Starity

15 ritka történelmi fotó – I. rész

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 30. 21:48 #61
- törölt felhasználó -    
Nagyon érdekes cikk! Örülnék,ha több ilyen is lenne az oldalon. laugh.gif
2016. július 30. 22:56 #62
Astoria
Astoria
új tag

StátuszLa vie est difficile,mais tres magnifique :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 26
Csatolások: 0
Azonosító: 230834
A 10-es nagyon megfogott. Mennyi szornyuseg lehetett a taborokban es ezt atelni meg szornyubb ...a koncentracios taborok nalam egy nagyon erzekeny tema, felfoghatatlan, hogy mi ertelme van az embertarsaink legyilkolasanak!
2016. július 31. 09:38 #63
Justine.
Justine.
visszatérő vendég

StátuszI'm happy princess.
Hozzászólás: 266
Csatolások: 14
Azonosító: 257107
Hát ez fura...
2016. július 31. 11:46 #64
- törölt felhasználó -    
Érdekes képek, szeretem az ilyen cikkeket. smileeee.gif
2016. július 31. 13:39 #65
PeaceLoveEmpathy
PeaceLoveEmpathy
Hozzászólás: 656
Azonosító: 226425
"Abrobatikusok egyensúlyoznak az Empire State Building párkányán..."
miközben az Empire State Building látszódk a háttérben..értem én,persze biggrin.gif
2016. július 31. 14:47 #66
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Egy újabb érdekes cikk! smileeee.gif PeaceLoveEmpathy szerintem te a Chrysler Building-re gondolsz. Az Empire State Building nincs a háttérben.
2016. július 31. 14:57 #67
poppy19
poppy19
visszatérő vendég

Státuszgone with the wind
Hozzászólás: 476
Csatolások: 4
Azonosító: 242580
Fantasztikus cikk lett! smileeee.gif
2016. július 31. 18:55 #68
katherine0813
katherine0813
Hozzászólás: 597
Azonosító: 250792
Én a legjobban a 2, 5, 7, 9-eseken érzékenyültem el, a legtöbbet pedig a 8-ason nevettem. A 15-ös pedig... lenyűgöző. Már persze nem abban az értelemben. Tragikus, hogy egy ilyen fiatal nő öngyilkos legyen, az öngyilkosokat pedig mélyen elítélem, de ez a nő valami hihetetlen gyönyörű. Még a halál sem csúfította el. A nagy eséstől/becsapódástól minimum azt várná az ember, hogy tiszta vér vagy ilyesmi lesz, de ő nem. Még a halálakor is csodaszép. Az arca gyönyörű. Megrázó, hihetetlen és megdöbbentő
2016. július 31. 19:26 #69
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

StátuszMerj elni meghalni barki tud
Hozzászólás: 417
Azonosító: 255101
Ezek is annyira szornyu dolgok de a cikk jo lett amugy de azt nem hiszem el h kulfoldon ekkora nagy volt a rasszizmus emberek haltak meg es olyan kulonleges kepesegel rendelkeuo emberek voltak de van a tarsadalomnak egy rossz erenye ez pedig az ,irigyseg ' es h minden kisebbsegi ember csoportott egy kalap ala vesznek emberek haltak meg a koncentracios taborokba es olyan urugyel h furdeni mennek ez nem normalis h gazt szabaditottak be abba a szobaba ha erre gondolok mindig konnybe labad a szemem es egy furcsa erzes fog el de a tanult emberek nem szeretik a rasszizmust sot elvetik pont ez az h a 8 osztalyos bunko emberek itelnik el az ien tanult kisebbsegi embereket ( es a 8 osztalyosba senkit nem akarok megserteni de a 70%-aban sajon ez van ) mivel ha tovabb tanultak volna azt is tudtak vlna h mi az a kisebbseg de ezek a bunko embereknek. Csak annyi van az eszebe h en jobb vagyok nala mivel nem vagyok kisebbseg es hordjuk le minden fele budos bunkonak hth ez szomoru .....Nezzegetem a minap az egyik kozosegi magyar kozosegi oldalt es volt ez h egy sarga kis kacsa le ciganyozza a fekete kiskacsat engem ekkor akkora mereg es duh fogott el h h mereszelnek ilyet csinalni es magyarorszagon is akkora nagy rasszizmus van sajnos (nem akarok megbantani senkit es semmit ...) De mondok valamit a ciganyok is ugyan olyan emberek mint ti vagytok lehet h szegenyebbek de lehet h tele vannak penzel es ez a baj az emberekbe ha a kisebbsegnek nics penze azert utaljak az emberek ha van akk azert es mielott meg irnatok h egyik kisebbsegi csoportnak sincs penze hth de van ... Az USA-ban is neger ember nem ihatott kavet a munkahelyen es volt h nem szolgaltak ki a boltokba ez annyira szomoru .... es az is eleg szomi h szegregalt volt az iskola anno mert abbol az iskolabol is velemenyem szerint tanult ott orvos jogasz ugyved tudos stb .. Mert ebbe az emberekbe benne van az elszantasag (nem mintha a masikba nem de ebbe nagyobb ) es akarat h most igenis megmuataom azoknak az embereknek akik ketelkedtek bennem h vagyok valaki es leszek is no meg ezek az emberek annyit szenvedtek h ugy gondoljak tovabb kell menniuk mivel a csaldjanak jobb eletet akar ....
2016. július 31. 20:01 #70
peaceandlove
peaceandlove
Hozzászólás: 1625
Azonosító: 233941
szomorú időszakok ezek a háborúk,de ezek a képek is mutatják azt az időszakot,amit nem szabad elfelejtenünk...szép összefoglaló lett smileeee.gif
2016. július 31. 20:10 #71
katherine0813
katherine0813
Hozzászólás: 597
Azonosító: 250792
Sütikexdd: az írásodból ítélve te sem rendelkezhetsz többel 8 általánosnál. Több dolog is hibás amit leírtál (és most nem a helyesírásodról beszélek, ami ugye nincs). Először is: a legtöbb ilyen kegyetlen ember igen nagy tudással rendelkezett. Vagyis annak ellenére, hogy kegyetlenek voltak, sokan egyetemet is végeztek. Nem nagyon lehet politikus abból, akinek nincs meg ehhez a végzettsége. Valahonnan indulni kell. Hitler például hivatásos festő volt. Lehet, hogy mint ember szörnyű volt, de festeni valóban tudott, azt meg kell hagyni. A romákról pedig annyi, hogy igen, valóban vannak rendes roma emberek, én is ismerek párat, akik valóban rendes tisztességes emberek. De a "népük" (ha lehet ezt mondani, ugyanis a nép az, aminek van országa, ők pedig tulajdonképpen betolakodtak más országba) önmagába rossz. A nagy részük szegény, ami azért van, mert tudatlanok. És nem amiatt azok, mert esetleg nem találnának iskolát. Hanem mert ők nem akarnak tanulni. Valamint nagyon rosszindulatúak. Persze, szinte mindenki az, függetlenül attól, hogy milyen fajba tartozik, de mégis többször van az, hogy roma csinált ilyen meg olyan bűncselekményt, mint magyar. Nem szép valakit azért elítélni, mert roma, de valóban azt kell mondani, hogy jogos, tekintve hogy miket művelnek.
A zsidókról pedig: hatalmas kegyetlenség volt Hitler részéről ez a holokauszt. De ami mostanában folyik. Persze, gyászoljuk és sajnáljuk a zsidókat emiatt, de ez az egész már a pénzről szól (bár ne csodálkozzunk, hiszen zsidókról van szó). Akkora zsidópropaganda ez. Kihasználják a mostani zsidók az akkor meghaltak "hírnevét" (már bocsánat a kifejezésért). A Saul fia egy példa erre. A rendező zsidó (mily meglepő). A film pedig borzalmas. Ez a pasi is csak azért csinált ebből filmet, mert ez a téma nagy pénzt hoz a konyhára. De persze, érthető, abból kell táplálkozni ami jobban megéri. A Sorstalanság is szörnyű volt. Én láttam például a Zongorista című filmet, amit félig csukott szemmel néztem végig, mert olyan tragikusan mutatott be mindent. De szerintem egy filmből nem kell hatot csinálni. Ott van a Zongorista ami konkrétan ugyan az mint a Saul fia vagy bármi más zsidópropaganda film. Persze más a történetvezetés, de csak azért, hogy eladható legyen. És biztosan még tucatnyi filmet fognak csinálni a zsidók a II. VH-ból, mert megéri nekik...
2016. július 31. 21:34 #72
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Jó cikk!
Annyira,hogy többet nem is bírok írni,elállt a szócsövem:D
Amúgy kicsit sok az ilyen jellegű cikk,kicsit kezdem unni(nem csúfolásból mondom,tudom,milyen sok idő elkészíteni egy ilyet)
2016. július 31. 22:54 #73
Bius2002
Bius2002
visszatérő vendég

Státusz"A világ öngyilkos hajlamú. Hiába mentjük meg, újra felköti magát."
Hozzászólás: 144
Azonosító: 238037
Nagyon nagyon szuper cikk lett!!! biggrin.gif
2016. augusztus 01. 00:41 #74
- törölt felhasználó -    
Imádom az ilyesfajta cikkeket, ez is csodálatos lett!
2016. augusztus 01. 08:37 #75
ramio
ramio
delaney

Státusztalán egy napon majd újra
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
A 13. kép lenyűgöző. Viszont a 14-en csak nevetni tudtam, nagyon jó.
2016. augusztus 01. 16:23 #76
Vanus94
Vanus94
visszatérő vendég

StátuszIf you have Ghost you have everything.
Hozzászólás: 225
Csatolások: 170
Azonosító: 162205
Nagyon jó cikk! Érdekfeszítő. smileeee.gif
2016. augusztus 01. 21:44 #77
virgi09
virgi09
i'm a sinner bitch

StátuszAz "izé" olyan mint a Raffaello...többet mond minden szónál.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 10
Azonosító: 240469
Nagyon elgondolkodtató és érzelmeket közvetítő képek.
2016. augusztus 01. 23:27 #78
kolozska
kolozska
új tag

Státuszi'm gonna change you like a remix than i raise you like a phoenix!
Hozzászólás: 71
Azonosító: 207256
Hátborzongató végignézni, de pont ezért fantasztikus!
2016. augusztus 02. 21:01 #79
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
De szeretem az ilyen cikkeket!
2016. augusztus 02. 22:09 #80
shadoww
shadoww