Teen Choice Awards 2016: ők a nyertesek!
2016. augusztus 01. 10:27
|
|
Vlover13×Suicide Squad× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.28. Hozzászólás: 2154 Csatolások: 88 Azonosító: 241895 offline
|
Őszintén gratulálok a nyerteseknek! Nagyon meglepődtem hogy Lele Pons nyerte a Viner kategóriát,de egyben örülök is neki
Kedvenc Tv-s párosnak,Ashlyeinek és Tylernek valamint a Fifth Harmonynak szurkoltam a legjobban! Még egyszer gratula nekik
2016. augusztus 01. 10:28
|
|
CimFam |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 517 Csatolások: 0 Azonosító: 256999 offline
|
Na, akkor nézzük:
-Ross Lynch! Gratulálok kedvenc színészem!:-*
-Christina Grimmie! Gratulálok, hogy még halálod után is díjat nyersz! Ez nem sikerül mindenkinek! Nyugodj Békében!
-Zendaya! Gratulálok, nem számítottam Rád!
Rajtuk kívül még gratulálok:
-Selena Gomez
-Justin Bieber
-1D
-Beyoncé
-Ariana Grande
-Demi Lovato
-DNCE
-Fifth Harmony
És egyébként Mindenkinek!
<3<3<3
-Ross Lynch! Gratulálok kedvenc színészem!:-*
-Christina Grimmie! Gratulálok, hogy még halálod után is díjat nyersz! Ez nem sikerül mindenkinek! Nyugodj Békében!
-Zendaya! Gratulálok, nem számítottam Rád!
Rajtuk kívül még gratulálok:
-Selena Gomez
-Justin Bieber
-1D
-Beyoncé
-Ariana Grande
-Demi Lovato
-DNCE
-Fifth Harmony
És egyébként Mindenkinek!
2016. augusztus 01. 10:34
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Little mix. Egyszer golt hol nem volt. 1D. OMG
2016. augusztus 01. 10:35
Nagyon örülök a sok PLL nyertesnek meg a Little Mixnek.
2016. augusztus 01. 10:44
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
A Deadpoolnak nagyon orulok,valamint Deminek is,de vannak amikkel nem ertek egyet...
De mindegy! Gratulalok!
De mindegy! Gratulalok!
2016. augusztus 01. 10:59
Dylan *-* Teen Wolf *-* 5 Second of Summer *-* Little Mix *-* Christina *-*
2016. augusztus 01. 11:09
Juj gratulálok mindenkinek. *.*
5SOS ♡ Ariana ♡ Selena
5SOS ♡ Ariana ♡ Selena
2016. augusztus 01. 11:24
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
van amivel nem értek egyet de ez van
Örülök hogy Christina Grimme még a halála után is nyer díjakat, nyugodj békében
Jen számomra a superhero természetes hogy ott van a listán a világ legjobb filmjével
Viszont én Shawn Mendes-t hiányolom a treat you better című dalával együtt, vagy bennem van a hiba és csak én imádom azt a számot?
Örülök hogy Christina Grimme még a halála után is nyer díjakat, nyugodj békében
Jen számomra a superhero természetes hogy ott van a listán a világ legjobb filmjével
Viszont én Shawn Mendes-t hiányolom a treat you better című dalával együtt, vagy bennem van a hiba és csak én imádom azt a számot?
2016. augusztus 01. 11:39
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Dylan O'Brien
Ennél büszkébb már nem lehetek!
Ő a legnagyobb példaképem. Aki elhiszi elhiszi, aki nem az nem, de szerelem volt első látásra. Megérdemli a világ összes boldogságát, és a legnagyobb sikereket kívánom neki
Pretty Little Liarsnak is gratulálok, meg persze a Haleb párosnak
Nem hiszem el, hogy ilyen tehetségtelen "énekesnők" is nyernek, mint szalonna gomez.
Ő a legnagyobb példaképem. Aki elhiszi elhiszi, aki nem az nem, de szerelem volt első látásra. Megérdemli a világ összes boldogságát, és a legnagyobb sikereket kívánom neki
Pretty Little Liarsnak is gratulálok, meg persze a Haleb párosnak
Nem hiszem el, hogy ilyen tehetségtelen "énekesnők" is nyernek, mint szalonna gomez.
2016. augusztus 01. 11:41
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Én is a divat kategórián akadtam ki:D
elég vicces xd
elég vicces xd
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: