Harry Potter és az elátkozott gyermek lesz a sikeres könyv és filmsorozat utolsó része, ez most már hivatalos.
A teljes cikkhez kattints ide!
J.K. Rowling hivatalosan is végzett Harry Potterrel
2016. július 31. 23:15
|
|
wewearblackbanshee queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.31. Hozzászólás: 1389 Csatolások: 72 Azonosító: 258531 offline
|
Aaah nemár
Nagyon imádom a HP könyveket és a filmeket is egyaránt, jó lesz valami újat olvasni/látni, bár kicsit szomorú, hogy itt lesz vége... bár egyszer mindennek vége, nem de?
2016. augusztus 01. 00:33
De azt sem írják, hogy fekete, mivel nem az. A fekete bőrűeket direkt úgy írja a könyv, és a filmben is úgy castingoltak többnyire.
Egyébként lényegtelen, bár szerintem ez nem rasszizmus, ha kijelentjük, ez nem így van a könyvben. Ez olyan, mintha Harry lenne fekete bőrű.
Egyébként lényegtelen, bár szerintem ez nem rasszizmus, ha kijelentjük, ez nem így van a könyvben. Ez olyan, mintha Harry lenne fekete bőrű.
2016. augusztus 01. 00:48
|
|
kolozskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 207256 offline
|
Kicsit meghökkentem én is Hermione bőrszínén, dehát a változatosság kell. Én imádom a hp-t, de nem bánom hogy ezzel le van zárva. Így szép kerek lesz véleményem szerint.
2016. augusztus 01. 01:01
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Semmi se tarthat orokke.Kicsit szomoru vagyok,megertem a donteset. deSajnalom hogy vege mert nagyon kotodik a gyerekkoromhoz.Orulok hogy itt zarja le az Elatkozott gyermek-nel,mert igy ahogy van tokeletes. Alig varom hogy a szovegkonyv magyarul is megjelenjen.
2016. augusztus 01. 07:18
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Nem vagyok rajongó,sose láttam 1 percet se belőle de jó benyomást keltett bennem ez a könyv,addig ameddig...valaki el nem mondta,hogy az 1 könyvet Rowling egy alig ismert szerzőtől,aki már rég halott,volt,ellopta,és a két könyv kísértetiesen hasonlít egymásra. Csak a két könyv címe és a szereplők neve más. Rowlingot meg is kérdezték erről,de ő persze tagadta. Na ne,pont véletlenül! Azta! Hát,ezt a sztorit első hallásra nem is hittem el,de ahogy utána néztem...tényleg igaz!
2016. augusztus 01. 08:58
|
|
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline
|
A Harry Potter sorozaton nőttem fel, ha nem olvastam ki hétszer, hát egyszer se. De én ezt a színdarabot nem fogom megnézni, nálam Harry sztorija a Halál Ereklyéiben lezárult...
2016. augusztus 01. 09:04
Legyen is az, ennyi Harry Potter egy életre elég volt.
2016. augusztus 01. 09:07
|
|
diamondnonaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.01. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 235392 offline
|
Kíváncsi vagyok az utolsó részre, de számomra a Halál Ereklyéivel lezárult a Harry Potter történet.
2016. augusztus 01. 09:15
|
|
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline
|
Rám ne ugorjatok légyszi, de szerintem Hermione NEM fekete! Félre ne értsetek, nem azért vagyok felháborodva, mert bármi bajom lenne a feketékkel, mert a bőrszín nem fontos, de így nem is hasonlít Hermione-ra. A reakcióm akkor is ugyanez lenne, hogyha egy orosz szupermodell játszaná. Kell egy fekete a főszerepbe, de miért is? Ha nem úgy van megírva, akkor ne legyen! Ez nem valami szabványkönyv. Mindenki tudja, hogy a bőrszíned nem számít, mert amúgy meg a külsőd sem, mert az a fontos, ami belül van, de kérlekszépen, nem egy színdarabban. Hermione karakterének része az, hogy fehér. Ugyanúgy, mint hogy bozontos a haja és a szemöldöke és emberfeletti memóriája van. De most komolyan. Ne legyen vele semmmi bajunk, értem én, de megnézném mi lenne a reakció, ha Michael Jordant, teszem azt egy svéd férfi játszaná...
2016. augusztus 01. 09:28
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Ha engem kérdeztek már ez is több volt a soknál, annyira nyilvánvaló volt hogy addig akarják tekerni meg csavarni a történetet, ameddig csak lehet. Na és vajon miért? Ezt a kérdést meg sem kell válaszolnom, mert szerintem mindenki tudja rá a választ. Amondó vagyok hogy sokkal jobb lett volna a történet illúziója, ha az Elátkozott Gyermek soha sem készült volna el, úgy volt teljes a sztori és kész. De nem, neki persze még kellett tekernie egyet a dolgon...!
2016. augusztus 01. 10:10
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Nem ezt mondta akkor is,amikor befejezte az utolsó részt? Félreértés ne essék, én imádom a Harry Pottert, de nekem már sok a különleges állatok és ....., és az elátkozott gyermek. Persze meg fogom nézni ezeket is, de ez már nem lesz ugyanolyan. Szerintem kezdjen bele valami másba is, a krimi könyvei mellett
2016. augusztus 01. 10:42
|
|
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline
|
Tökéletes vége volt...
Harry Potter sorozatához nem is kell több.
Harry Potter sorozatához nem is kell több.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: