Újabb négylábú barátra tett szert Kylie Jenner
2016. augusztus 01. 15:02
Nagyon édes a kutyus.
Kicsit off:
Hajni és Gézacica - érthető, miért nem szereted a kutyákat, ha ez a kutyust nem találod aranyosnak, érthető, ez a te véleményed.
Sütikexdd meg kéne értened, hogy neki ez a véleménye. A macskákat meg rohadtul ne hasonlítgasd a kutyákhoz. A macskák is ugyanúgy tudnak hűségesek és törődőek lenni, hidd el. Ismerek olyan macskákat, akik jobban bújnak és gyorsabban rohannak oda hozzám, mint néhány kutya. Ezek a macskák többet ülnek az ölemben, mint egy-két kutya amelyet ismerek, fekszik mellettem. Én imádom a macskákat és kutyákat, de azt kell mondjam, hogy mindkettő állatfajból vannak olyanok, akik hűségesek.
Kicsit off:
Hajni és Gézacica - érthető, miért nem szereted a kutyákat, ha ez a kutyust nem találod aranyosnak, érthető, ez a te véleményed.
Sütikexdd meg kéne értened, hogy neki ez a véleménye. A macskákat meg rohadtul ne hasonlítgasd a kutyákhoz. A macskák is ugyanúgy tudnak hűségesek és törődőek lenni, hidd el. Ismerek olyan macskákat, akik jobban bújnak és gyorsabban rohannak oda hozzám, mint néhány kutya. Ezek a macskák többet ülnek az ölemben, mint egy-két kutya amelyet ismerek, fekszik mellettem. Én imádom a macskákat és kutyákat, de azt kell mondjam, hogy mindkettő állatfajból vannak olyanok, akik hűségesek.
2016. augusztus 01. 15:52
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
XMaite_Sandra x es hajni es gezacica ez szep es jo de hallotatok mar arrol mikor a kutya gazdaja meghalt a vas uti sineken mivel egy vonat elgazolta a kutya mai napig kijar a temetobe es es a vasuthoz h megemlekezzen a gazdajarol vagy arrol hallottatok mar h egy panel hazba tuz tort ki a kutya megmentette a gazdaja eletet de o meghalt a mi kutyank egy fajtiszta nemetjuhasz kutya imadom 1 eves lesz de hatalmas nagy a szulei rendor kutyak es tortenetesen megmentette az ocsem eletet a kutyank imadom az allatokat mikor allatokkal vagyok nyugott vagyok minden gondomat elfelejtem termeszetesen a macskak is lehetnek husegesek tortenetesen a macskamrol van elnevezzve a starity nevem is egy ici -pici macska volt aki pacsit tudott adni es ptodukalta magat imadtam de eltunt sirva fakadtam es ekkor voltam 14 eves imadom az allatokat a kutyat pedug mindig ve kell oltani mivel sajnos a gazda hibaja ha egy kutya veszett lesz ..
2016. augusztus 01. 15:55
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Remek! Remélem gondozni is tudja...
2016. augusztus 01. 18:14
|
|
audreyzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.28. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 257475 offline
|
Hajni és Gézacica : Akárhányszor látlak a kommentek között (kb. naponta) folyton csak azt látom hogy veszekedsz. Te ennyire unod magad? Egyébként nyilvánvaló, hogy azért rondáztad le a kutyát, mert utálod Kylie-t
) meg azért mert egy veszett kutya ezt tette, azért nem kell minden egyes kutyát utálnod. Csak mondom, de ez a te véleményed..
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. augusztus 01. 22:07
|
|
Benczúr Heniriettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 2 Azonosító: 247162 offline
|
Jajj de CUKI!!!!http://starity.hu/images/emoticons/heart.gif
2016. augusztus 02. 22:55
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.08.01. 14:15)
Amúgy anzi7...kérdésedre választ is adok (a kérdés: mi ronda van egy kölyökkutyában)
Nos,amióta anyám lábának nekiment a kutya,és feldagadt neki,ugyanis durván visszeres,valamint tatámat kishíján megölte egy veszett kutya(a tatám valami agyi probléma miatt csak csoszogni tud jó pár éve,és a megveszett kutyájuk majdnem a földre tiporta) utálom a kutyákat. Szerintem ez érthető. De attól hogy utálom a kutyákat,és macska párti vagyok,még én is tudom egy kutyára mondani,hogy cuki. De erre abszolút nem.
Nos,amióta anyám lábának nekiment a kutya,és feldagadt neki,ugyanis durván visszeres,valamint tatámat kishíján megölte egy veszett kutya(a tatám valami agyi probléma miatt csak csoszogni tud jó pár éve,és a megveszett kutyájuk majdnem a földre tiporta) utálom a kutyákat. Szerintem ez érthető. De attól hogy utálom a kutyákat,és macska párti vagyok,még én is tudom egy kutyára mondani,hogy cuki. De erre abszolút nem.
Tudod pontosan, hogy mi az a visszér? Mert megjegyzem, nekem is kezd visszeresedni a lábam, pedig csak 25 éves vagyok. Miért? Mert napi tizenkét óra állóképességet igénylő szakmában dolgozom. Hatalmas blődség a duzzanatot (ami egyébként helyi traumára utal) összekötni a visszeres lábbal. A kettőnek köze nincsen egymáshoz. Egyébként honnan tudod, hogy az a kutya veszett volt? Kimutatták esetleg a kórokozót az állat vagy a papád véréből? Csak úgy megsúgom neked, hogy a macska is ugyanúgy elkaphatja a veszettséget, sőt macskák között jobban elterjedt, mint a kutyáknál, hisz az utóbbinál kötelezővé tették (akár csak a chippeltetést) az oltást, míg a macskatartó csupán csak eldöntheti, hogy beoltatja vagy sem. Nagyobb eséllyel kapod el a saját macskádtól, ha kinti és nem oltatjátok évente. Pluszban azt meg sem említem, hogy most már - akár oltva van az állat, akár nem - tetanusz oltást kapsz több napon keresztül, ha egy állat megtámad. (kutya, macska, róka stb.) Egy időben észrevett veszettség fertőzés esetén a betegség prognózisa pozitív lefolyású, gyógyítható. Ez nem AIDS, csupán csak egy patogén jellegű kórokozó, ami állatról emberre is képes terjedni, semmi több.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. augusztus 04. 21:30
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Beyla teljes mertekben egyet ertek veled a macska meg raadasul bakterumokat hordoz magaval mivel egerezik es am a kutya az egyetlen foemlos ami keresi a szemkontaktust az emberrel + egy tudomany ki muatta h a kutya 5x erosebben ragaszkodik a gazdajahoz mint a macska szvl ehhez a te cicacskad is beletartozik es arol halottal mar ha egy kutya meglatja a gazdajat ugyanazok a folyamatok jatszanak le az agyaban mint nalunk embereknel mikor meglatod eleted szerelmet mivel te vagy a mindene .... De a te draga macskad biztos jobban ragaszkodik hozzad mivel te okos vagy eldontod en inkabb enek a tudomanyos tenyeknek hiszek mint neked ..
2016. augusztus 06. 11:38
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
De aranyos, egyem meg:3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.