Úgy tűnik, eddig tartott a romantikus idill a Bajos csajok sztárja és üzletember párja között.
A teljes cikkhez kattints ide!
Baj van a paradicsomban: Egor Tarabasov megcsalta a várandós Lindsay Lohant?
2016. július 25. 15:28
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. július 25. 15:36
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Amúgy azon a képen mit kell nézni? Mert én nem látok senkit flörtölni senkivel. Még egy kérdés, milyen szó az hogy kikövetni? :-)
2016. július 25. 15:57
Látom nincs sok eszük... Komolyan nem látni semmi flörtölést a képen
2016. július 25. 16:17
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
A kikövetni sztem az amikor már nem követi,de am nem hallottam még ezt a szó fordulatot
Egy új szó
De ilyen cimet adni a cikknek,Várandós Lindsay Lohant
Ezen jót mosolyogtam,Végül a cikkből kiderül h nem is az.. de mire jó ez h összezavarja a cim az embereket?!
2016. július 25. 16:59
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Rájuk tartozik, felnőtt emberek (?), tehát maguknak kell megoldani a problémákat.
2016. július 25. 16:59
Idézet (emily92-17 @ 2016.07.25. 16:17)
A kikövetni sztem az amikor már nem követi,de am nem hallottam még ezt a szó fordulatot
Egy új szó
Ezen jót mosolyogtam,Végül a cikkből kiderül h nem is az.. de mire jó ez h összezavarja a cim az embereket?!
Igazad van
2016. július 25. 17:25
na,itt van megint két "értelmes" felnőtt ember. szerintem akinek van némi esze,az nem a twitteren írja ki az ilyen dolgokat,hanem érett ember módjára megbeszélik. lehet,hogy hülyének fognak nézni páran,de szerintem ezt részben azért is csinálja,hogy felhívja magára a figyelmet;) de viszont,ha ez a "babadolog" igaz,akkor gratulálok:) <3
2016. július 25. 17:29
Még ha ez is a helyzet, legyen ez bármilyen bántó, akkor sem kéne kitárulkozni erről a közösségi oldalakon, mindenki szeme láttára.
2016. július 25. 17:34
Idézet (emily92-17 @ 2016.07.25. 16:17)
Egy új szó
Pontosan!
2016. július 25. 17:47
|
|
CimFam |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 517 Csatolások: 0 Azonosító: 256999 offline
|
OkoskodásON
Komolyan?! Ti nem olvastok/olvastatok még búlvárújságot?! Minden egyes túlzó című cikk alatt valaki jön azzal, hogy 'mi ez a cím?'. Azt akarják elérni, hogy elolvasd!
A 'kikövetni' szó pedig azt jelenti, hogy valaki nem követ többé valakit, tehát nem BEköveti, hanem KIköveti;)
OkoskodásOFF:D
Komolyan?! Ti nem olvastok/olvastatok még búlvárújságot?! Minden egyes túlzó című cikk alatt valaki jön azzal, hogy 'mi ez a cím?'. Azt akarják elérni, hogy elolvasd!
A 'kikövetni' szó pedig azt jelenti, hogy valaki nem követ többé valakit, tehát nem BEköveti, hanem KIköveti;)
OkoskodásOFF:D
2016. július 25. 20:21
|
|
MrsFeltonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 255981 offline
|
Emberek... Nem rátok tartozik hogy mit ír ki a Twitterére
) Az az Ő FIÓKJA, azt ír ki amit csak akar. Ha nem tetszik ne kövesd. Ennyi. Oldják meg ahogy akarják, neked, nekem semmi közünk hozzá
2016. július 25. 22:03
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Nem csoda ha már nem lennènek együtt
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: