isten ments, hogy Niall Horan legyen Bond o.o
egyébként jó lenne Bond lánynak, illene hozzá ^^
Margot Robbie lehet a következő Bond-lány
2016. július 28. 21:10
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
nos ha Niall Horan meg Emma Watson lennének a főszereplők akkor kérem szépen látnák a bond filmek tini változatát xDDD oo Isten ments! xD
Margot viszont nagyon jó választás! *-* melléje egy Tom hardyt és tadá! *-* máris imádom a filmet!
Margot viszont nagyon jó választás! *-* melléje egy Tom hardyt és tadá! *-* máris imádom a filmet!
2016. július 28. 22:06
Nos, ha Niall Horan lenne Bond, én csak a fejemet fognám.
Margot pedig tökéletes választás lenne. <3333
2016. július 28. 22:57
Margot Robbie jó Bond-lány lenne! Ebben biztos vagyok!
2016. július 29. 00:29
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Niall Horan, mint James Bond? Ezt melyik kretén találta ki?
Egyébként Margot nagyon jó Bond-lány lenne *-*
Egyébként Margot nagyon jó Bond-lány lenne *-*
2016. július 29. 20:51
|
|
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1637 Csatolások: 34840 Azonosító: 249895 offline
|
Niall Horan, mint James Bond? Na ne nevettessenek
Egyébként Margot jó lenne a szerepre, James Bondnak pedig még mindig Tom Hardyt látnám a legszívesebben
Egyébként Margot jó lenne a szerepre, James Bondnak pedig még mindig Tom Hardyt látnám a legszívesebben
2016. július 30. 14:13
Margot-nak szurkolok mindenképp. Az Emily, aki négy percenként ledobja a textilt, miért is esélyes? Ugyan már.
2016. augusztus 01. 09:08
Jó lenne a szerepre...de nekem már elegem van a Bond-filmekből, mikor lesz már vége?!
2016. augusztus 06. 11:12
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Remélem, ez a dolog nem komoly Niall Horran-nal. Kezdjük azzal, Niall nem színész, gyakorlata, tapasztalata konkrétan semmi nincsen. Bondot eljátszani úgy egy kezdőnek, hogy meglegyen a Bond-filmek régi varázsa, egyszerűen nem lehetséges. Ha pedig csak arra hajaznak, hogy a főszereplő baromi cuki meg sármos legyen, akkor bármelyik jöttmentet az utcáról, aki jól néz ki, beállíthatják Bondnak. Nevetséges. Persze, azt nem tudom, mi áll mindennek a hátterében, miért gondolták, hogy ő alkalmas lehet a szerepre, de szerintem nagyon elcsesznék vele a filmet.
Margotot csak az utóbbi időben volt alkalmam megismerni, és elég hamar megkedveltem, el tudnám képzelni őt és Tomot. Megjött a kedvem újra a Bond-filmekhez.
Margotot csak az utóbbi időben volt alkalmam megismerni, és elég hamar megkedveltem, el tudnám képzelni őt és Tomot. Megjött a kedvem újra a Bond-filmekhez.
2016. augusztus 11. 12:08
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Niall Horan? Ne röhögtessetek,viccnek is rossz xD
Margot jó lenne a szerepre
De borzasztó,hogy Tomot Taylor miatt elítélik): nehogy már a párkapcsolat is számítson. Legközelebb meg tuti azért nem fog egy színész szerepet kapni,mert szingli...ez hülyeség!
Margot jó lenne a szerepre
De borzasztó,hogy Tomot Taylor miatt elítélik): nehogy már a párkapcsolat is számítson. Legközelebb meg tuti azért nem fog egy színész szerepet kapni,mert szingli...ez hülyeség!
2016. december 13. 13:59
csak idris elba ne brrr
fekete bond ki nezne meg
azert a feher nok szerint a fekete pasik nem vonzoak ez az igazsag
borzaszto lenne
a no mindegy
fekete bond ki nezne meg
azert a feher nok szerint a fekete pasik nem vonzoak ez az igazsag
borzaszto lenne
a no mindegy
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: