SZEKERES NÓRA
2007. november 04. 19:58
|
|
KUKIFEJúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 1 Azonosító: 41269 offline
|
most már értem miért mondja NÓRA a férjére,hogy zárkozott tipus.Ha én ennyivel lennék idõsebb,én is zárkozott lennék.A kûlsõröl meg nem beszélek mert az magától beszél."NÁLA JOBBAT NEM TALÁLHATTAM VOLNA"MIÉRT KERESTÉL?EZ a te bajod ,nem tartod magad 1jó csajnak,pedig szerintem az vagy.Amúgy a férjed okos enber mert 1 szép lánytól akart gyereket és már benne volt a korba is .DE azért az szerintem nem volt tõle fair,hogy nem hagyott neked idõt megismerkedni másokkak.Tudod ez lelki ismereti kérdés,de ez csak az én véleményem.Tényleg akkor te még nem is voltál mással?A gyerek szerelem sokkak másabb mint felnõtt korban.Azért arra kiváncsi lennék,hogyha netán a NOÁVAL történne meg ugyanez mit szolnál hozzá,fõleg a férjed?Amúgy nekem ez a kép úgy tûnik mintha apa lenne rajta felnõtt lányával.ÉN ujságba nem mutogatnám.Ez az egész(mondják mások)annak tudható be,hogy még fiatal vagy.DE EGYSZER MAJD CSAK FELNÕSZ!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: