eldödörgünk itt ketten, nem? 
Augusztus 20-a (ha előbb nem is) környékén megyek Pécsre. Esetleg megbeszélhetnénk egy
-ést.
(Teljesen szétoffojuk a topikot.
majd jól a fejükre koppant!
)
Augusztus 20-a (ha előbb nem is) környékén megyek Pécsre. Esetleg megbeszélhetnénk egy
2005. április 01. 05:15
|
|
|
Idézet(ViC @ 2005, April 1. - 05:07)
Vágül is egy hqp találkozót csaphatunk. majd max iszunk a távolmaradók nevében is 
[right][/right]
[right][/right]
Ez jó!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: