A színésznő életében semmi sem olyan fontos, mint a család, így nem titkolt vágya, hogy további csemetékkel bővítse famíliáját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Még életet sem adott második gyermekének, Mila Kunis máris a harmadikon gondolkozik
2016. augusztus 01. 14:58
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 01. 15:07
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Örülök hogy ennyire jól bírja az anyaságot
Más anyák már 1-nél megállnak (mivel nem bírják)
De ő egész boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik
Remélem össze jön nekik harmadszorra is <33
Más anyák már 1-nél megállnak (mivel nem bírják)
De ő egész boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik
Remélem össze jön nekik harmadszorra is <33
2016. augusztus 01. 16:35
Nem tudom minek kell ennyi gyerek, de ha neki ez jó ...
2016. augusztus 01. 17:36
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
S.S. valaki szereti a nagy családod, ahol mindig szorgoskodik valaki,sosincs egyedül. A jövőben én is nagy családot szeretnék,nem értem mi ezzel a gond?
Szerintem egy gyönyörű kis család
2016. augusztus 01. 18:05
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Mila szerintem is csodálatos anya! Sok boldogságot nekik!(:
2016. augusztus 01. 18:07
jólvan örülök neki..de most erről eszembe jutott a macska az is fial... minek kell neki 60 gyerek?... de várjunk már basszus 6 év mulva ott tartunk hogy erről a csajról olyan cikkek lesznek hogy belebolondul a nevelésbe mert unja... a pasi meg elhagyja mert minden 3. családban ez történik.
de jól van én is hülye vagyok hogy beleszólok
de jól van én is hülye vagyok hogy beleszólok
2016. augusztus 01. 18:15
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Annyira szeretem ezt a két embert, olyan jó látni, hogy ennyire szoros a kapcsolatuk. És drukkolok a további csemetékhez.
2016. augusztus 01. 21:46
|
|
arleneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 96 Csatolások: 5 Azonosító: 256997 offline
|
Idézet (S.S. @ 2016.08.01. 16:35)
Nem tudom minek kell ennyi gyerek, de ha neki ez jó ...
Ne haragudj, de nem tudok szó nélkül elmenni emellett a hozzászólás mellett. Nem szokásom ítélkezni, sőt kerülöm az ilyen szituációkat, de ezt most nehéz megemésztenem. Személy szerint én is inkább karrier-fókuszált személy volnék (bár a jövőben nagyon is szeretnék majd csemetéket), de ettől függetlenül örülök, ha két értelmesebbnek látszó és tehetséges ember belevág a családalapításba. Ha ő úgy érzi, hogy ebben (is) kiemelkedő, miért kérdőjeleznéd meg? Semmi polgárpukkasztás nincs abban, ha valaki viszonylag nagy(obb) családot szeretne. Ha egy olyan cikk alatt látom meg a kommented, mint; " Mila Kunis két focicsapatra való kölyköt szeretne kinyomni a méhéből " az egy kicsit másképp nézne ki. Szerencsétlen nő nem 10-20 gyereket szeretne, hanem hármat, ami ráadásul Magyarországon sztenderd.
2016. augusztus 03. 06:21
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Sok sikert!
2016. szeptember 09. 16:01
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
jujj,ők annyira aranyosak együtt.!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: