J.K. Rowling hivatalosan is végzett Harry Potterrel
2016. augusztus 01. 11:41
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Tökéletes befejezése volt. Írjon új könyveket, új történeteket, ne rontsa el a Harry Pottert.
2016. augusztus 01. 11:43
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Idézet (Dorisia @ 2016.08.01. 09:15)
Rám ne ugorjatok légyszi, de szerintem Hermione NEM fekete! Félre ne értsetek, nem azért vagyok felháborodva, mert bármi bajom lenne a feketékkel, mert a bőrszín nem fontos, de így nem is hasonlít Hermione-ra. A reakcióm akkor is ugyanez lenne, hogyha egy orosz szupermodell játszaná. Kell egy fekete a főszerepbe, de miért is? Ha nem úgy van megírva, akkor ne legyen! Ez nem valami szabványkönyv. Mindenki tudja, hogy a bőrszíned nem számít, mert amúgy meg a külsőd sem, mert az a fontos, ami belül van, de kérlekszépen, nem egy színdarabban. Hermione karakterének része az, hogy fehér. Ugyanúgy, mint hogy bozontos a haja és a szemöldöke és emberfeletti memóriája van. De most komolyan. Ne legyen vele semmmi bajunk, értem én, de megnézném mi lenne a reakció, ha Michael Jordant, teszem azt egy svéd férfi játszaná...
2016. augusztus 01. 17:42
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
A Harry Potterrel Rowling maradandót alkotott, de valahogy ez a rész szerintem nem fogja megközelíteni azt a régi feelinget. Azzal én is egyetértek, amit Dorisia írt.
2016. augusztus 01. 18:18
|
|
tini02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.29. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 244307 offline
|
Talán már ez is fölösleges. Tökéletes az egész sorozat, csak elrontanák, ha tovább húznák. Abból csak a pénz beszélne. Ez egy jó lezárás lesz (Hermióne fekete bőrrel-hajjal?? pls az nem lehet ő, esetleg Ron második felesége XD ) és kész. Mondjuk az kár, hogy a színdarabot csak ott játsszák Londonban. De hátha olyan jó lesz, hogy még Magyarországra is eljut.
2016. augusztus 01. 22:46
|
|
Dóri1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 68 Azonosító: 189093 offline
|
Ez mi a ... ? Ne már???? kik ezek a színészek???? szerintem az eredeti színészekkel kellet volna ezt is! szerintem nem mondtak volna nemet !!! ez így nagyon gáz. lesz... de nekem ez csak egy film lesz, lehet megnézem ... de nekem vége lett a Harry Potter sorozat, akkor a Halál ereklyéivel... ez fos lesz. na mind1 nekem ez a vélemányem.
2016. augusztus 02. 08:15
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
A cursed child csak egy színdarab lesz, nyilván csak az megy el rá akit valóban érdekel, még ha mások is a színészek.
Engem érdekel, de a valóságban csak a könyvet fogom elolvasni, ami valójában csak egy forgatókönyv szerűség.
Szerintem ez egyébként nem szomorú, hanem öröm, hogy végre lezárja, csak akkor valóban tegye azt. Ki lett adatva pl. a Bogár Bárd meséi is meg a Legendás állatok és megfigyelésük. Utóbbiból film is készült, ami véleményem szerint kassza siker lesz, de legyen elég ennyi.
Szerintem mindenki boldog. Én ennél többet már csak bőrlehúzásnak gondolok, ne legyen erőltetve inkább.
Engem érdekel, de a valóságban csak a könyvet fogom elolvasni, ami valójában csak egy forgatókönyv szerűség.
Szerintem ez egyébként nem szomorú, hanem öröm, hogy végre lezárja, csak akkor valóban tegye azt. Ki lett adatva pl. a Bogár Bárd meséi is meg a Legendás állatok és megfigyelésük. Utóbbiból film is készült, ami véleményem szerint kassza siker lesz, de legyen elég ennyi.
Szerintem mindenki boldog. Én ennél többet már csak bőrlehúzásnak gondolok, ne legyen erőltetve inkább.
2016. augusztus 02. 09:42
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Fájó szívvel de igen ennek ideje h vége legyen, de várom h az írónő vmi teljesen újjal drukkoljon elő az is biztos h ugyan ekkora sikere lesz mint Harry Potternek.
2016. augusztus 02. 16:40
Azért örülök a folytatásnak! Egyszer minden véget ér! A Harry Potter így is egy csodálatos világ!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: