A pofám leszakad, hogy egy kifinomult, történelmi stílusághoz meri hasonlítani a feleségét...
Pucérkodással akarja fenntartani a "karrier"-jét. Csak szerintem undorítóak?
Kanye West: „Ha Kim nem pucérkodna, az olyan lenne, mintha Adele nem énekelne”
2016. július 29. 15:50
|
|
Kittyblack1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 243209 offline
|
2016. július 29. 17:32
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Az érthető,hogy ő szereti a feleségét meztelenül látni,de az nem azt jelenti,hogy mások is
2016. július 29. 18:27
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Ja ez a Kim tényleg egy mondernkori reneszánsz festmény... Tudja mikor... Egy régi reneszánsz festményt nem szoktak sminkkel meg implantátumokkal tömni de még egy modernt se... És hihetetlen hogy vannak akinek az ilyen mű nők tetszenek ez olyan felszínes... Melyik pasinak tetszik ma már a természetes szépség? Nagyon ritka... Minden pasi a cicababákra bukik holott vannak szép lányok is akik ribanckodás meg két kiló vakolat nélkül is jól tudnak kinézni bezzeg az olyanok egyiket sem érdekli... Jó van kivétel de ritka ez manapság! :/
2016. július 29. 22:27
|
|
MrsFeltonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 255981 offline
|
Öhmm.. Most miért Kimet kell cseszegetni? Kanye mondott hülyeséget, az meg hogy Kim pucérkodik az csak az ő dolguk.. Bár elég fura, hogy 35 évesen, 2 gyerek mellett mutogatja magát. Mondjuk más sztárok is csinálnak ilyet
2016. július 29. 22:28
Érthető, hogy szereti pucéran látni, mivel mégis csak a feleségéről van szó. De ez nem azt jelenti, hogy az egész ország egyet is ért vele.
2016. július 29. 23:02
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Reneszánsz kori festmény? Ehhez akarja hasonlítani a plasztikával telenyomott Kim-et?
Én megértem, hogy szereti meztelenül látni a feleségét, de könyörgöm, ne az egész világ előtt.
És mi az, hogy olyan mintha Adél nem énekelne?:'D
Ja bocs, igaza van, ha Kim nem csinálná a kutya se figyelne rá, megértem...
Én megértem, hogy szereti meztelenül látni a feleségét, de könyörgöm, ne az egész világ előtt.
És mi az, hogy olyan mintha Adél nem énekelne?:'D
Ja bocs, igaza van, ha Kim nem csinálná a kutya se figyelne rá, megértem...
2016. július 30. 12:28
Hagyjuk már, Kanye csak kiéli magát egy magazinnak... Otthon induljon be a feleségére, ne így.
2016. július 30. 12:55
Azért Kim nyugodtan megtarthatná magát a férjének.
2016. július 30. 13:48
Hát, ha én Kanye helyébe lennék, már rég kipenderítettem volna Kim-et. És akkor Arról ne is beszéljünk, hogy két gyermekes édesanya, ugyebár.
2016. július 30. 15:39
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Hat ha Kim ezt szereti csinálni......
2016. július 30. 15:58
Mit lehet erre mondani....? :/
Sajnálatos dolog,hogy egyikük sem gondol bele abba,hogy North és Saint életére is hatással lesz az összes meggondolatlan döntésük... -botrányok,meztelen fotók,Kim egész estés családi filmje...khm...
Sajnálatos dolog,hogy egyikük sem gondol bele abba,hogy North és Saint életére is hatással lesz az összes meggondolatlan döntésük... -botrányok,meztelen fotók,Kim egész estés családi filmje...khm...
2016. július 31. 14:33
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Nagy iq harcos ez a kanye. Nem azzal van a baj, hogy ilyen képeket készít, hanem azzal, hogy közzé is teszi...
off:
Akinek kell(ene) KIM lapja, az jövő vasárnapig írjon egy klassz életrajzot neki és küldje el priviben (PÁLYÁZAT) címmel. Aki nem így tesz, azt nem veszem figyelembe.
A legjobb életrajz beküldjő kapja a lapot és nyilvánvalóan csak 1 embernek tudom odaadni, így a többiek legyenek majd megértőek. Viszont, aki jelentkezik, annak megnézem a többi lapját is, hogy rendben van-e ez is szerepet fog játszani abban, hogy ki kapja meg.
off:
Akinek kell(ene) KIM lapja, az jövő vasárnapig írjon egy klassz életrajzot neki és küldje el priviben (PÁLYÁZAT) címmel. Aki nem így tesz, azt nem veszem figyelembe.
A legjobb életrajz beküldjő kapja a lapot és nyilvánvalóan csak 1 embernek tudom odaadni, így a többiek legyenek majd megértőek. Viszont, aki jelentkezik, annak megnézem a többi lapját is, hogy rendben van-e ez is szerepet fog játszani abban, hogy ki kapja meg.
1 felhasználónak tetszik:
Shenayla
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.