A hét legnépszerűbb celebfotói
2016. július 30. 20:21
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Dakota mit csinál a másik kezével?! xD Taylor és Selena aranyosak a képen hm Taylornak akkor még göndör fürtjei voltak.
Annak meg örülök hogy készül a Rise hivatalos videoklippje mert az előzőből nagyon hiányoltam Katyt de hálistennek ez az imám is meghallgatásra talált! xD
2016. július 30. 21:13
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Shawn és Selena képe a legjobb.
2016. július 30. 21:33
Adam:
Rihanna: Kinek mi a gyönyörű.
Taylor: Nagyszerű!
Selena: Biztos sugárzik, én nem látom.
Demi: Gyönyörű!
Katy: Nagyon kíváncsi vagyok.
Kendall: Nagyon érdekes.
Kim: Azért ne aggódjon. Majd menjen el leszívatni a háját.
Justin: Háát .. Oké.
Shawn: Aranyosak.
Calvin: Fú, ez nagyszerű! Egy álom vált valóra!
Dakota: Majd ő is átmegy ribizlinek, vagy mi?
Lady: Tragédia!
Britney: Nagyon aranyos!
Eva: Öööö .. Oké!
Lucy: Káprázatos? Nem hinném!
Rihanna: Kinek mi a gyönyörű.
Taylor: Nagyszerű!
Selena: Biztos sugárzik, én nem látom.
Demi: Gyönyörű!
Katy: Nagyon kíváncsi vagyok.
Kendall: Nagyon érdekes.
Kim: Azért ne aggódjon. Majd menjen el leszívatni a háját.
Justin: Háát .. Oké.
Shawn: Aranyosak.
Calvin: Fú, ez nagyszerű! Egy álom vált valóra!
Dakota: Majd ő is átmegy ribizlinek, vagy mi?
Lady: Tragédia!
Britney: Nagyon aranyos!
Eva: Öööö .. Oké!
Lucy: Káprázatos? Nem hinném!
2016. július 30. 21:41
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Sirok Dakotan, hát nagyon elhiszi magárol ez a nő
Amúgy nekem az eheti képek annyira nem jöttek be, talán Lucye a legszebb mindközül...
Amúgy nekem az eheti képek annyira nem jöttek be, talán Lucye a legszebb mindközül...
2016. július 30. 22:05
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
ÚÚÚÚÚristen, én imádom selcsi gomzcsit, mert hát azzal az ötéves pofával meg 20 kiló sminkkel olan nagyon káprázatos! Pff
2016. július 30. 22:17
|
|
sneziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 244154 offline
|
Katerina Kat. Légyszíves mondd már meg nekem, hogy attól miért lenne csúnya Selena, mert kislányos az arca?
Egyébként keress rá a smink nélküli képeire:) Meglepődnél, hogy neki mégis mennyire felismerhető az arca abban a "20 kiló" sminkben.
2016. július 30. 22:44
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Katerina Kat szerinted rossz az h az arca Selnek mert kislanyos ?! Orulnek ha nekem lenne ien az arcom es Sel attol egyedi es gyonyoru (velemenyem szerint ) h ien bajos az arca Sel szerinetem nem 20 kilo vakolatnak nem mondanam azert
mert ha 20 kilo vakolat lenne rajta Selena felismerhetetlen lenne a kepeken es minden ember am valtozik es h 20-on nehany evesen is ien kislanyos az arca hth istenem .. Am meg egyszeru lany botranyoktol ugy ahogy mentes szvl illik hozza az a kislanyos gyermeki arc tudod ha te pl.: 15 lennel(fogalmam sincs mennyi vagy csak tippeltem ) kivancsi lennek h te a kora vent vagya bajos gyermeki arcot valasztanad ...Snezzi egyetertek am veled
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: