Briana Jungwirth szerelmes volt Louis Tomlinsonba
2016. július 27. 18:47
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Én összetenném a két kezem, ha ilyen rendes ember lenne a gyerekem apja, mint Louis..házat vett, nyaralni is elvitte, még mit akar? Mindent megkap, egy szava sincsen, nehogy már még neki álljon feljebb. És egyetértek Perez Hilton-nal, miszerint, mit akar Briana? Azt, hogy lenézze, hidegen hagyja Danielle a babát? Akkor meg az lenne a baja..nem könnyű ezen a nőn kiigazodni..
1 felhasználónak tetszik:
Wyrd
2016. július 27. 19:04
én brianaval értek egyet. es habar nincs teljesen igaza abban hogy louis barátnőjének hogyan kellene viselkednie, megértem. én is átéltem, csak én a gyerek voltam. értem miért nem szereti. de remélem fog találni egy olyan embert aki megérdemli őt, és tudni fog márcsak barátként tekinteni louisra. louistól ez szimpla gyávaság volt.
2016. július 27. 19:59
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
AZ ÉN ELMÉLETEM AZ EGÉSZRŐL HOGY HOGYAN IS TÖRTÉNT MIND EZ..
Louis akkoriban amikor ez az egész volt eléggé a padlón volt: a legjobb haverja ott hagyta a bandát a turné kellős közepén majd össze vesztek és jól beoltotta a világ előtt. Szakított Eleanorral majdnem 3 év után. Kell ennél több a szerelme és a legjobb haverja ott hagyta pluszba még a bandája jövője sem volt oké..ÖSSZETÖRT
Mint minden pasi csak vigasztalódni akart buliból buliba járt ivott és csajozott. Ekkor jött a képbe Briana aki szerintem csak egy fajta vigasz volt neki csak pár éjszakát jelentett míg Brianának sokkal többet egy ilyen mámoros este alatt csúszott be a gyerek.
Érthető ha Louis nem örült neki mert számára ez csak pár laza éjszaka volt és lehet felmerült az abortusz gondolata is de Birana szerelmes volt Louisba ezért megtartotta a gyereket gondolván hogy majd az össze hozza Louisval.. eközben Tomlinson még mindig turnézott miközben kitudott a titok és végül is bevallotta hogy gyereke lesz.. bár nem tetszett neki de felvállalta de szerintem már akkor közölte Brianával hogy köztük nem lehet semmi.
Kb november volt amikor elkezdett Danielle-el randizni akibe szerelmes is lett érthető hogy a szerelmet válaszozta de nem mondott le a gyerekről sem házat vett és mindenben amiben kellett támogatta pénzzel mindezt érzelmek nélkül.
Miután megszületett a gyerek szerintem Bri még mindig remélte hogy majd ez fogja őket össze hozni a posztokban megvédte Louist is amikor a gyereket hamisnak nevezték stb.
De Louis ennek ellenére még jobban szerelmes volt Daniellebe ami miatt érthető módon Bri féltékenyebb volt mint eddig.
Ezért szerintem választás elé állította Louist vagy ő és a gyerek vagy Danielle.
Mivel Louis mindkettőt akarta szerintem ezért a láthatással fenyegetőzött pluszba még pénzt is kért a gyerek tartásért.
Louis persze amikor csak teheti enenk ellenére is Freddievel tölti az időt de a barátnőjével is akar lenni ezért össze kötötte a kettőt és elmentek a partra.
Briana szerintem azokban a képekben pont azt látta amit ő mindig is szeretett volna egy családot amit Louis nem adott meg neki.
Erre rátettek a netes kommentleök is egy lapáttal akik szerint akár Danielle is lehetne a kicsi anyukája.
Ettől szakad el végkép a cérna és terelte az egészet bíróságra mondván hogy ha Louis vele nem akar családként időt tölteni a gyerekkel és elmenni ide oda akkor mással se tegye ezt.
És kb most tarunk a jelenél
NOS EZ LETT VOLNA AZ ÉN ELMÉLETEM AZ EGÉSZRŐL KÖSZII HA ELOLVASTAD
Louis akkoriban amikor ez az egész volt eléggé a padlón volt: a legjobb haverja ott hagyta a bandát a turné kellős közepén majd össze vesztek és jól beoltotta a világ előtt. Szakított Eleanorral majdnem 3 év után. Kell ennél több a szerelme és a legjobb haverja ott hagyta pluszba még a bandája jövője sem volt oké..ÖSSZETÖRT
Mint minden pasi csak vigasztalódni akart buliból buliba járt ivott és csajozott. Ekkor jött a képbe Briana aki szerintem csak egy fajta vigasz volt neki csak pár éjszakát jelentett míg Brianának sokkal többet egy ilyen mámoros este alatt csúszott be a gyerek.
Érthető ha Louis nem örült neki mert számára ez csak pár laza éjszaka volt és lehet felmerült az abortusz gondolata is de Birana szerelmes volt Louisba ezért megtartotta a gyereket gondolván hogy majd az össze hozza Louisval.. eközben Tomlinson még mindig turnézott miközben kitudott a titok és végül is bevallotta hogy gyereke lesz.. bár nem tetszett neki de felvállalta de szerintem már akkor közölte Brianával hogy köztük nem lehet semmi.
Kb november volt amikor elkezdett Danielle-el randizni akibe szerelmes is lett érthető hogy a szerelmet válaszozta de nem mondott le a gyerekről sem házat vett és mindenben amiben kellett támogatta pénzzel mindezt érzelmek nélkül.
Miután megszületett a gyerek szerintem Bri még mindig remélte hogy majd ez fogja őket össze hozni a posztokban megvédte Louist is amikor a gyereket hamisnak nevezték stb.
De Louis ennek ellenére még jobban szerelmes volt Daniellebe ami miatt érthető módon Bri féltékenyebb volt mint eddig.
Ezért szerintem választás elé állította Louist vagy ő és a gyerek vagy Danielle.
Mivel Louis mindkettőt akarta szerintem ezért a láthatással fenyegetőzött pluszba még pénzt is kért a gyerek tartásért.
Louis persze amikor csak teheti enenk ellenére is Freddievel tölti az időt de a barátnőjével is akar lenni ezért össze kötötte a kettőt és elmentek a partra.
Briana szerintem azokban a képekben pont azt látta amit ő mindig is szeretett volna egy családot amit Louis nem adott meg neki.
Erre rátettek a netes kommentleök is egy lapáttal akik szerint akár Danielle is lehetne a kicsi anyukája.
Ettől szakad el végkép a cérna és terelte az egészet bíróságra mondván hogy ha Louis vele nem akar családként időt tölteni a gyerekkel és elmenni ide oda akkor mással se tegye ezt.
És kb most tarunk a jelenél
NOS EZ LETT VOLNA AZ ÉN ELMÉLETEM AZ EGÉSZRŐL KÖSZII HA ELOLVASTAD
2016. július 27. 21:53
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Nyilván megértem Brianát, de ez celeb élet, ezt a viselkedést akkor tehetné meg, ha nem egy híresség gyermekét szülte volna meg. Így tök felesleges vitáznia a nagyon híres apukával és az aktuális nőivel.
2016. július 27. 21:56
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Örülne, hogy Louis foglalkozik a gyerekkel, vállalja hogy az övé és fizet neki. Nem egy ismerősöm van, aki nem fizet gyerektartást, sőt, az apasági tesztre is azt mondta, hogy hamisítvány, mert annyira nem akarta. Tehette volna ezt Louis is. Inkább fogja be és örüljön magának. Szép nő, úgyis lesz más pasi az életében, ha meg lemond róluk, mert Louist akarja, akkor magára vessen.
2016. július 27. 22:55
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Most már értem.
De én a helyébe elfojtottam volna ezeket az érzéseket és örültem volna nekik...
2016. július 28. 04:15
Ez annyira nyílvánvaló volt, mint ahogy az is, hogy Louis-nak Louis a neve...
2016. július 28. 07:09
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Wendy17
Nem Eleanor hagyta el Louist, hanem ő dobta a csajt. Még Zayn javában velük volt a turnén mikor Louis lebukott, hogy egy idegen csajjal smárolt a hotel medencéjében. Az azért volt "ciki" mert még mindenki úgy tudta Eleanorral van. De akkor már jó pár hete kirakta a csajt. És hidd el egy percig sem volt szerelmi bánata miatta. Megunta, szakított vele és elkezdte élvezni a szingli életet.
Nem Eleanor hagyta el Louist, hanem ő dobta a csajt. Még Zayn javában velük volt a turnén mikor Louis lebukott, hogy egy idegen csajjal smárolt a hotel medencéjében. Az azért volt "ciki" mert még mindenki úgy tudta Eleanorral van. De akkor már jó pár hete kirakta a csajt. És hidd el egy percig sem volt szerelmi bánata miatta. Megunta, szakított vele és elkezdte élvezni a szingli életet.
2016. július 28. 07:38
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Kezdem már őket is unni.....
2016. július 28. 11:31
Nem lehetett ezt neki könnyű elfogadni, de azt akkor sem lehet elvárni Danielle-től, hogy a szerelme kisfiával rideg vagy közömbös legyen.
2016. július 28. 12:37
|
|
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline
|
Oké értem, hogy szerelmes volt, de attól még nem kellene tönkre tennie Louis és Danielle kapcsolatát, és főleg nem a fiával felhasználva kellene ezt tennie...
2016. július 28. 13:26
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Jaaaj, meg ne sajnáljam már. Látszik, hogy még nem nőtt be a fejelágya. Oké, hogy szerelmes volt, de erről nem Dani tehet, mégis őt támadja. Gratulálok, igazán így kell egy felnőttnek viselkednie
2016. július 28. 13:35
|
|
Esztii99Evisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.28. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 256689 offline
|
Szerintem, Briana részéről teljesen felesleges ez a vita.. És nyilván Danielle sem gondolja azt hogy attól hogy Louisval jár, rögtön a mostohaanyja lesz a kis Freddie-nek..
2016. július 28. 19:04
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Na áljon meg a menet! Egy gyerekhez 2 enber kell ,egy fèrfi ès egy NŐ. Briana tudta,hogy mi lesz a következmènye ha megtartja a picit!!! Ja ès nehogy azt mondja bárki,hogy Briana egy " szent" ( mert nem az!!!!) ,hogy felcsináltatta magát. Ja ès ki tiltotta el a kicsi apját a saját gyerekètől???!!! Briana egy nagy r*banc. Csak hírnevet akar. Louis egy nagyon jó apa,mert törödik a picivel ès nem csinálja azt,hogy nem törödik vele!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.