Demi Lovato és Joe Jonas szakításuk után is jó viszonyban maradtak, és családtagként tekintenek egymásra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato és Joe Jonas visszarepítette rajongóikat az időben
2016. július 28. 08:57
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Annyira szerettem őket együtt,örülök,hogy együtt énekeltek megint,és hogy jóban vannak a szakítás ellenére is!
nagyon szeretem őket!
2016. július 28. 09:43
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Hát nem tudom...szerintem Joe hangja sokkal jobb meg jobban is néz ki mint Nick. Nem értem miért a másik Jonas tag lett a sikeresebb, mindegy
Szerintem összeillenek, régen a Rocktábor volt a kedvenc filmem
Azok a régi szép idők...
Azok a régi szép idők...
2016. július 28. 10:03
|
|
AdriLovaticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.04. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 256836 offline
|
Hú, akárhányszor megnézem a videót elsírom magam
Hát, szerintem jó is lenne ha újra összejönnének mert édes pár voltak
Hát, szerintem jó is lenne ha újra összejönnének mert édes pár voltak
2016. július 28. 10:24
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Totálisan összeillenek olyan aranyosak. de nem hinném h megpróbálnák újra, szerintem Demi élvezi hogy egyedül van most.
2016. július 28. 10:27
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
De cukik ♥
2016. július 28. 11:08
A 15 éves énem ordít a boldogságtól.
Még 8 év elteltével is ekkora hatással van rám a kettősük, nagyon durva.
A gesztusai, testbeszéde alapján szerintem Joe Jonas az a férfi számára, aki iránt valamilyen szinten mindig lesznek bizonyos fokú érzései. Akárhányszor a közelébe kerül, a mindig nagyszájú lány hirtelen olyan félénkké válik, és úgy viháncol össze-vissza, mint amikor a kis iskolások életük első szerelme társaságában vannak.
És az az ölelés, hát olyan édes.
Ilyet eddig a nyilvánosság előtt csak Wilmerrel láthattunk.
Ja és még végszóként csak ennyi.
Ja és még végszóként csak ennyi.
2016. július 28. 13:22
|
|
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline
|
Nagyon aranyosak egyutt, imadom eztegyebkent egyebkent
Bar Demire adhattak volna elonyosebb ruhat is, nem ertem mostanaba Selena, Ariana, Taylor es Demi is eloszeretettel vesz fel ilyen body-kat a koncertjeikre, pedig szerintem egy tobbet takaro, rendes ruha sokkal szexibb es titokzatosabb mint ez a mindent (beleertve s*gget) is mutatato..
2016. július 28. 13:25
|
|
starity funúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 229405 offline
|
Joe, miért nem bújsz elő? Maximum
Nem mért, hanem miért.
És nem, nem mindegy.
Nem mért, hanem miért.
És nem, nem mindegy.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

1 felhasználónak tetszik: