Pikáns vallomást tett Cara Delevingne
2016. július 25. 20:07
Too much information. Ezt valahogy nem érzem érdemesnek arra, hogy cikk legyen belőle. Persze, nem akarok itt károgni, de ez mégsem tartozott volna másra, csak rá, és a partnerére, az meg, hogy nyilvános helyen csinálta, szerintem elég primitív viselkedésre vall. Talán mások nem voltak kíváncsiak erre. Gondolom a gépen nem csak olyanok utaztak, mint Delevingne kisasszony, kedves partnere, és a srác, aki végignézte kettőjük akcióját.
2016. július 25. 20:39
|
|
Girl23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.13. Hozzászólás: 754 Csatolások: 0 Azonosító: 240285 offline
|
Idézet (emily92-17 @ 2016.07.25. 17:48)
Girl23 egy szóval nem mondta azt h idegennel sexelt csak azt hogy sexelt, és ezt egy másik srác nézte, azt se mondta h a srác mellette ült. Ne kombináljátok túl a dolgokat sexelt a gépen mert jól esett neki. azért akinek volt már extrémebb szexuális kalandja vagy extrém helyen az megérti ezt. Nem kell egyből fujjogni mert elmondta h ő a gépen is szokta csinálni és?? nem a 17. században vagyunk.
Jaj, hát egy ilyen sokat tapasztalt emberrel, mint te lehetsz, nem vetekedem.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. július 25. 20:53
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Emberek. Árulja már el valaki, hogy emiatt miért undorító Cara?
tény, hogy elég furcsa dolog csak úgy az ilyen dolgokat közölni, de azt csinál amit akar. Én személy szerint imádom Carat és nagyon bírom azt a tulajdonságát, hogy nem fél kimondani bizonyos dolgokat. Hatalmas ez a csaj❤
2016. július 25. 21:19
|
|
MostElegantPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.06. Hozzászólás: 49 Csatolások: 35 Azonosító: 254565 offline
|
Sirok...
Cara egy oszinte szemelyiseg, de hogy ennyire?
2016. július 25. 21:44
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Idézet (emily92-17 @ 2016.07.25. 17:48)
Girl23 egy szóval nem mondta azt h idegennel sexelt csak azt hogy sexelt, és ezt egy másik srác nézte, azt se mondta h a srác mellette ült. Ne kombináljátok túl a dolgokat sexelt a gépen mert jól esett neki. azért akinek volt már extrémebb szexuális kalandja vagy extrém helyen az megérti ezt. Nem kell egyből fujjogni mert elmondta h ő a gépen is szokta csinálni és?? nem a 17. században vagyunk.
Te amúgy tényleg így is mondod ki, amit leírsz?
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. július 25. 22:06
R*banc veszély. Futááás
Cara intelligenciáról hallottál már?
Cara intelligenciáról hallottál már?
2016. július 25. 22:25
undorító hogy ezt most a világgal tudatni kellett... soha nem volt/lesz szimpi a csaj... :/ :X
2016. július 25. 22:31
mysticorden írja: Emberek. Árulja már el valaki, hogy emiatt miért undorító Cara? tény, hogy elég furcsa dolog csak úgy az ilyen dolgokat közölni, de azt csinál amit akar. Én személy szerint imádom Carat és nagyon bírom azt a tulajdonságát, hogy nem fél kimondani bizonyos dolgokat. Hatalmas ez a csaj❤
Basszus jó hogy ki nem irja Cara hogy mikor menstruál.... kiváncsi vagyok hogy akkor mint írnál hozzá amikor ez a liba tényleg kiírná... egy normális ember ezt úgy fogja fel hogy ez undorító.
Basszus jó hogy ki nem irja Cara hogy mikor menstruál.... kiváncsi vagyok hogy akkor mint írnál hozzá amikor ez a liba tényleg kiírná... egy normális ember ezt úgy fogja fel hogy ez undorító.
2016. július 25. 22:55
Én meg reggel zöldet szartam. Mindjárt ki is teszem a Facebookomra, nyilvános posztba.
2016. július 26. 00:18
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Extrém helyen szexelni és nyilvános szerintem nem épp ugyan az. Amúgy megtehetné, hogy magángépet vesz, szóval az egész csak arról szól, hogy rá figyeljenek... Okos kislány.
2016. július 26. 09:41
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Wyrd - Ha te a helyesírásommal vagy elfoglalva legyen, de szerintem elgondolkodhatnál h Girl23 is miért vette személyes sértésnek amit írtam, és azon is gondolkodhatnál hogy vajon mit is írtam le, mi a lényege? mert ha túl tennéd magad a helyesírásomon tudnád az értelmét annak ami írtam. Am a cikkben arról van szó h interjú volt vel tehát valszeg rákérdezted a dologra ő pedig válaszolt. Nem tudom ha vki prűd miért kattint rá a cikkre? a címből lehet tudni hogy miről is fog szólni a cikk. Girl23- én nem mondtam egy szóval se h tapasztalt vagyok az extrémebb dolgokban de ha neked ez jött le... de azért ahhoz tehetség kell már megbocsáss h oda kombináld hogy idegennel csinálta miközben a cikk egy szót nem ejt erről
Értelmezd a cikket és a hozzászólásokat mielőtt még problémád lenne.
2016. július 26. 11:22
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Idézet (emily92-17 @ 2016.07.26. 09:41)
Wyrd - Ha te a helyesírásommal vagy elfoglalva legyen, de szerintem elgondolkodhatnál h Girl23 is miért vette személyes sértésnek amit írtam, és azon is gondolkodhatnál hogy vajon mit is írtam le, mi a lényege? mert ha túl tennéd magad a helyesírásomon tudnád az értelmét annak ami írtam. Am a cikkben arról van szó h interjú volt vel tehát valszeg rákérdezted a dologra ő pedig válaszolt. Nem tudom ha vki prűd miért kattint rá a cikkre? a címből lehet tudni hogy miről is fog szólni a cikk.
Csak kérdeztem
2016. július 26. 11:46
Annyira imádom, hogy most azért védik egyesek, mert "jaj, de hát őszinte". Az is lehet őszinte ember, aki nem teregeti ki a magánéletét, kezdve a szexuális szokásaival, mikor az csak rá, és a partnerére tartozik. Ha meg is kérdezik őt az interjú során, akkor is simán mondhatná, hogy "erről nem nyilatkozok", de akkor hogy érné el, hogy a középpontban legyen?
2016. július 26. 13:41
|
|
Elainavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.18. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 258173 offline
|
Ezt most miért is kellett megosztania a nagyvilággal??
(Mások perelnek ha egy videó megjelenik róluk az engedélyük nélkül,ő meg világgá kürtöli a nemi életét ami abszulute nem érdekel senkit na meg nem is tartozik senkire) xxddd
(Mások perelnek ha egy videó megjelenik róluk az engedélyük nélkül,ő meg világgá kürtöli a nemi életét ami abszulute nem érdekel senkit na meg nem is tartozik senkire) xxddd
2016. július 26. 14:50
Szerintem természetes, hogy őket nézte a srác.
Amúgy én ilyen nyilatkozatot maximum egy Kardashiantól tudnék elképzelni.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.