Baj van a paradicsomban: Egor Tarabasov megcsalta a várandós Lindsay Lohant?
2016. július 25. 23:34
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Hát ez már így este bonyolult
D
1 felhasználónak tetszik:
Stellare
2016. július 26. 00:12
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Idézet
MrsFelton
Emberek... Nem rátok tartozik hogy mit ír ki a Twitterére smileeee.gif ) Az az Ő FIÓKJA, azt ír ki amit csak akar. Ha nem tetszik ne kövesd. Ennyi. Oldják meg ahogy akarják, neked, nekem semmi közünk hozzá wink.gif
Emberek... Nem rátok tartozik hogy mit ír ki a Twitterére smileeee.gif ) Az az Ő FIÓKJA, azt ír ki amit csak akar. Ha nem tetszik ne kövesd. Ennyi. Oldják meg ahogy akarják, neked, nekem semmi közünk hozzá wink.gif
Tudtommal a Twitter és egyéb közösségi oldalak arra vannak, hogy élményeinket stb. megosszuk a "nagy világgal". Ha kiírja akkor számítson rá, hogy írni, beszélni fognak róla és ha tetszik ha nem, a véleményüket is elmondják.
2016. július 26. 09:55
|
|
poppy19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.11. Hozzászólás: 476 Csatolások: 4 Azonosító: 242580 offline
|
Ez a cikk bennem is több kérdést/gondolatot vetett fel. 1:a képen nem értem mi olyan felháborító. 2:Lindsey nagyon gyerekesen viselkedett(ezt miért kellett kiírnia Twitterre,és miért nem tudta megbeszélni a párjával?!)-ezért nem is lepődnék meg,ha csak "kikövette" Egort,és még együtt vannak,csak Lindsey még morog.
2016. július 26. 21:25
Szerintem előbb ténylegsen meg kellett volna bizonyosodnia arról, hogy Egor megcsalta-e őt. Aztán kellett volna Twitteren kiírni. Akkor nem lett volna baj, ha közli, hogy megcsalták, de így?
2016. július 27. 10:56
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Őszintén nem értem,hogy most mi a franc van itt. Nem történt szerintem semmi,legalábbis a kép nem ezt mutatja (bár lehet,hogy egyébként történt) de akkor is, mi ez a gyerekes megoldás,hogy twitteren balhézik?? Ráadásul mindenféle hülyeséget kiposztol...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.