Gyűrűt húzott barátnője Cara Delevingne ujjára?
2016. július 28. 20:08
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Sok boldogságot nekik!!!!!
2016. július 28. 22:25
Idézet (Alexandra1809 @ 2016.07.28. 17:25)
Biszex nem is hittem hogy ennyien nem tudjak pedig eleg sokat emlegeti a szexualis eletet amit meg ugy is tudok hogy nem nagyon kovetem haha
Ami igaz, az igaz!
2016. július 28. 23:44
|
|
old stuff.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 254651 offline
|
Én sem mindig ugyanazokat a gyűrűket hordom...mi ebben a meglepő?
2016. július 29. 19:23
Idézet (H.Vivien @ 2016.07.29. 10:26)
Hát már ez is leszbikus??? Komolyan? Hova tart ez a világ? Nem illenek össze egyáltalán! 
A világ remek irányba tart, hiszen napról napra egyre kevesebb az agymosott homofób. Egyébként nem ez, hanem *ő, és nem leszbikus, hanem biszex.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. július 30. 12:00
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
De cukik *.*
2016. július 31. 14:13
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nem vagyok ennek a "saját nemhez" vonzódás pártja, de ha igaz, akkor jól van. Sok Boldogságot!!
2016. augusztus 02. 21:34
oké, egy kicsit álljunk meg:) ez a sok komment.. ez a gondolkodás.. "hányok tőle". és ha a te gyermeked lesz majd meleg?
nem higgyétek, nem állok a melegség mellet, de ellene sem. de azt embereknek meg kéne érteni, hogy hobbiból találja ki, hogy ő most a saját neméhez fog vonzódni, ez agyban dől el. Ha valaki a saját neméhez vonzódik az valóban egy pszichikai probléma, de úgy érzem el kell fogadni:) Ez a "gusztustalan" jelző egyáltalán nem helyénvaló, elég gyerekes felfogás ennyire elítélni őket, nem tehetnek róla:)
nem mondom, hogy természetes dolog, mert nem az, de meg kéne tanulni elfogadni embertársainkat.
Kedvenc mondatom (idézem) "JÓ TUDNI, MOS TMÁR UTÁLOM......... " -Kitti45
Gratulálok értelmes kommentedhez:) Ha ez alapján ítéled meg az már rég rossz, ha emiatt megutáltad, sosem szeretted.
Hányinger? Mégis mitől?
Én gratulálok nekik:) És örülök, hogy felvállalják.
(Ha valaki "oltogatni" próbál, akkor kérlek kulturális körülmények között tegye és érvekkel:) )
nem mondom, hogy természetes dolog, mert nem az, de meg kéne tanulni elfogadni embertársainkat.
Kedvenc mondatom (idézem) "JÓ TUDNI, MOS TMÁR UTÁLOM......... " -Kitti45
Gratulálok értelmes kommentedhez:) Ha ez alapján ítéled meg az már rég rossz, ha emiatt megutáltad, sosem szeretted.
Hányinger? Mégis mitől?
Én gratulálok nekik:) És örülök, hogy felvállalják.
(Ha valaki "oltogatni" próbál, akkor kérlek kulturális körülmények között tegye és érvekkel:) )
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.