A TV2 Megasztár című tehetségkutató műsor harmadik szériájának nyertese új videoklipet forgatott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Rúzsa Magdi – Érj hozzám!
2016. július 26. 15:22
2016. július 26. 15:34
|
|
ex machinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 258321 offline
|
A kíséret egyáltalán nem illik a hangjához. XD Nem pontosan értem, hogy ez a klipp hogy jön a dal témájához, szerintem annyira nem volt jó. De a fekete hajú, borostás fiú nagyon jól nézett ki benne
:3
Nekem Rúzsa Magdi hangja sem túl kellemes, nekem valahogy nem szimpatikus ez a nő :/
Nekem Rúzsa Magdi hangja sem túl kellemes, nekem valahogy nem szimpatikus ez a nő :/
2016. július 26. 16:14
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
2016. július 26. 17:26
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Lehet hogy nem egy tipikus mai énekesnő de tök jó ez az 1920-as évekbeli Amerika stílus a klippben, jó pasi is van benne igazából baj nincs vele. Igaz én nem vagyok oda a magyar számokért de ez a maga nemében nem rossz zene és a klipp se hat magyarosa!
2016. július 27. 05:45
Megérett a világ a pusztulásra. Szmájli és Szeléna kaliberű "énekesnőkért" rajongó tinik szólnak le egy Rúzsa Magdit, és az egyetlen pozitívum, amit a cikk alá tudnak pötyögni, hogy a klipben szereplő, feltehetően indiai felmenőkkel büszkélkedő bandzsa pasas mennyire jóképű. Nem is tudom mért olvasok kommenteket, amikor 90%-ban 12 éven aluliak látogatják az oldalt.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: