Kaszát kapott a Vámpírnaplók
2016. július 25. 19:03
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Ha ennyire örültök a befejezésnek, akkor miért néztétek eddig?
Én még szerettem volna több évadot..
Egyik kedvenc sorozatom már több éve. Tudom, hogy az újabb évadok már nem olyanok, mint eddig, de akkor is jó volt ez a pár év.
Én még szerettem volna több évadot..
2016. július 25. 20:59
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Elárulná valaki, hogy mi ütött sorra a rendezőkbe? Most a TVD, nem rég a Teen Wolf és a PLL-nek is ez az utolso évada, ha jól tudom
Kurva szájukat, már elnézést a kifejezésért...
Kurva szájukat, már elnézést a kifejezésért...
2016. július 25. 21:03
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Minden jó sorozatnak most lesz vége
De nem baj az Originals még van nekem
2016. július 25. 22:56
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
A 6-7. évadot már nem néztem, de ez a videó mégis kettős érzéseket ébresztett bennem. Egyrészt átéltem azt az időt újra, amikor még néztem a sorozatot, és ez klassz volt. Másrészt viszont kicsit mesterkéltnek tűnt az egész, nem igazán tudom, miért. Mindenesetre szerintem az ősök távozásával kellett volna lezárni a sorozatot, akkor még izgalmas és értelmes is volt a sztori.
2016. július 26. 01:40
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Ez tenyleg nagyon keseredes.
Mikor eloszor elkezdtem nagyon szerettem,mikor leszinkronizaltak,a magyar hangokot is elviseltem. Aztan evrol evre egyre izgalmasabb evadokkal jottek. A 7.evad masodik fele mikor behoztak Reyna Cruz-t,a szememben hatalmasat esett a szinvonala,szerintem az teljesen ertelmetlen volt. Bonenzo-t imadtam.
Szerintem Katherine-t se kellett volna kiirni,vagy legalabb Tatia-t egy ideig hagyhattak volna. A Vampirnaplok mar nem olyan mint amikor elkezdodott,de kedvencem maradt,ezert nagyon fog hianyozni.De elobb-utobb ennek is el kellett jonnie.
2016. július 26. 10:17
|
|
Dorcii1215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 188771 offline
|
Szerintem helytelen az,hogy kaszát kapott a címben. Véget ér kb.2év húzás halasztás után. Ha kaszát kapott volna akkor már a hetedik évadot sem kezdik el,nemhogy a nyolcadikat,amely ha azt nézzük egy lezáró évad. Imádtam a sorozatot,eddig minden évadot nagy lelkesedéssel vártam,de én is beláttam,hogy már nem ugyanaz a pörgős,kiszámíthatatlan sorozat,mint ami az első három-négy évadban volt.
Ui.: És a sorozat nem kedvelőinek(utálóinak) szeretném mondani,hogy a cikk nem miattatok készült,hanem azok miatt akik szerették és ha én sem írok a te kedvenced(legyen az sorozat,sztár,akárki) akkor te se tegyél megjegyzést és görgess tovább,hogy megtaláld ami érdekel.
Ui.: És a sorozat nem kedvelőinek(utálóinak) szeretném mondani,hogy a cikk nem miattatok készült,hanem azok miatt akik szerették és ha én sem írok a te kedvenced(legyen az sorozat,sztár,akárki) akkor te se tegyél megjegyzést és görgess tovább,hogy megtaláld ami érdekel.
2016. július 26. 12:21
Nagyon sajnálom ,hogy vége ...Annyira jó volt.
Imádtam . Hiányziiik .
Imádtam . Hiányziiik .
2016. július 26. 14:15
|
|
poppy19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.11. Hozzászólás: 476 Csatolások: 4 Azonosító: 242580 offline
|
Nagyon meghatódtam. Egy sorozat vége mindig nehéz,de egyszer ennek is meg kellett történnie. Nagyon megszerettem a srácokat, és jó tudni, hogy ők is íg szeretik egymást
<3nagyon hálás vagyok nekik
2016. július 26. 20:08
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Most van mindennek vége?! Pll,
hiányozni fognak <3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: