A DC-nek a Justice League olyan mint a Marvelnek a Bosszúállók, így nem csoda, hogy a rajongók már tűkön ülve várnak minden apró hírmorzsát róla. A hétvégi Comic-Conon pedig egy egészen nagy morzsa jutott, hiszen itt az első előzetes.
A teljes cikkhez kattints ide!
Novemberben kerül a mozikba a Justice League – előzetes
2016. július 25. 12:01
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
2016. július 25. 13:00
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Végree! 0w0 Már tényleg hihetetlenül vártam. Az előzetes nagyon bejött, remélem nem fogok csalódni. Bár nekem még szokatlan, hogy nem Grant Gustin játsza a Flash-t.
2016. július 25. 13:15
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Már nagyon várom a filmet
A Batman Superman ellen film kissé unalmas lett itt-ott, de ennek a filmnek már az előzetesét látva úgy tűnik, hogy jó irányba halad a DC és fejlődik.
2016. július 25. 14:34
nekem nagyon tetszik az előzetes, már alig várom a filmet.♥ furcsa lesz Ezra Millert látni Flash ként, ugyanis már megszoktam Grant Gustint, na mindegy.
2016. július 25. 14:57
Furcsa lesz nem grant gustint látni flashként..de így is várom a filmet
2016. július 25. 16:33
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
nagyon várom máááár *--* csak kár, hogy 1. Batmant nem Christian Bale alakítja és 2. nem Grant Gustin lesz Flash
2016. július 25. 20:10
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Nagyon jó filmnek néz ki már várom,de remélem nem lesz csalódás,mint a Batman vs. Superman.Flash nagyon fura nekem így,hogy nem Grant Gustin játssza..
Remélem ő sem lesz csalódás.
2016. július 25. 20:26
Az első rész eléggé kritikán alulira sikeredett, szóval valószínű meg sem nézném a folytatást, de Jason Momoa Aquamanje ezt felülírja
2016. július 25. 21:14
|
|
Dorkaa8139visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 212331 offline
|
csak én hiányolom Henryt?
amúgy először én is szomorú voltam hogy, nem Grant lesz Flash,de az előzetes alapján Ezra is jól fogja hozni a karaktert
amúgy először én is szomorú voltam hogy, nem Grant lesz Flash,de az előzetes alapján Ezra is jól fogja hozni a karaktert
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: