Új házi kedvencét előszületésnapi ajándékként kapta legjobb barátjától, Jordyn Woodstól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb négylábú barátra tett szert Kylie Jenner
2016. augusztus 01. 12:57
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 01. 13:22
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Nagyon édi!!!!!
2016. augusztus 01. 13:30
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Jajj,ne dobjak már egy szaltót ezért! Roppant érdekes cikk,tényleg!
Ez a kutya ráadádul r.hadtul ronda,olyan mint egy űrlény
Ez a kutya ráadádul r.hadtul ronda,olyan mint egy űrlény
2016. augusztus 01. 13:48
Hajni és Gézacica
Most komolyan, értelmesebb hozzászólást nem tudtál volna írni? És a kutyának már azért rondânak kell lennie mert Kylieé?
Most komolyan, értelmesebb hozzászólást nem tudtál volna írni? És a kutyának már azért rondânak kell lennie mert Kylieé?
2016. augusztus 01. 13:48
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nagyon aranyos kutyus.
2016. augusztus 01. 13:54
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Hajni és Gézacica mégis mi ronda van egy kölyökkutyában?? Ezt azért magyarázd már el. Én sem bírom ezt a csajt, sőt már baromira elegem van belőle, de attól még nem kell mindent és mindenkit leszólni, csak mert közük van hozzá....kérlek nőj már fel egy kicsit!
2016. augusztus 01. 14:11
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
anzi7 és Vilufanforever:
Nem az a bajom,hogy Kileyé,hanem hogy tényleg ronda a kutya SZERINTEM. Ez az én véleményem. Nektem meg az hogy aranyos. Azta,probléma megoldva! Nem tudom miért kell mindig piszkálni! Azért mert én nem vagyok olyan birka,aki mások után fut esztelenül? Ha azt gondolom,hogy ez a kutya ronda,akkor miért írjam azt.hogy hú de szép? Ti nőjjetek már fel! Nem kell azokon a személyeken felkapni a vizet,akinek nem szokványos a véleménye. Mert ha azt írtam volna,hogy dögöljön meg a kutya,na akkor felkaphattátok volna a vizet,bár akkor se jogosan. De tudtommal nem ezt írtam. Tudok olvasni meg írni is. Azt írtam,hogy ronda,mert ez a véleményem. Szerintem ezt nem kell tovább ragozni. Ha esetleg óhajtátok mégis,nos,rám ne számítsatok
Nem az a bajom,hogy Kileyé,hanem hogy tényleg ronda a kutya SZERINTEM. Ez az én véleményem. Nektem meg az hogy aranyos. Azta,probléma megoldva! Nem tudom miért kell mindig piszkálni! Azért mert én nem vagyok olyan birka,aki mások után fut esztelenül? Ha azt gondolom,hogy ez a kutya ronda,akkor miért írjam azt.hogy hú de szép? Ti nőjjetek már fel! Nem kell azokon a személyeken felkapni a vizet,akinek nem szokványos a véleménye. Mert ha azt írtam volna,hogy dögöljön meg a kutya,na akkor felkaphattátok volna a vizet,bár akkor se jogosan. De tudtommal nem ezt írtam. Tudok olvasni meg írni is. Azt írtam,hogy ronda,mert ez a véleményem. Szerintem ezt nem kell tovább ragozni. Ha esetleg óhajtátok mégis,nos,rám ne számítsatok
2016. augusztus 01. 14:15
|
|
|
Amúgy anzi7...kérdésedre választ is adok (a kérdés: mi ronda van egy kölyökkutyában)
Nos,amióta anyám lábának nekiment a kutya,és feldagadt neki,ugyanis durván visszeres,valamint tatámat kishíján megölte egy veszett kutya(a tatám valami agyi probléma miatt csak csoszogni tud jó pár éve,és a megveszett kutyájuk majdnem a földre tiporta) utálom a kutyákat. Szerintem ez érthető. De attól hogy utálom a kutyákat,és macska párti vagyok,még én is tudom egy kutyára mondani,hogy cuki. De erre abszolút nem.
Nos,amióta anyám lábának nekiment a kutya,és feldagadt neki,ugyanis durván visszeres,valamint tatámat kishíján megölte egy veszett kutya(a tatám valami agyi probléma miatt csak csoszogni tud jó pár éve,és a megveszett kutyájuk majdnem a földre tiporta) utálom a kutyákat. Szerintem ez érthető. De attól hogy utálom a kutyákat,és macska párti vagyok,még én is tudom egy kutyára mondani,hogy cuki. De erre abszolút nem.
2016. augusztus 01. 14:46
aranyos kutya
csak gondját tudja viselni neki, meg a többi kutyájának is, ilyen életforma mellett..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: