Starity

Briana Jungwirth szerelmes volt Louis Tomlinsonba

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 27. 15:31 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Egy forrás elárulta, hogyan kezdődött a dráma Louis Tomlinson, Briana Jungwirth, és az énekes szerelme, Danielle Campbell között.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. július 27. 15:35 #2
Girl23
Girl23

Státusz...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 754
Csatolások: 0
Azonosító: 240285
Megértem Briana problémáját, de azért túlzás, hogy ennyire izél Danielle-re. Ő végül is nem tehet róla.
2016. július 27. 15:37 #3
- törölt felhasználó -    
Girl23 egyetértek
2016. július 27. 15:37 #4
I Love Paris
I Love Paris

StátuszJ'aime Paris
Hozzászólás: 600
Azonosító: 164330
"egy forrás elárulta"

Köszönöm, ennyi, nem is olvasom tovább valakinek a légből kapott hülyeségét...
2016. július 27. 15:43 #5
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
24 évesen anyuka lett ráadásul egyedül, ő van éjjel nappal a gyerekkel nem Louis, Míg Louis bármit megtehet addig Briana szívhat otthon a babával, Akár egy éjszakás kaland volt akár nem Louis adhatott volna egy esélyt Briana-nak ha már jó volt neki akkor éjszaka amikor teherbe ejtette. Undoritóak az ilyen "férfiak" Megcsinálni jó volt neki a lány de többet nem kell neki fúj.. És ezért rajonganak a lányok..
2016. július 27. 15:55 #6
- törölt felhasználó -    
Na jól van már...ez a 2699. cikk ezzel kapcsolatban. Más sztárnak gyereke születik, akkor hány cikk van róla? Max. 2. Ez nem normális.
2016. július 27. 16:00 #7
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Idézet (emily92-17 @ 2016.07.27. 15:43)
24 évesen anyuka lett ráadásul egyedül, ő van éjjel nappal a gyerekkel nem Louis, Míg Louis bármit megtehet addig Briana szívhat otthon a babával, Akár egy éjszakás kaland volt akár nem Louis adhatott volna egy esélyt Briana-nak ha már jó volt neki akkor éjszaka amikor teherbe ejtette. Undoritóak az ilyen "férfiak" Megcsinálni jó volt neki a lány de többet nem kell neki fúj.. És ezért rajonganak a lányok..

Te különben jól vagy? Ugyanúgy a csaj felelőssége is, hogy becsúszott a gyerek, és végülis ő vállalta be, hogy megtartja, így nyilvánvalóan vannak kötelezettségei. Louis így is többet segített, mint ilyen esetben szoktak a férfiak, és senki nem kérheti tőle számon, miért nem egy olyan nővel van, akit nem szeret szerelemmel. Az, hogy a csaj hisztis pcsaként viselkedik, nem fogja hozzásegíteni a pasihoz, egyszerűen képtelen felnőtt módjára elfogadni, hogy kész, a gyereke apja nem akar vele lenni, rövid időre volt csak jó. Ha ennyi baja van, minek tartotta meg a gyereket?
2016. július 27. 16:00 #8
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2234
Azonosító: 201674
Egy egyhetes románc mennyire komolyra fordult ő nem Louist akarta csak a pénzt és hírnevet ami vele jár. Az meg hogy éjjel nappal a gyerekkel (ez a dolga) van Louis meg nem normális amikor a szülők nincsenek együtt és az anyuka nem engedi a gyerek közelébe az apát. Ami nem normális hogy a gyerekét használja fel arra hogy eltartassa a családját és zsarolja a gyerek apját
2016. július 27. 16:02 #9
- törölt felhasználó -    
Minek ennyi cikk róluk.....
2016. július 27. 16:06 #10
Wyrd
Wyrd

Egyébként meg ez ugyanaz a cikk, csak pár nappal előbbi rohog.gif hogy ennyire nem tudtok mást kitalálni magatoknak rohog.gif
2016. július 27. 16:10 #11
Elza Foster
Elza Foster
visszatérő vendég

Státusz"Minden siker mögött 100 kudarc van"
Hozzászólás: 392
Azonosító: 243663
Jesus. Ezen már csak sírni tudok.
Kedves dájreksönerek. Két hete még ha szidni mertük Brippit egyből jöttek a "fék fan vagy" "dögölj meg" "csak féltékeny vagy" és ezekhez hasonló kedves megjegyzések.
De mindegy. Magyar fandom pls.
Egyébkén. Brippi és Danielle is viccesek, ahogy szinte már hajat tépnek Louisért. Miközben Ő Harry boo bearje.
2016. július 27. 16:12 #12
kami98
kami98

Státusz"Life itself is worth living for." - JA
Hozzászólás: 1305
Azonosító: 137470
Miért, akkor mégis mit vár, hogyan viselkedjen vele?! Legyen vele bunkó, hagyja őt hidegen, vagy mi? Istenem, inkább nem is írom tovább, úgyis csak felidegesít ez a nő.
2016. július 27. 16:44 #13
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Annyira szánalmas ez a csaj...mindenki tudja, hogy minden pasival lefeküdt, és csak a pénzre hajt.....szegény Louist csak le akarja húzni!
2016. július 27. 16:48 #14
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Emily92-17 Louis pont azt próbálja elérni, hogy minél többet lehessen a kisfiával ráadásul ne próbáld nekem bemagyarázni, hogy milyen rossz dolga van Brianának amikor havi több milliót kap egy csecsemő ellátására, egy hatalmas új házat és hírnevet...csak telheteltlen!!
2016. július 27. 17:05 #15
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
Azért az nyilvánvaló volt, hogy nem azért randizott vele mert gyűlölte volna, szóval ez a cikk is felesleges volt. Nyilván azt akarta hogy működjön a kapcsolat, persze, elvégre ő valszeg azt gondolta hogy lehet majd egy szép kis összetartó családja, csak ez nem jött nagyon össze.
anzi7, jó persze, nyilván nincsen rossz dolga a csajnak, azért kapja rendesen a támogatást meg a pénzt Louistól, ez természetesen igaz, próbálja pótolni azt a hiányt, ami utána maradt, hiszen tisztában van vele, hogy nem lesz majd együtt a gyereke anyjával. És persze nem gondolom hogy a nagy villa közepén sírna-rína Briana, hogy miért kap ennyi anyagi támogatást.
De ti tényleg mindannyian azt gondoljátok hogy úgy gondolja, ezeket a dolgokat ne tudná nélkülözni egy gyerek felneveléséhez? Egy gyereket ugyan úgy fel lehet nevelni egy belvárosi panellakásban, mint egy kacsalábon forgó palotában. Valahol igen is meg tudom érteni Brianát.
Ellenben az is igaz, hogy megpróbálja lehúzni Louist az anyagiakkal, gondolok itt például a bírósági dolgokra - mondjuk annak is a nagy része kacsa volt, abban biztos vagyok - meg ilyenek. Nem gondolom hogy kényelmetlen lenne számára a sok pénz meg a luxus, de azt sem gondolom hogy térden állva könyörgött érte Louisnak.
2016. július 27. 17:09 #16
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Wyrd- Te mit tennél ha lenne egy egy éjszakás kalandod ami alatt teherbe esel úgy döntesz h nem mész műtétre mert mondjuk ellene vagy vagy bármi ilyen, megszülöd a gyereket de egyedül vagy kapsz sok pénzt, meg házat h befogd a század és neveld a gyereket. Te bírnád? mig a pasika aki éli tovább mindennapjait és elvan vígan sokat látja ugyan a gyereket stb de az lényegtelen most addig te éjszakánként a pelenkát cseréled alóla ha lázas te vagy vele és még sorolhatnám. Én itt egyedül a gyereket sajnálom. Nyilván a hölgynek van segítsége sok támogatója csak hogy egy gyerekkel találni magadnak egy rendes pasit aki elfogadja másnak a gyerekét az már nehezebb ügy lehet, bár nem tudom nincs gyerekem smileeee.gif DE én így látom minden nézőpont kérdése. Leírtam a véleményemet te is a tiédet amit én maximálisan elfogadok, te más szempontból nézed ezt, Am igen jól vagyok ha már ilyen stílusban szólítottál meg smileeee.gif És anzi7 egy szóval nem mondom azt hogy rossz dolga van Brianának csak azért bele gondolsz amit írtam.. Van benne igazság Louis se ártatlan ráadásul az új bnője meg azzal az álszent fejével nyomul a kicsire lehet én is így reagálnék hogy az én gyerekemmel más nő ne menőzzőn már hogy mennyire gyerek barát, mert kicsit szánalmas h így akarja benyalni magát az emberek szívébe. Nézd rajongója vagy egyértelmű hogy máshogy látod a dolgokat de én a te hozzászólásodat is elfogadom.
2016. július 27. 18:26 #17
Wyrd
Wyrd

