A rapper a Harper's Bazaarnak vallott arról, hogy büszke felesége telt idomaira.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kanye West: „Ha Kim nem pucérkodna, az olyan lenne, mintha Adele nem énekelne”
2016. július 29. 10:48
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. július 29. 10:59
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
A nagy szívük? A nagy szívük?! Hahahahahaha! Ezen is csak röhögni tudok esküszöm. Legalább eszük lenne, nem olyan nagy mint az a nagy szív amit említettek, de legalább annyi lenne hogy ne beszéljen marhaságokat Kanye sem! Itt nem arról van szó hogy az lenne természetes hogy Kim meztelenül szelfizik, csinálja csak... de 1. Miért kell őket közzétenni a közösségi oldalakon, mit gondol, a kanos férfirajongóin - akik Kanyen kívül talán még négyen lehetnek, mind az öt rajongója el kellene hogy ássa magát - kívül ki a fenét érdekel még hogy mekkora a melle, meg mennyire szétszabatta már magát?! A teste a plasztikai sebészek kezeinek munkáját dicsérik semmi mást, Kim miért büszke az idomaira, ha kiperkált érte fél vagyonokat, csak hogy tömjék ki őt szilikonnal...? 2. Egy többgyerekes családanyának igazán nem az lenne a dolga hogy meztelenül tükörszelfizzen, kíváncsi vagyok mit fog majd róla gondolni úgy kemény tíz év múlva majd a lánya, ha látja hogy mekkora egy ízléstelen, gátlástalan kapcarongy volt az anyja, már bocsánat. 3. Lehet hogy nekem vannak hibás elképzeléseim egy szép női alakról, de... vannak olyan lányok és nők akiknek kifogástalan alakjuk van, holott egyáltalán nincs modellalkatuk, de Kim formái nem csinosak hanem ízléstelenek, ha engem kérdeztek. Ez nem szép, nem ilyen alakja van egy normális embernek. És komolyan erre büszke?
Jó, tehát ha egy énekesnőnek - főleg egy olyan tehetségesnek mint Adele - abból kell megélnie hogy énekel, és ezért énekel, akkor nekik is természetes hogy meztelen szelfikkel meg szexvideókkal keresnek botrányon napi betevőt? Hát gratula, csak ennyit fűznék hozzá, gratula!
Jó, tehát ha egy énekesnőnek - főleg egy olyan tehetségesnek mint Adele - abból kell megélnie hogy énekel, és ezért énekel, akkor nekik is természetes hogy meztelen szelfikkel meg szexvideókkal keresnek botrányon napi betevőt? Hát gratula, csak ennyit fűznék hozzá, gratula!
2016. július 29. 11:22
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Nem szeretem Kimet de ha a férje büszke rá és imádja a testét és a fotókat akkor nincs is miért aggódnia Kimnek, mert az a fontos h a férje mit gondol. Bár azért én nem mutogatnám magam két gyermekes anyukaként de mivel nincs sok esze a hölgynek így marad az hogy a testét mutatja.
2016. július 29. 11:25
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Hát...ez aztán érdekes lett, Kanye egy hatalmas zseni
de attól még nem lenne elég, ha csak a férjének mutatja magát esténként, és nem a fél világnak?!?
istenem..
2016. július 29. 11:56
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Jézusom, ez már beteg hasonlat. Ember, sokkal szebb női alakok vannak az egész földön, mint ennek a természetellenes alakú nőnek. Az meg más dolog hogy a meztelen képeit, leginkább szelfieit, teszi közzé az egész közösségi hálón. Mert ott mindenféle kanos barom talál rá. szal én nem értem ennek a lényegét, de hogy őszinte legyen, a cikk létrejöttével sem igazán értek egyet, de mindegy is. és olyannal dobálózni hogy ha Kim nem lenne pucér az olyan lenne mintha Adle nem énekelne, már kínosan különböző. Mert, Adele énekes, jó én annyira nem bírom, de nem ez a lényeg, sokat dolgozik hogy elérjen valamit erre a cikkben említett Kim egy szexuális tartalmú vidóval lett közismertebb. Azért a kettő szerintem nem igazán kapcsolódik egymáshoz. Szóval én csak gratulálni tudok ennek a "csodálatos" sztárpárhoz. Tényleg.
2016. július 29. 12:06
Lehet hogy szép Kim , de én úgy gondolom hogy esténként elég lenne a férjének mutogatnia magát
2016. július 29. 12:40
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Itt ez a nő úgy néz ki mint egy transzi. Komolyan. Mi ez a förtelem smink?! A cikket nem is kommenetelem egyébbel, felesleges, ezek nem normálisak. Kár, hogy szabadon vannak.
2016. július 29. 12:45
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Szerintem Taylor kölcsönösen érez velük kapcsolatban. Ja és keresniük kéne egy értelmes munkát, és nem pucérkodnának annyit.
2016. július 29. 13:26
Örülök, hogy szereti a feleségét. De a világot nem érdekli Kim meztelenkedése...
2016. július 29. 13:28
Ha Kim nem pucérkodna, akkor nem figyelne rá senki. Én inkább így fogalmaztam volna.
2016. július 29. 13:31
Csak azt nem tudom megérteni, hogy egy kétgyermekes anya miért tesz fel magáról Instagramra pucér képeket. Főleg úgy, hogy már elmúlt 30 éves. Ilyen korban azért már van olyan érett bármelyik híresség, hogy nem tesz ilyet.
2016. július 29. 13:50
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Nahát, ez a cikk nagyon fontos volt. Köszönjük szépen! *sarcasm*
2016. július 29. 14:58
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Annak orulok,hogy buszkek egymasra es szeretik egymast. Kimmel tokeletesen egyetertek Taylor Swift kapcsan.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: