19 indok, amiért újra akarod olvasni a Harry Potter-könyveket
2016. július 28. 14:56
Egyet kell értenem An_d_a-val, ez a lista valóban ráhúzható bármelyik kedvenc könyvünkre, ettől függetlenül tény, hogy a Harry Potter fantasztikus, és nem elég egyszer olvasni.
2016. július 28. 15:24
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
MrsFelton- egyetértek veled
1 felhasználónak tetszik:
Moonwalker4ever
2016. július 28. 15:41
|
|
diamondnonaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.01. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 235392 offline
|
A könyv mindig jobb mint a film! Nem csak a Harry Potter esetében. Rengeteg részletet és "miértet" megtudhatunk a könyvből, sajnos a film változatokban sok a homály.
2016. július 28. 15:45
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Emlékszem hogy a bölcsek köve volt az első könyv, amit elolvastam miután megtanultam olvasni. Utána könyörögtem a szüleimnek hogy vegyék meg a többi részt. Emlékszem amikor a 3 részt elolvastam a 4.re kellett még várni amíg meg nem jelenik. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert fantasztikus könyvek. Aki meg utálja az maradjon az Szjg színvonalánál....
2016. július 28. 15:56
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Csak sajnálni tudom, aki nem szeret olvasni. Fogalma sincs miből marad ki. Olyan fura hogy ennyi idő eltelt. Én még felnőtt fejjel is imádtam Harry világát.
2016. július 28. 16:13
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Én eddig kimaradtam a Harry Potter univerzumból. De nemrég elkezdtem olvasni a könyveket és bánom hogy akkor én erről lemaradtam. De most felnőtt fejjel belevetettem magam és most már értem miért szeretik millióan
Fantasztikus történet, és az ember azt kívánja hogy bár ő is kapott volna egy levelet a Roxfort-ból.
2016. július 28. 16:16
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Én nemrég csöppentem bele a HP világába! Nem tudom, nekem ez korábban valamiért kimaradt! Örülök nagyon, hogy mégis megismertem. Még csak a könyvek elején járok, a filmeket már láttam régebben! De biztosan nosztalgiázni fogok! Sőt, folytatom is a sorozat olvasását!
A cikk meg barmilyen kedvenc könyvre ráhúzható...
A cikk meg barmilyen kedvenc könyvre ráhúzható...
2016. július 28. 20:54
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Óvodában olvastam először (akkor még meg sem jelent magyarul a 7. rész, mikor elkezdtem), azóta már megvolt párszor
Aranyos mese, bár úgy a négyes végétől kezdett egy kicsit eldurvulni
2016. július 28. 21:49
Egyetértek az előttem szólókkal, szinte akármelyik több kötetes fantasy regényre rá lehet ezeket mondani, hogyha az adott sorozatra jellemző kifejezéseket kicseréljük.
A második, a negyedik, a hatodik és az utolsó kötetet olvastam eddig, párat többször is, azokat imádtam
Lehet, hogy újraolvasom őket, ha kifogyok a regényekből. A filmeket és a könyveket is szeretem, bár mindkettő már kissé "túl lightos" nekem... Olyan hihetetlennek tűnik, hogy valaki még nem olvasta/látta egyik részt se vagy, hogy ijesztőnek találja...
A második, a negyedik, a hatodik és az utolsó kötetet olvastam eddig, párat többször is, azokat imádtam
2016. július 28. 22:59
Kétszer olvastam el a Harry Potter sorozatot! Még biztos lesz újraolvasás, de addig is még sok egyéb könyvet kell elolvasnom!
2016. július 28. 23:58
Pont most kezdtem újraolvasni. Meglepő... hell no:D
2016. július 30. 21:15
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Mindegyik teljesen igaz.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.