Idézet (emily92-17 @ 2016.07.27. 17:09)
Wyrd- Te mit tennél ha lenne egy egy éjszakás kalandod ami alatt teherbe esel úgy döntesz h nem mész műtétre mert mondjuk ellene vagy vagy bármi ilyen, megszülöd a gyereket de egyedül vagy kapsz sok pénzt, meg házat h befogd a század és neveld a gyereket. Te bírnád? mig a pasika aki éli tovább mindennapjait és elvan vígan sokat látja ugyan a gyereket stb de az lényegtelen most addig te éjszakánként a pelenkát cseréled alóla ha lázas te vagy vele és még sorolhatnám. Én itt egyedül a gyereket sajnálom. Nyilván a hölgynek van segítsége sok támogatója csak hogy egy gyerekkel találni magadnak egy rendes pasit aki elfogadja másnak a gyerekét az már nehezebb ügy lehet, bár nem tudom nincs gyerekem smileeee.gif DE én így látom minden nézőpont kérdése. Leírtam a véleményemet te is a tiédet amit én maximálisan elfogadok, te más szempontból nézed ezt, Am igen jól vagyok ha már ilyen stílusban szólítottál meg smileeee.gif És anzi7 egy szóval nem mondom azt hogy rossz dolga van Brianának csak azért bele gondolsz amit írtam.. Van benne igazság Louis se ártatlan ráadásul az új bnője meg azzal az álszent fejével nyomul a kicsire lehet én is így reagálnék hogy az én gyerekemmel más nő ne menőzzőn már hogy mennyire gyerek barát, mert kicsit szánalmas h így akarja benyalni magát az emberek szívébe. Nézd rajongója vagy egyértelmű hogy máshogy látod a dolgokat de én a te hozzászólásodat is elfogadom.

Nem tudom, tudsz-e róla, hogy egy gyerekhez KÉT ember kell. Mind a KÉT fél hibás, nem csak a pasi, a NŐ IS, mert nem védekeztek. Nem csak a pasi kötelessége megfelelő védekezésre gondolnia. A legtöbb, így megesett nő, még ennyit sem kap. Sőt, a legtöbb ,,apuka" nem is foglalkozik a gyerekkel, szóval ha bevállalta, ne nyavalyogjon, inkább örüljön, hogy egy csomó segítsége van, a szüleitől kezdve még az apuka barátnője, akinek tényleg semmi köze a gyerekhez, az is foglalkozik vele. Addig ő meg mehet további egyéjszakás kalandokba, gyárthatja tovább más, gazdag pasiknak a kölyköket. ÉS attól, hogy megeszi a fene a nagy féltékenykedések közepette, se jobb, se rosszabb nem lesz neki, megérdemli magát.
2016. július 27. 18:38 #18
emily92-17
emily92-17

Wyrd látom te csak azt látod h mit kapott h pénzt meg házat a többi meg már nem számít, nem tudom nekem mindegy, de basszus had írjam már le a véleményemet anélkül h olyan stílusban szólítasz meg amilyenben.. Mások véleményét is fogadd el ne csak a sajátodat. ÉS am igen azt mondom h mindkettő hibás meg stb csak nem tudom nem is írom tovább mert te még mindig nem érted sztem h mit írtam le az előző komiba.
2016. július 27. 18:38 #19
- törölt felhasználó -    
miért kell ennyi cikk róluk? én megértem,hogy Briananak rosszul esik ez az egész,de el kell fogadnia,hogy Louis nem Őt szereti...
2016. július 27. 18:40 #20
Wyrd
Wyrd

Idézet (emily92-17 @ 2016.07.27. 18:38)
Wyrd látom te csak azt látod h mit kapott h pénzt meg házat a többi meg már nem számít, nem tudom nekem mindegy, de basszus had írjam már le a véleményemet anélkül h olyan stílusban szólítasz meg amilyenben.. Mások véleményét is fogadd el ne csak a sajátodat. ÉS am igen azt mondom h mindkettő hibás meg stb csak nem tudom nem is írom tovább mert te még mindig nem érted sztem h mit írtam le az előző komiba.

Folyamatosan azt szajkózod, hogy a pasi bssza meg magát, mert ilyet mert tenni. Nem, még véletlenül sem a csaj a hülye lotyóbiggrin.gifD Én csak azt próbálom elmondani, hogy Briana még így is örülhet, amit kap, mert az azért bőven sok, szóval nem kell az apukát mindennek elhordani.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok