Az énekes az egyesült királyságbeli ELLE magazinnak vallott abbéli vágyáról, miszerint szívesen kipróbálná magát színészként.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zayn Malik Harry Styles nyomdokaiba szeretne lépni
2016. augusztus 01. 10:08
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 01. 10:09
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Ez szerintem kicsit kopyzás de ha ezt szeretné akkor tegye
Lehet hogy tehetséges szinész lenne.
2016. augusztus 01. 10:12
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Ahan!!! Hát ja. Azt hiszi a drága, hogyha majd ő is színészi pályát választ akkor ő lehet a nagymenő,mi? Én nem jósolok neki a színészkedésben jó utat, de nem az én életem, nem én szeretném ezt, hanem ő.
2016. augusztus 01. 10:54
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
A Fiúk a klubból sorozatba tökéletes lett volna
2016. augusztus 01. 11:13
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Hát nem is tudom, sokan azt hiszik hogy ha "tud" énekelni akkor már nyílván színészkedni, lehet hogy ő is. Nem láttam egyenlőre színészeti tudását szóval nem feltételezek semmit. A copyzásról meg annyit hogy ez egyáltalán nem az! Sok énekes lett színész, szóval nem értem a kreálmányokat hogy ő akkor most így meg úgy másolja Harryt.De ha valakinek boldogságot okoz olyan vádat emelni valaki felé amiről szó sincs akkor tegye.
2016. augusztus 01. 11:17
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Szerintem egyáltalán nem copyzás...
Bár én sem tudnám elképzeli színészként,de annó Harrynél is ezt írtam,de így utólag bele gondolva nagyot tévedtem..
Szerintem próbálja meg,megér egy esélyt, jó az ha több dologban vagy sikeres/tapasztalt..
Veszteni valója úgy sincs..
Én szurkolok neki egy ilyen rossz fiús szerep nagyon feküdne neki <33
Bár én sem tudnám elképzeli színészként,de annó Harrynél is ezt írtam,de így utólag bele gondolva nagyot tévedtem..
Szerintem próbálja meg,megér egy esélyt, jó az ha több dologban vagy sikeres/tapasztalt..
Veszteni valója úgy sincs..
Én szurkolok neki egy ilyen rossz fiús szerep nagyon feküdne neki <33
2016. augusztus 01. 12:57
azta de gyönyörű szemeid vannak, fiam.
igen, megragadtam a lényeget
igen, megragadtam a lényeget
2016. augusztus 01. 13:05
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Az éneklés az egy dolog... de a színészkedés az azért valami más. Másodszor nem tudom őt színészként elképzelni. Kamerákat egész életében látott, ezzel tisztában vagyok, de ő maga mondta hogy lámpalázas, még a Summer Time Ball-os fellépését is lemondta, mit kezdene magával, ha egy olyan ember szerepébe kellene belebújnia a kamerák előtt, aki ő valójában nincs? Amit én eddig láttam Zaynből, az alapján mondom hogy totálisan értelmetlen lenne színésznek felcsapnia. De mindegy, ő dolga. Nem hiszem hogy a színészkedéssel kellene jelen pillanatban törődnie, mikor tudtommal éppen most adott ki egy albumot. Én a helyében inkább fellépésekben gondolkodnék. Ja, hogy a nagystadionos turnékig nem fog eljutni mert lemondja minden második koncertjét? Bocsi, elfelejtettem... Kis kitérő...
Egyszóval éppen most ment szólóba, miért nem a zenei dolgaival törődik? Csak egy röpke kérdés, semmi több.
Egyszóval éppen most ment szólóba, miért nem a zenei dolgaival törődik? Csak egy röpke kérdés, semmi több.
2016. augusztus 01. 14:40
Idézet (Pityang @ 2016.08.01. 13:05)
Az éneklés az egy dolog... de a színészkedés az azért valami más. Másodszor nem tudom őt színészként elképzelni. Kamerákat egész életében látott, ezzel tisztában vagyok, de ő maga mondta hogy lámpalázas, még a Summer Time Ball-os fellépését is lemondta, mit kezdene magával, ha egy olyan ember szerepébe kellene belebújnia a kamerák előtt, aki ő valójában nincs? Amit én eddig láttam Zaynből, az alapján mondom hogy totálisan értelmetlen lenne színésznek felcsapnia. De mindegy, ő dolga. Nem hiszem hogy a színészkedéssel kellene jelen pillanatban törődnie, mikor tudtommal éppen most adott ki egy albumot. Én a helyében inkább fellépésekben gondolkodnék. Ja, hogy a nagystadionos turnékig nem fog eljutni mert lemondja minden második koncertjét? Bocsi, elfelejtettem... Kis kitérő...
Javaslom, hogy ezt gondold át mégegyszer. Miért is? Azért, mert bár valóban lemondta a Summer Time Ball-os fellépését, még nem jelenti azt, hogy innentől kezdve lemondja minden egyes fellépését. Szerintem meg igenis belefér egy ilyen botlás, mert tegyük a kezünket a szívünkre, mindenkivel megesik ez, nem kell ehhez sztárnak lenni. Egyébként meg az 1D-vel nyújtott teljesítményébe szorongásnak nyoma se volt. Nem tudom, miért nem lehet megbocsájtani egy sztárnak(gondolom neked sem sikerült, mert most felhoztad ellenérvként), azt egyszeri (max. kétszeri megtorpanást amit ugye Zayn diplomatikusan fel is vállalt) ilyen életforma mellet.
A filmforgatás meg tudtom szerint (javíts ki ha tévedek
"miért nem a zenei karrierével törődik" számtalan olyan énekest ismerünk, aki az zenélés mellett a színészkedéssel is foglalkozik. Szóval, azt gondolom úgy ahogy a többieknél, ez nála se lehetne kizárt. Jaaa, de várjunk csak Zaynről beszélünk, aki neked, ahogy elnézem nem a kedvenced (úgy ahogy neked ezen oldalon sokan mások).
"Csak egy röpke kérdés", neked miért is van bajod az ittlévő sztárok ugy kb. 60-70 százalékával? Elég régóta figyelem a kommentjeidet, és úgy általánosságban elmondható rólad, hogy neked mindenkiről megvan a véleményed, azonnal. Tényleg egyszerűen már kimondottan keresem a Pityang féle kommenteket, mert már alig várom, hogy láthassam éppen milyen negatív véleményt tudsz megírni egyetlen egy cikk hatására. Minimum, úgy beszélsz, mintha minden sztárnak belebújtál volna a bőrébe egy napra. Érdekes
2016. augusztus 01. 14:57
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Na ez a hét vicce de tényleg!!!! Ez az ürge ennél sótlanabb már nem is lehetne. Az egy dolog hogy jó a hangja, de a klipjeiben is csak van. Ha ezt megkeresik egy szereppel, akkor én is színésznek állok.
2016. augusztus 01. 16:36
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Nem tudom elképzelni színésznek. A hangja az fantasztikus, mindig is szerettem hallgatni, de érdekes és furcsa lenne számomra egy filmben vagy esetleg sorozatban látni a tévében, moziban. Mindenesetre szurkolok neki, érje el az álmát!
2016. augusztus 01. 17:14
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Idézet (desiré. @ 2016.08.01. 14:40)
Javaslom, hogy ezt gondold át mégegyszer. Miért is? Azért, mert bár valóban lemondta a Summer Time Ball-os fellépését, még nem jelenti azt, hogy innentől kezdve lemondja minden egyes fellépését. Szerintem meg igenis belefér egy ilyen botlás, mert tegyük a kezünket a szívünkre, mindenkivel megesik ez, nem kell ehhez sztárnak lenni. Egyébként meg az 1D-vel nyújtott teljesítményébe szorongásnak nyoma se volt. Nem tudom, miért nem lehet megbocsájtani egy sztárnak(gondolom neked sem sikerült, mert most felhoztad ellenérvként), azt egyszeri (max. kétszeri megtorpanást amit ugye Zayn diplomatikusan fel is vállalt) ilyen életforma mellet.
) nem a tömeg előtt történik, hanem a színésztársak előtt, az meg ugye csak nem több ezer ember.
"miért nem a zenei karrierével törődik" számtalan olyan énekest ismerünk, aki az zenélés mellett a színészkedéssel is foglalkozik. Szóval, azt gondolom úgy ahogy a többieknél, ez nála se lehetne kizárt. Jaaa, de várjunk csak Zaynről beszélünk, aki neked, ahogy elnézem nem a kedvenced (úgy ahogy neked ezen oldalon sokan mások).
"Csak egy röpke kérdés", neked miért is van bajod az ittlévő sztárok ugy kb. 60-70 százalékával? Elég régóta figyelem a kommentjeidet, és úgy általánosságban elmondható rólad, hogy neked mindenkiről megvan a véleményed, azonnal. Tényleg egyszerűen már kimondottan keresem a Pityang féle kommenteket, mert már alig várom, hogy láthassam éppen milyen negatív véleményt tudsz megírni egyetlen egy cikk hatására. Minimum, úgy beszélsz, mintha minden sztárnak belebújtál volna a bőrébe egy napra. Érdekes
Mindegy, te tudod. 
Talán a válaszod első felében van igazság, ezt aláírom, majd átgondolom, ok?
Abban igazad van hogy nem igazán kedvelem Zaynt, bár nem tudom hogy ez mennyiben függ össze azzal, amit írok róla. A kommentem nincs összefüggésben azzal, hogy utálom őt, mert nem a karrierje vagy a színészi törekvései vagy bármi mása miatt utálom.
Nem javítalak ki mert nem tévedsz, a színésztársak előtt szoktak forgatni, ami max. 20-30-40 ember maximum, igazad van. Éppen ezért mondtam azt, hogy "olyan ember aki ő valójában nincs". Amihez megint csak egy bizonyos mértékű önbizalom kell, amiben SZERINTEM Zayn nem bővelkedik.
De abban kérlek javíts ki ha tévednék, hogy teljesen más négy barátoddal a színpadra állni, mint egyedül énekelni több ezer ember előtt, én sem érezném magamat annyira feszélyezve, ha nem egyedül kellene kiállnom oda. Azon kívül a színpadon sem volt túl élénk személyiség, legalább is ahogyan visszanéztem a fellépéseit, nem leltem nyomát.
Az meg, hogy kritizálsz mert lehet nem szeretek olyanokat akiket te, na az meg teljesen értelmezhetetlen számomra. Ez egyrészt miféle összefüggésben van azzal, hogy nem kedvelem Zaynt, azt már csak meg szeretném kérdezni? Ha tényleg nyomon követed a kommentjeimet, akkor azt is tudhatod hogy csak bizonyos sztárokról szóló cikkek alá fűzök kommenteket, ami nem az itteni sztárok 60-70%-a, összesen jó ha hét különböző sztárról szoktam véleményt nyilvánítani. És igen, valszeg őket tényleg nem szívelem, ha pedig mégis, akkor azzal nem értek egyet amit tesznek, mondanak, ... és így tovább. És az lehet hogy negatív vagyok, de senki sem kéri hogy olvasd a kommentjeimet. Ha ott áll a nevem nyugodtan elgörgethetsz, ezzel meg is van oldva a probléma. De te tudod...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: