Zayn Malik Harry Styles nyomdokaiba szeretne lépni
2016. augusztus 02. 00:10
Idézet (Pityang @ 2016.08.01. 17:14)
Talán a válaszod első felében van igazság, ezt aláírom, majd átgondolom, ok?
Abban igazad van hogy nem igazán kedvelem Zaynt, bár nem tudom hogy ez mennyiben függ össze azzal, amit írok róla. A kommentem nincs összefüggésben azzal, hogy utálom őt, mert nem a karrierje vagy a színészi törekvései vagy bármi mása miatt utálom.
Nem javítalak ki mert nem tévedsz, a színésztársak előtt szoktak forgatni, ami max. 20-30-40 ember maximum, igazad van. Éppen ezért mondtam azt, hogy "olyan ember aki ő valójában nincs". Amihez megint csak egy bizonyos mértékű önbizalom kell, amiben SZERINTEM Zayn nem bővelkedik.
De abban kérlek javíts ki ha tévednék, hogy teljesen más négy barátoddal a színpadra állni, mint egyedül énekelni több ezer ember előtt, én sem érezném magamat annyira feszélyezve, ha nem egyedül kellene kiállnom oda. Azon kívül a színpadon sem volt túl élénk személyiség, legalább is ahogyan visszanéztem a fellépéseit, nem leltem nyomát.
Az meg, hogy kritizálsz mert lehet nem szeretek olyanokat akiket te, na az meg teljesen értelmezhetetlen számomra. Ez egyrészt miféle összefüggésben van azzal, hogy nem kedvelem Zaynt, azt már csak meg szeretném kérdezni? Ha tényleg nyomon követed a kommentjeimet, akkor azt is tudhatod hogy csak bizonyos sztárokról szóló cikkek alá fűzök kommenteket, ami nem az itteni sztárok 60-70%-a, összesen jó ha hét különböző sztárról szoktam véleményt nyilvánítani. És igen, valszeg őket tényleg nem szívelem, ha pedig mégis, akkor azzal nem értek egyet amit tesznek, mondanak, ... és így tovább. És az lehet hogy negatív vagyok, de senki sem kéri hogy olvasd a kommentjeimet. Ha ott áll a nevem nyugodtan elgörgethetsz, ezzel meg is van oldva a probléma. De te tudod...
Abban igazad van hogy nem igazán kedvelem Zaynt, bár nem tudom hogy ez mennyiben függ össze azzal, amit írok róla. A kommentem nincs összefüggésben azzal, hogy utálom őt, mert nem a karrierje vagy a színészi törekvései vagy bármi mása miatt utálom.
Nem javítalak ki mert nem tévedsz, a színésztársak előtt szoktak forgatni, ami max. 20-30-40 ember maximum, igazad van. Éppen ezért mondtam azt, hogy "olyan ember aki ő valójában nincs". Amihez megint csak egy bizonyos mértékű önbizalom kell, amiben SZERINTEM Zayn nem bővelkedik.
De abban kérlek javíts ki ha tévednék, hogy teljesen más négy barátoddal a színpadra állni, mint egyedül énekelni több ezer ember előtt, én sem érezném magamat annyira feszélyezve, ha nem egyedül kellene kiállnom oda. Azon kívül a színpadon sem volt túl élénk személyiség, legalább is ahogyan visszanéztem a fellépéseit, nem leltem nyomát.
Az meg, hogy kritizálsz mert lehet nem szeretek olyanokat akiket te, na az meg teljesen értelmezhetetlen számomra. Ez egyrészt miféle összefüggésben van azzal, hogy nem kedvelem Zaynt, azt már csak meg szeretném kérdezni? Ha tényleg nyomon követed a kommentjeimet, akkor azt is tudhatod hogy csak bizonyos sztárokról szóló cikkek alá fűzök kommenteket, ami nem az itteni sztárok 60-70%-a, összesen jó ha hét különböző sztárról szoktam véleményt nyilvánítani. És igen, valszeg őket tényleg nem szívelem, ha pedig mégis, akkor azzal nem értek egyet amit tesznek, mondanak, ... és így tovább. És az lehet hogy negatív vagyok, de senki sem kéri hogy olvasd a kommentjeimet. Ha ott áll a nevem nyugodtan elgörgethetsz, ezzel meg is van oldva a probléma. De te tudod...
Most árultad el, nem igazán kedveled Zaynt. Tehát levonva az ebből fakadó következtetést: mindig negatívan fogsz hozzá állni, mert nem kedveled (nyugodj meg ez egy teljesen normális pszichológiai mechanizmus) tegyen is bármit. Mert minden egyes alkalommal kifogod rá vetíteni a (szerintem felszínesnek vélt) véleményedet. Az összefüggés csupán csak ennyi
Nos, amennyiben, Zayn nem bővelkedne elég önbizalommal, akkor nem lépett volna ki azon az ominózus március 25-én.
Teljesen egyetértek azzal, hogy egészen más 4 általad oly régről ismert emberrel színpadra állni, mint egyes egyedül.
Számomra is teljesen érthetetlen, hogy te egy puszta vélemény nyilvánítást miért veszel kritizálásnak, és tippem szerint támadásnak, legalábbis, a kommentedből nagyon ez látszik, de javíts ki kérlek, ha esetleg tévednék.
Azon meg lépjünk már túl, hogy ki-ki kit szeret, és unga-bunga megeszlek, ha te az általam preferált sztárt nem szereted. Ne legyünk már 5 évesek, akármilyen nehezünkre is esik, próbáljunk meg felnőni.
2016. augusztus 02. 09:54
|
|
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline
|
Szerinem inkább a zenével foglalkozzon, de ha ezt akarja, akkor tegye ezt. Azért megnézném egy filmben, szerintem lenne tehetsége hozzá. Bár eleinte biztosan furcsa lenne őt látni a tvben..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: