Úgy tűnik, eddig tartott a romantikus idill a Bajos csajok sztárja és üzletember párja között.
A teljes cikkhez kattints ide!
Baj van a paradicsomban: Egor Tarabasov megcsalta a várandós Lindsay Lohant?
2016. július 25. 15:28
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. július 25. 15:36
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Amúgy azon a képen mit kell nézni? Mert én nem látok senkit flörtölni senkivel. Még egy kérdés, milyen szó az hogy kikövetni? :-)
2016. július 25. 15:57
Látom nincs sok eszük... Komolyan nem látni semmi flörtölést a képen
2016. július 25. 16:17
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
A kikövetni sztem az amikor már nem követi,de am nem hallottam még ezt a szó fordulatot
Egy új szó
De ilyen cimet adni a cikknek,Várandós Lindsay Lohant
Ezen jót mosolyogtam,Végül a cikkből kiderül h nem is az.. de mire jó ez h összezavarja a cim az embereket?!
2016. július 25. 16:59
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Rájuk tartozik, felnőtt emberek (?), tehát maguknak kell megoldani a problémákat.
2016. július 25. 16:59
Idézet (emily92-17 @ 2016.07.25. 16:17)
A kikövetni sztem az amikor már nem követi,de am nem hallottam még ezt a szó fordulatot
Egy új szó
Ezen jót mosolyogtam,Végül a cikkből kiderül h nem is az.. de mire jó ez h összezavarja a cim az embereket?!
Igazad van
2016. július 25. 17:25
na,itt van megint két "értelmes" felnőtt ember. szerintem akinek van némi esze,az nem a twitteren írja ki az ilyen dolgokat,hanem érett ember módjára megbeszélik. lehet,hogy hülyének fognak nézni páran,de szerintem ezt részben azért is csinálja,hogy felhívja magára a figyelmet;) de viszont,ha ez a "babadolog" igaz,akkor gratulálok:) <3
2016. július 25. 17:29
Még ha ez is a helyzet, legyen ez bármilyen bántó, akkor sem kéne kitárulkozni erről a közösségi oldalakon, mindenki szeme láttára.
2016. július 25. 17:34
Idézet (emily92-17 @ 2016.07.25. 16:17)
Egy új szó
Pontosan!
2016. július 25. 17:47
|
|
CimFam |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 517 Csatolások: 0 Azonosító: 256999 offline
|
OkoskodásON
Komolyan?! Ti nem olvastok/olvastatok még búlvárújságot?! Minden egyes túlzó című cikk alatt valaki jön azzal, hogy 'mi ez a cím?'. Azt akarják elérni, hogy elolvasd!
A 'kikövetni' szó pedig azt jelenti, hogy valaki nem követ többé valakit, tehát nem BEköveti, hanem KIköveti;)
OkoskodásOFF:D
Komolyan?! Ti nem olvastok/olvastatok még búlvárújságot?! Minden egyes túlzó című cikk alatt valaki jön azzal, hogy 'mi ez a cím?'. Azt akarják elérni, hogy elolvasd!
A 'kikövetni' szó pedig azt jelenti, hogy valaki nem követ többé valakit, tehát nem BEköveti, hanem KIköveti;)
OkoskodásOFF:D
2016. július 25. 20:21
|
|
MrsFeltonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 255981 offline
|
Emberek... Nem rátok tartozik hogy mit ír ki a Twitterére
) Az az Ő FIÓKJA, azt ír ki amit csak akar. Ha nem tetszik ne kövesd. Ennyi. Oldják meg ahogy akarják, neked, nekem semmi közünk hozzá
2016. július 25. 22:03
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Nem csoda ha már nem lennènek együtt
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: