Kaszát kapott a Vámpírnaplók
2016. július 25. 11:56
Hát minden sorozatnak vége egyszer. Azért remélem hogy Carolinet átrják a The Originalsba mert bármennyire is dúl a Steroline love szerintem akkor is Carolinenak Klaus az igazi. <3 klaroline <3
2016. július 25. 12:01
|
|
zspocokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.02. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 257662 offline
|
imádtam az első és a második évadot. talán a negyedik évadig, vagy az ötödik évad elejéig néztem, de sajnos nekem nagyon unalmas lett.
szerintem is már itt volt az ideje.
2016. július 25. 12:10
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
LockedTheDarkness, egyetértek, de sajnos nem valószínű
Pedig olyan jó lenne! Amúgy az utolsó évadok már nem voltak olyan jók,mint mondjuk az első 5-6, de azért sajnálom,hogy véget ér
2016. július 25. 12:46
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Kicsit lesokkolt a hír, de igazából már esedékes volt ez egy ideje.
2016. július 25. 13:16
Valamilyen szinten meglepődtem, de ez már valahol azért mindenki számára érezhető volt. Mindenesetre hiányozni fog!
2016. július 25. 16:21
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Egyszer minden sorozatnak vége kell hogy legyen. Már így is tovább vitték mint kellett volna. 8 évad ez csodálatos a színészek fantasztikusak de valljuk be h Elena nélkül alapból nem ugyanaz mint volt.
2016. július 25. 17:11
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
az első 3, maximum 4 évad még jó volt, addig néztem is. De már a 4. évad vége is olyan unalmas lett, hogy az ötödik évadot el sem kezdtem. Mikor meg megtudtam, hogy Elena nélkül is folytatni akarják, már akkor mondtam, hogy semmi értelme sincsen. Húzták, halogatták, egyre unalmasabb és unalmasabb lett, ahelyett, hogy már régen adtak volna neki egy méltó befejezést. A hír nem ért váratlanul, szerintem ideje volt már.
2016. július 25. 17:16
Nagyon szeretem ezt a sorozatot és eddig az első 5 évadot láttam, most fogok belekezdeni a 6.-ba, addig tetszett a sztori. Sokan írták, hogy az utóbbi évadok kezdtek laposodni és, hogy csak nyújtják, mint a tészták. 8 évad alatt bőven kihoztak a történetből meg a karakterekből mindent, ami lehetséges volt. Jobb lezárni még mielőtt teljesen lemegy a színvonal a sok erőltetés miatt.
2016. július 25. 18:40
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Az elmúlt 6 évben a kedvenc sorozatom volt.
Bízom benne, hogy szép befejezést kap majd.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: