A DC újabb lebilincselő történetet vitt a filmvászonra a jövő nyáron bemutatásra kerülő Wonder Woman, azaz Csodanő képében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Wonder Woman első betekintője
2016. július 25. 12:17
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. július 25. 12:53
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Aztaaa! Eredetileg nem nagyon kedvelem Wonder Woman-t mint karaktert, de ez az előzetes valahogy most megkedveltette velem.
Már nagyon vároom! ^^ Az előzetes tényleg nagyon meghozta hozzá a kedvemet.
2016. július 25. 13:21
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Nagyon jónak ígérkezik a film
Bár eddig nem voltam nagy rajongója a DC-nek, de egyre jobban megszeretem.
Már csak az a gondom hogy a következő 1,5 évben annyi jó film lesz, hogy az összes pénzem mozijegyre költöm.
2016. július 27. 16:44
Szeretem az ilyen filmeket! Király lesz, abban biztos vagyok!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: