A TV2 Megasztár című tehetségkutató műsor harmadik szériájának nyertese új videoklipet forgatott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Rúzsa Magdi – Érj hozzám!
2016. július 26. 15:22
2016. július 26. 15:34
|
|
ex machinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 258321 offline
|
A kíséret egyáltalán nem illik a hangjához. XD Nem pontosan értem, hogy ez a klipp hogy jön a dal témájához, szerintem annyira nem volt jó. De a fekete hajú, borostás fiú nagyon jól nézett ki benne
:3
Nekem Rúzsa Magdi hangja sem túl kellemes, nekem valahogy nem szimpatikus ez a nő :/
Nekem Rúzsa Magdi hangja sem túl kellemes, nekem valahogy nem szimpatikus ez a nő :/
2016. július 26. 16:14
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
2016. július 26. 17:26
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Lehet hogy nem egy tipikus mai énekesnő de tök jó ez az 1920-as évekbeli Amerika stílus a klippben, jó pasi is van benne igazából baj nincs vele. Igaz én nem vagyok oda a magyar számokért de ez a maga nemében nem rossz zene és a klipp se hat magyarosa!
2016. július 27. 05:45
Megérett a világ a pusztulásra. Szmájli és Szeléna kaliberű "énekesnőkért" rajongó tinik szólnak le egy Rúzsa Magdit, és az egyetlen pozitívum, amit a cikk alá tudnak pötyögni, hogy a klipben szereplő, feltehetően indiai felmenőkkel büszkélkedő bandzsa pasas mennyire jóképű. Nem is tudom mért olvasok kommenteket, amikor 90%-ban 12 éven aluliak látogatják az oldalt.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: