Kristen Stewart színt vallott: valóban egy párt alkotnak Alicia Cargile-lel
2016. július 30. 22:15
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
ronda mind a kettő. Amúgy meg egy valamit nem értek: szegény Justin Bieberről mindenki azt mondja, hogy fúúúúj, buzi, pedig nem igaz. Itt ez a randa Kristenke, és ő tényleg leszbi, és mindenki Jaaaaaj, semmi baj, SOK BOLDOGSÁGOT ARANYPOFIKÁÁÁÁK!!! Gondolkodjatok, emberek!!!
2016. július 30. 22:20
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Katerina Kat: Hogy a francba jön a képbe Justin Bieber?
Amúgy meg te sem lehetsz valami hűű de gyönyörű, ilyen felfogással.
Amúgy meg te sem lehetsz valami hűű de gyönyörű, ilyen felfogással.
2016. július 31. 13:50
|
|
Dorcii1215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 188771 offline
|
Nem vagyok a homoszexuálisok pártján,de attól,hogy meleg valaki attól nem kell szidni. Ő választotta ezt az életstílust/életformát senki sem szólhat bele az életébe... Justin-os kommentelő kisasszonyhoz meg annyi kérdésem volna csak,hogy jogosan szidod-e Kristen-t? Mert nem ő köpött le senkit,nem ő mutogatja magát pucéran és még sorolhatnám... Mindenki követ el hibákat értem én...De JUSTINKA semmit nem tett le az asztalra. (Kristen sem valami tehetség,de igyekszik) Remélem ezzel elgondolkodtatlak :DDD
2016. július 31. 18:08
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Idézet (Katerina Kat @ 2016.07.30. 22:15)
ronda mind a kettő. Amúgy meg egy valamit nem értek: szegény Justin Bieberről mindenki azt mondja, hogy fúúúúj, bu.zi, pedig nem igaz. Itt ez a randa Kristenke, és ő tényleg leszbi, és mindenki Jaaaaaj, semmi baj, SOK BOLDOGSÁGOT ARANYPOFIKÁÁÁÁK!!! Gondolkodjatok, emberek!!!
Nem leszbikus, hanem biszexuális. A kettő rohadtul nem ugyanaz, de meglátszik hogy semmivel sem vagy tisztában, csak rögtön leszólod. És már megint miért kell belekeverni Justin Biebert? Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy Justin leköpte a rajongóit, de rengetegen elnézik neki, mert hogy az már régen volt, ellenben Kristennek azóta is felhántorgatják a Robertes ügyeit. Pedig attól hogy hibáztak még nem kell a pokol tüzén égniük, nem tudhatjátok hogy megbánták e vagy sem. És az hogy (szerinted) ronda hogy jön az egész dologhoz?
2016. július 31. 18:39
Attól, mert az összes pasiját megcsalta, még nem kellene ezt csinálnia. Nem a pasikban van a hiba, ha nem benne.
2016. július 31. 21:06
|
|
Bius2002visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.29. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 238037 offline
|
Jajj... ne ne ne ne ne ne ne ne ne... istenem Kristen.... a francba is, hát ő választotta ezt.....bárcsak ne bválasztotta, dehát ha így döntött, akkor... akkor sok boldogságot nekik!! ❤
2016. július 31. 23:16
|
|
arleneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 96 Csatolások: 5 Azonosító: 256997 offline
|
Idézet (Dorcii1215 @ 2016.07.31. 13:50)
Nem vagyok a homoszexuálisok pártján,de attól,hogy meleg valaki attól nem kell szidni. Ő választotta ezt az életstílust/életformát senki sem szólhat bele az életébe... Justin-os kommentelő kisasszonyhoz meg annyi kérdésem volna csak,hogy jogosan szidod-e Kristen-t? Mert nem ő köpött le senkit,nem ő mutogatja magát pucéran és még sorolhatnám... Mindenki követ el hibákat értem én...De JUSTINKA semmit nem tett le az asztalra. (Kristen sem valami tehetség,de igyekszik) Remélem ezzel elgondolkodtatlak :DDD
Nem szeretnék senkivel vitatkozni vagy veszekedni, de a homoszexualitás, biszexualitás vagy bármilyen más nemi beállítottság nem választás kérdése. Nem választja senki ezt az "életstílust".
1 felhasználónak tetszik:
mikaelah
2016. augusztus 01. 00:56
|
|
Dorcii1215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 188771 offline
|
arlene, elnézést rosszul fogalmaztam. Én sem szeretnék vitát nyitni, teljesen igazad van.
2016. augusztus 01. 18:42
Bár Kristen nem a szívem csücske,azért természetesen sok boldogságot kívánok nekik!
2016. augusztus 06. 20:04
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Annyira jó olvasni azt a sok buta kommentet. Látszik, hogy egyeseknek fogalmuk sincs a homoszexualitás és biszexualitás fogalmáról. Nekem egyikkel sincs bajom, és mégha Kristen nem is a kedvencem, de örülök nekik.
2016. augusztus 07. 21:25
|
|
Clariityvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 345 Csatolások: 5 Azonosító: 213009 offline
|
Nem értettem miért vannak még mindig itt azok a hihetetlenül okos emberek akik pl nem tudják megkülönböztetni a biszexuálist a homoszexuálistól, és belepusztulnak ha nem hagyhatnak valami borzasztó értelmes kommentet egy ilyen poszt alatt. Gratulálok.
2016. augusztus 09. 14:28
nem hinném, hogy biszex, szerintem nemes egyszerűséggel csak nem találja önmagát.
2016. augusztus 11. 10:23
|
|
Lilianvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 16.08.06. Hozzászólás: 153 Csatolások: 6 Azonosító: 258675 offline
|
Idézet (desiré. @ 2016.08.09. 14:28)
nem hinném, hogy biszex, szerintem nemes egyszerűséggel csak nem találja önmagát.
ezen én is elgondolkoztam..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.