Fény derült az American Horror Story témájára – nem az, amit gondoltál!
2016. augusztus 02. 12:39
|
|
viktória loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 257650 offline
|
Hú de várom!
2016. augusztus 02. 13:15
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Idézet
Hajni és Gézacica | Ma, 07:58
Szívesen nézném az amerikai horror sztorit,de nincs olyan csatornánk,meg a szüleim sem engednék. Szerintem az árvaház jobb lett volna,én nem szeretem az ilyen sztorikat
Szívesen nézném az amerikai horror sztorit,de nincs olyan csatornánk,meg a szüleim sem engednék. Szerintem az árvaház jobb lett volna,én nem szeretem az ilyen sztorikat
Neten is fent van. Én is ott kezdtem el nézni.
2016. augusztus 02. 15:11
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Biztos ez is jó lesz, de én egy árvaházas sztorinak jobban örültem volna. De már így is nagyon várom, még eddig sose csalódtam Ryan-ben, a sorozatot illetően.
2016. augusztus 02. 16:29
Tegnap már láttam egy weboldalon és be is linkeltem az előző cikkhez, így maga a hír nem akkora újdonság, de nagyon örülök, hogy ezt választották ^^ A Tate gyerekéről szóló verziót lehet, hogy nem néztem volna, mert a Murder House-t kissé gyengének, túl lightosnak tartottam, de erre az évadra a téma alapján biztos rá fogok kattanni
Még az árvaházas verziót nem fogadtam volna olyan nagy lelkesedéssel, mert akkor az kb. egy sémára épült volna az Asylum-mal, hiszen a Briarcliff-et is egy bentlakásos iskola+árvaház szerűségről mintázták, de mint ahogy írtam is, ez tökéletesnek ígérkezik <3 <3 <3 Alig várom már, hogy elkezdjék adni ^^
2016. augusztus 02. 20:32
Én már nagyon rákészültem erre az árvaházas sztorira, és megmondom őszintén az engem sokkal jobban is érdekelt. De persze meglátjuk, hogy ebből mit tudnak kihozni.
2016. augusztus 02. 22:46
|
|
littlescarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.10. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 231216 offline
|
Kíváncsi vagyok rá nagyon.
Remélem jobb lesz, mint az előző évad...
2016. augusztus 02. 23:28
A korábbi találgatások jobban lázba hoztak, de így is nagyon várom már.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: