Nem sokkal a 4Minute feloszlása után HyunA szólóban tér vissza új minialbumával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új minialbummal tért vissza HyunA
2016. augusztus 01. 11:24
Annyira imádom őt, nagyon jó lett, nemcsoda, hogy máris a listák élére került ilyen rövid idő alatt.
Hát igen, Hyuna a k-pop királynője.
2016. augusztus 01. 12:40
"How's this?" Amazing!! Love it sooo much!!
Imádom Hyunát. Bár nem hallgatok ilyen zenéket, nekem ez is tetszik, mert ugye Hyuna száma és eszméletlen mit ki nem tud hozni belőle!
Nagyon hiányzik a 4Minute, de ha Hyuna továbbra is reflektorfényben lesz én boldog leszek és hallgatom a számait legyen az bármilyen stílusban
Imádom Hyunát. Bár nem hallgatok ilyen zenéket, nekem ez is tetszik, mert ugye Hyuna száma és eszméletlen mit ki nem tud hozni belőle!
Nagyon hiányzik a 4Minute, de ha Hyuna továbbra is reflektorfényben lesz én boldog leszek és hallgatom a számait legyen az bármilyen stílusban
2016. augusztus 01. 12:50
Az első olyan klipes dala, ami esküszöm tetszik
Persze csak a dal, a klip az ami valami olyan értékelhetetlen számomra, hogy lehet jobb lett volna, ha ki se adják... Nekem mondjuk a U&ME az album abszolút favorit dala és még talán a Do it! az ami számomra hallgatható.
Kicsit olyan érzésem van, mintha a Cube csak összedobott volna valamit hirtelen... Pedig szerintem sokat fejlődött HyunA hangja ahhoz, hogy ne csak ilyen egy nyári slágerek sikeredjenek.
Az album koncepciója viszont végre egészen tetszik.
Hát majd kiderül, hogy a 4Minute nélkül egyedül hogyan fog érvényesülni..
Kicsit olyan érzésem van, mintha a Cube csak összedobott volna valamit hirtelen... Pedig szerintem sokat fejlődött HyunA hangja ahhoz, hogy ne csak ilyen egy nyári slágerek sikeredjenek.
Az album koncepciója viszont végre egészen tetszik.
Hát majd kiderül, hogy a 4Minute nélkül egyedül hogyan fog érvényesülni..
2016. augusztus 01. 13:26
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Naggggyon Jó lett:DD Imádom,Bár nekem a tavalyi albuma egy kicsivel jobban tetszett,De ez is nagyszerűen sikerült,kicsit Keveset Rappel amit sajnálok de meg vagyok elégedve,a klipp is most egész elviselhető lett..Amúgy mintha kicsit rövid lenne a szám..vagy lehet hogy csak nekem tűnt fel de mindegyXD Hiányzik a 4Minute de szerintem Szólóban is meg állja a helyét:)Mivel ő A Királynő
D
2016. augusztus 01. 14:16
|
|
Gravity Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.17. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 258118 offline
|
Meg se nézem....
Hyuna nekem sose volt szimpatikus és nem is lesz. Talán van úgy hogy jól néz ki de én nem szeretem.
Meg most is az index képen nemondjam hogy néz ki.....
Néha úgy néz ki ezzel a kontaktlencsével mint valami fogyatékos beteg
Látom soha nem fogok megszabadulni a kpoptól!!!!!!
Hyuna nekem sose volt szimpatikus és nem is lesz. Talán van úgy hogy jól néz ki de én nem szeretem.
Meg most is az index képen nemondjam hogy néz ki.....
Néha úgy néz ki ezzel a kontaktlencsével mint valami fogyatékos beteg
Látom soha nem fogok megszabadulni a kpoptól!!!!!!
2016. augusztus 01. 14:17
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Hűha, egyet kell értenem az előttem szólókkal^^ ez a dal mint mindig, csodálatos lettx3 Hyuna pedig gyönyörű mint mindig de ez a klip khmm... az értelmiségi szint határát súrolja. Bár vannak benne talán jó részek, de azért változtathatna ezen a koncepción a közeljövőben >< Az album pedig szerintem nem lett rossz:) 1-2 szám kivételével mind tetszik<333
2016. augusztus 01. 15:37
Imádom *-*
Szerintem Hyuna a kpop egyik csillaga, imádom mert egy erős, tehetséges és gyönyörű nő ^.^
Szerintem Hyuna a kpop egyik csillaga, imádom mert egy erős, tehetséges és gyönyörű nő ^.^
2016. augusztus 01. 21:00
Sajnálom még mindig, hogy nincs 4Minute, borzasztóan furcsa lesz, hogy nem lesz több visszatérésük már és nem fogunk úgy együtt hallani róluk, de remélem a másik négy lány is hamar hallatni fog magáról.
Ha nem oszlott volna föl az együttes akkor lett volna szerintem Hyuna visszatérés, hiszen ahogy néztem az utóbbi években folyamatosan dobott ki egy albumot vagy valami számot. Személyem szerint én örülök, hogy így a feloszlás után is képes volt ilyen hamar hallatni magáról nem ücsörgött tétlenül, hogy mit kezdjen magával a másik négy lány nélkül. Az albumot még nem volt szerencsém meghallgatni (majd hamarosan ezt is megteszem), viszont a title szerintem elég érdekesre sikerült. Nem mondom, hogy rossz de azt sem, hogy ez a legjobb visszatérése. Maga a klip viszont nem tudom miért, de tetszik - ez a szórakozó hely téma az utóbbi időben bejön.
Ha nem oszlott volna föl az együttes akkor lett volna szerintem Hyuna visszatérés, hiszen ahogy néztem az utóbbi években folyamatosan dobott ki egy albumot vagy valami számot. Személyem szerint én örülök, hogy így a feloszlás után is képes volt ilyen hamar hallatni magáról nem ücsörgött tétlenül, hogy mit kezdjen magával a másik négy lány nélkül. Az albumot még nem volt szerencsém meghallgatni (majd hamarosan ezt is megteszem), viszont a title szerintem elég érdekesre sikerült. Nem mondom, hogy rossz de azt sem, hogy ez a legjobb visszatérése. Maga a klip viszont nem tudom miért, de tetszik - ez a szórakozó hely téma az utóbbi időben bejön.
2016. augusztus 01. 21:29
Az albumot még nem hallottam, de How's this? tetszik, olyan hyunás lett, a klipről meg inkább nem nyilatkozom.
Egyébként én még mindig nem tudtam továbblépni a 4Minute feloszlásán. Hyunát is inkább a 4Minute-ben kedvelem, mint szólóban.
Egyébként én még mindig nem tudtam továbblépni a 4Minute feloszlásán. Hyunát is inkább a 4Minute-ben kedvelem, mint szólóban.
2016. augusztus 01. 22:58
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Gravity Girl: Ha nem érdekelt, elmondanád nekem, hogy mégis mit keresel itt? Olvass olyanokról cikket, akik érdekelnek. Hyunát és a kpopot mef meghagyhatod azoknak, akik szeretik.
2016. augusztus 01. 23:07
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Hyuna~ Az én gyönyörű királynőm! Fantasztikus lett a dal, nagyon fülbemászó! Tény, hogy szövegileg a Roll Deep a legjobb, de mióta tegnap kijött a How's it egyfolytában azt hallgatom. ♡ A klip nem az én stílusom, de ennek a lánynak meg van mondva, mit kell csinálnia. A zene a munkája, amit szeret. Legalább a rajongói tudják, hogy a valóságban ő egy igazi cukorfalat!!
Rengeteg dolgot el kell viselnie, mégis mosolyogva teszi. Visszatérve az albumra, amikor kijött az előzetese, tudtam, a U&ME az egyik kedvencem lesz. A Do it sem rossz, de a főcímdal és az imént említett U&ME mindent visz~☆
Utoljára még annyit, hogy igen, sok embernek ez nem tetszik, de az igazi művész célja nem az minél több pénz keresése, hanem valami egyedi, különleges, elképesztő alkotása.
Remélem, Hyuna továbbra is ilyen sikeres lesz! Wow, az MV-t egy nap alatt több mint 2 millióan látták!! Ez az én példaképem! *Rajongás befejezve*
Utoljára még annyit, hogy igen, sok embernek ez nem tetszik, de az igazi művész célja nem az minél több pénz keresése, hanem valami egyedi, különleges, elképesztő alkotása.
Remélem, Hyuna továbbra is ilyen sikeres lesz! Wow, az MV-t egy nap alatt több mint 2 millióan látták!! Ez az én példaképem! *Rajongás befejezve*
2016. augusztus 02. 01:02
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Ebbe a dalba tetszik a hangja, nem az a túl vékony, néha már nagyon ráerőltetik azt a hangot. Bár szerintem a Roll Deep jobban sikerült, ez annyira nem fogott meg, de ha többször hallgatom egyre jobb lesz. A többi dalt még nem hallgattam meg, csak az előzeteseket, szóval azokról nem tudok nyilatkozni.
Egyébként ez a nő még mindig gyönyörű.
De sosem értettem miért erőltetik rá ezt a stílust, annyira fura, mert közben teljesen más a személyisége.
A 4Minute pedig már most rettenetesen hiányzik. közben Sohyun amúgy a 4Minutes cuccait árulja egy piacon
Egyébként ez a nő még mindig gyönyörű.
De sosem értettem miért erőltetik rá ezt a stílust, annyira fura, mert közben teljesen más a személyisége.
A 4Minute pedig már most rettenetesen hiányzik. közben Sohyun amúgy a 4Minutes cuccait árulja egy piacon
2016. augusztus 02. 13:08
Szerintem én leszek itt az egyetlen, aki negatív véleménnyel lesz... Hyuna nem a szívem csücske (ha naggggyon szépen akarok fogalmazni), de mindig belehallgatok a dalaiba, hátha valamelyik megtetszik, de eddig nem igazán járt sikerrel. Végighallgattam kíváncsiságból ezt az új dalát is, de... nem.
2016. augusztus 04. 18:36
|
|
selena gomez14illegirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 1613 Csatolások: 12758 Azonosító: 250585 offline
|
Hát szerintem a Roll Deep jobban sikerült de ez sem lett rossz. Többszöri hallgatás után egészen megtetszett és az album is egész jó lett ♥
2016. augusztus 05. 12:25
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Szerintem ez a visszatérése harmat gyenge lett.. Kicsikét úgy érzem, mintha kapkodva összedobták volna a lemezt oszt' csókolom; pedig ha a 4minute nem oszlik fel, valószínűleg akkor is jött volna az új anyag, hisz az utóbbi időben évente jelentett meg albumot. Btw kíváncsi vagyok, hogy így teljesen egyedül hogyan fog érvényesülni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: